Bildirim
ARAÇ TAVSİYESİ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
ford festa tdcı al.Hem dizel hem de performans yüksek. -
2-3 daha ekle corolla al -
astra classic 1.4 bayagı ucuzdu galiba? donanım yönünden bahsettiğin araclar daha iyi ama astra kaliteli ve daha popüler bir araba -
almera güzel araba -
bos ver ne classick astrası ... yeni nesili olan bi araca o para verilmez...
Honda Civic var 29 Milyara
Corroll 1.4 var 28 500
XSARA SX 1.4 HDI
27.932
XSARA SX 1.6İ
29.257 -
24milyara astra o paraya mükemmel! getz almaktan iyidir bahsettiğin araclar astradan daha iyi ben ucuz bi secenek önermistim -
CIVIC SAdece gösterge için gene alırım...Ki yanında performans,yakıt tasarruf,konfor,karizma da cabası...... -
ford dan şaşma dostum -
tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim megane II hatchback aldık 28'e bıraktılar sportway modelini. -
quote:
Orjinalden alıntı: pandomera
tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim megane II hatchback aldık 28'e bıraktılar sportway modelini.
HAyırlı olsun
0 mı aldın? 1.4 mü? -
sportway 1.6 aldık o donanıma bu fiyat çok makul geldi hız sabitleyici ve kısıtlayıcı var gerçekten ilginç
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X