Şimdi Ara

Araç satışlarında ciddi azalma var (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
4.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: seker1adam

Arkadaşlar liste güncellendi

Hemen hemen bütün araçların ilan adedi artmış

BMW mercedes peugeot aynı görünüyor
    Hocam bmw,Peugeot,Citroen ler dışında al satci arabası olmayan Mazda,alfa,Volvo gibi araclar pek artış yapmazlar. BMW lerin ikinci el de sürpriz arizalari olabilir,bu devirde ikinci el de Mazda alan sınırlı insan var. Al sat yapmayacak adam arabasıdır Mazda,Volvo..vs.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yasaklardan önce 316 bini görmüştü otomobil kategorisi sayıları.

şehir dışı çıkış yasağı olunca çektik ilanları, benim gibi onbinlerce insan vazgeçti. şimdi yasaklar kalktı diye tekrar satışa koyuyoruz.

olay bu.

farklı manalar çıkarmanın gereği yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sarkesst

Hocam bmw,Peugeot,Citroen ler dışında al satci arabası olmayan Mazda,alfa,Volvo gibi araclar pek artış yapmazlar. BMW lerin ikinci el de sürpriz arizalari olabilir,bu devirde ikinci el de Mazda alan sınırlı insan var. Al sat yapmayacak adam arabasıdır Mazda,Volvo..vs.

Alıntıları Göster
    Evet doğru

Ben ilk 13 sıradakileri söylemiştim, ancak dediğiniz markalar içinde durum geçerli herkesin al sat yapmayacağı markalar.

• quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

yasaklardan önce 316 bini görmüştü otomobil kategorisi sayıları.

şehir dışı çıkış yasağı olunca çektik ilanları, benim gibi onbinlerce insan vazgeçti. şimdi yasaklar kalktı diye tekrar satışa koyuyoruz.

olay bu.

farklı manalar çıkarmanın gereği yok.
    Ben bir mana çıkarmadımki

Sadece bilgi paylaşıyorum, siz onbinlerce insanla konuşup teyit aldınız galiba

Organizemi hareket ediyorsunuz :)

• seker1adam kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar araç satışları azalıyor yada herkes aracını satışa koyuyor.

demişsiniz.

zaten satışta olan araçlardı, yasak sebebiyle satıştan çekildi şimdi geri konuluyor, olay o. yasaklar herkesi etkilediği için organize bir hareket gibi oldu evet. çünkü aracını satınca başkasını alacak adam, ben mesela ankara ya da anyatlayadan alacaktım yeni aracı, yasak olunca gidemem diye iptal ettim satışı.

50 bin tane daha artabilir bir ay içinde satıştaki araç sayısı, eski sayıları yakalamak için artacağı kesin. hele de bayram öncesi para eder düşüncesiyle araçlarını daha yüksek fiyattan satmak isteyenler eklenince...
  • Borsa gibi mübarekler

Araç satışlarında ciddi azalma var

• Silkeleyecek keriz arıyorlar.

özellikle bir önceki mesajdaki ilana bakarsanız borsada işlem gördüğünü sanabilirsiniz.

• Bayilerde araç stoğu araç kıtlığından değil satış olmadığından, üretimi azaltmaları ve ithal oto getirmemelerinden. öncelikle bu konuyu netleştirelim. ARaç var hatta almanyada stok fazlası ihtiyaçtan çok fazla durumda. 2. elde aslında alan satan yok. arkadaş sağolsun ilanlardaki sayıların artışını göstermiş. 2.eldeki hareketlenme filoların 2. ele yönelmesindendi o da durdu. Şimdi 2. elde talep azalıyor fiyatlar zaten maximum düzeyde şişti. sıfır araç satışları da durma noktasına geldiğine göre arz talep dengesi bozulmuş durumda. piyasayı canlandırmak kısmında 2. elden devletin bir kazancı yok ama sıfır piyasayı ekonomiyi canlandırır. Fabrikalar üretim yapacak kime satacak? ötv indirimi ya da bir teşvik kaçınılmaz. piyasa mutlaka dengelenecektir.
  • ÖTV indirimi mutlaka gelecektir er ya da gec. Gelmek zorunda. Piyasa baska türlü canlanmayacak yoksa. Talep iyice azaldi. Alim gücü de düstü. Ikinci el saticisi da fiyat düsürmek zorunda kalacak bu durumda. Siz istediginiz rakami yazin sonucta satamadiktan sonra bir anlami yok ki ! Yerli otomobil markalarinda cok ama cok gec kaldik. Bu durum kullanicinin da, devletin de faydasina degil. Yerli üretim yerli marka olsaydi bu kadar cari acikta vermezdik, bu kazik fiyatlara da mahkum kalmazdik. Arabasiz da ölünmüyor sonucta dert degil almayiz olur biter. Senede 3 bin 5 bin km en fazla araba süren adam bile araba aliyor. Bu kadar hastalik boyutunda arabalara saplantili toplumlarda olacagi budur elbette.
  • Mayısta kaç araba satıldı ? Nisansa Kaç ?

YALAN SÖYLÜYORSUN

• İlandaki araç sayısında artış devam ediyor, 3000+ daha eklenmiş

• Böylece çok kısa bir sürede 11.000 adet ilan yayına girmiş oldu

• Corona varken neden araba alsın ki insanlar?

• Piyasada araba var mı da satacaklar?

• İlandaki araç miktarı

• Toplamda 30 bin ilan eklenmiş.

• Corona muhabbetinden dolayı geçtiğimiz aylarda satışlar bir nebze durağanlık gösterdi ancak satışlar haziran ayı itibariyle tekrar canlanmaya başladı özellikle 2.el.
  • İlandaki araç sayısı artmaya devam ediyor, 25 mayısdan bu yana 50 bin araç eklenmiş

267 bin den 323 bine çıkmış ilan sayısı

• Ford Ekim ayına anca araç verebilirim dedi dün,
    Toyotada Eylül ayına.
    Dolayısıyla fiyatlar hala yukarı seyredecek
  • seker1adam kullanıcısına yanıt
    364 bin olması lazım. Siz SUV ları almamışsınız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.