Şimdi Ara

Araç tavsiyesi 70-90 bin arası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar, kuzenim araç almayı düşünüyor, beraber araçlar düşündük ama ikimizde araçlar hakkında fazla ve her araç hakkında bilgimiz olmadığı için yardıma ihtiyacımız var. Dizel ve ya benzin/ otomatik ve ya düz fark etmez. Bizim tercih ettiklerimiz;

Kuzenim 20-21 yaşında, yaşına göre uygun bir araba seçimi için tavsiyeleriniz nelerdir?

Edit: BMW 3.20d ile karar kıldık. Yardımcı olan herkese teşekkür ederiz, sağolun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paranormal Adam -- 19 Şubat 2013; 13:59:36 >

• Kesinlikle jetta. Ağzına kadar doldurun. Bir çok d sınıfından iyi olduğu gibi e sınıfı araçlarla bile yarışır. Hemde 4 te 1 fiyatına.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • jettanın orada ne işi var

jetta sıfır diğerleri ikinci el mi olacak

öyleyse bile bmw tercih edilir kesinlikle
  • Tok kapı sesli jetta . Jetta varken bize laf düşmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jetta kuzenimin seçimi hatta sabah yanıma gelip Jetta alacağım dedi. Büyük ihtimal sıfır alacak. 3.20d ve A4'ü seçeneklere ben ekledim ve şimdi kararsız kaldım. Başka araç önerileriniz varsa onuda alabilirim. Dediğim gibi her araç hakkında bilgimiz yok anca boş ve doğruluğu olmayan fikirlerimiz var. Hata yaptırıp kuzenime kötü bir araç aldırmak istemiyorum. Max 90.000 TL değil, 95.000 civarı cıkabiliriz. Önerilerinizi mutlaka bekliyorum. Yardımcı olan herkesten şimdiden teşekkür ederim.
  • Mesela dop dolu bir golf alabilir 95 bine. Hem parasına yazık da olmaz. Ne işi olur insanın 2.0 motorlu bmw veya audi ile. Hem vergi yüksek hem çok yakar.

• BİR AUDİ A4 S LİNE YENİ KASADA FENA OLMAZ ASLINDA 2.0 TDI LAR YAKIT ÖNEMLİ DEĞİLSE HONDA ACCORD LAR DA FENA DEĞİL
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Mesela dop dolu bir golf alabilir 95 bine. Hem parasına yazık da olmaz. Ne işi olur insanın 2.0 motorlu bmw veya audi ile. Hem vergi yüksek hem çok yakar.

Golf üstteki tercihlere göre daha mı ideal oluyor hocam? Benim gönlüm 3.20d almasında ama daha iyisi varsa sizlerin yardımı ile onu almasını isterim.

@PLAYER66; Honda'ya karşı cephe almış nedenini bilmiyorum hocam. Ağzımdan Honda kelimesi çıkınca geveliyor, konuyu kapatıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paranormal Adam -- 19 Şubat 2013; 12:51:32 >
  • quote:

Mesela dop dolu bir golf alabilir 95 bine. Hem parasına yazık da olmaz. Ne işi olur insanın 2.0 motorlu bmw veya audi ile. Hem vergi yüksek hem çok yakar.

• BMW nin olduğu yerde VW esamesi okunmaz, sıfır alacaksa 70 e BMW 3 serisi alınmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CapoRegime

quote:

Golf üstteki tercihlere göre daha mı ideal oluyor hocam? Benim gönlüm 3.20d almasında ama daha iyisi varsa sizlerin yardımı ile onu almasını isterim.

@PLAYER66; Honda'ya karşı cephe almış nedenini bilmiyorum hocam. Ağzımdan Honda kelimesi çıkınca geveliyor, konuyu kapatıyor.

Aslında jetta daha ideal bir araç.
    Geniş iç hacim, devasa bagaj ve ikinci eli çok kuvvetli. Millet 6 ay sıra bekliyor bu araç için. ikinci eli 0 ından yüksek bir araç. Kısaca 10 üzerinden 10 luk

• Bu fiyatlar arasında ben olsam Mercedes C180 seçerdim ancak 3 aracın içinde en iyisi Jetta
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ben Buradayım

Bu fiyatlar arasında ben olsam Mercedes C180 seçerdim ancak 3 aracın içinde en iyisi Jetta

Sadece o 3 araç konusunda degil, baska araç dahil edebilirsiniz hocam. C180 çok düşük bir araç, pek tercih edeceğini sanmıyorum. Jetta konusunda ise kuzenim tercih ettiği için yazdım. Benim istediklerim BMW ve Audi.
  • Arkadaşlar Volvo S60 T4 Advance nasıl?
    http://www.arabalar.gen.tr/volvo-s60-t4-advance-i3224.html
    burdan baktım, 94 küsür.
  • quote:

quote:

Bu fiyatlar arasında ben olsam Mercedes C180 seçerdim ancak 3 aracın içinde en iyisi Jetta

Sadece o 3 araç konusunda degil, baska araç dahil edebilirsiniz hocam. C180 çok düşük bir araç, pek tercih edeceğini sanmıyorum. Jetta konusunda ise kuzenim tercih ettiği için yazdım. Benim istediklerim BMW ve Audi.

C180'İN düşük bir araç olduğu fikrine katılmıyorum ancak bu sizin kendi görüşünüz olabilir saygı duyarım gelgelelim İstediklerim BMW ve AUDİ demişsiniz buiki firmadan emin olun Bmw'in fiyat-kalite ortalaması Audi'den daha yüksek.C180 almak istemiyorsanız ilk olarak Bmw veya Volkswagen'a yönelin bence.

Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ölümcek Adam -- 19 Şubat 2013; 13:14:09 >

• quote:

quote:

quote:

C180'İN düşük bir araç olduğu fikrine katılmıyorum ancak bu sizin kendi görüşünüz olabilir saygı duyarım gelgelelim İstediklerim BMW ve AUDİ demişsiniz buiki firmadan emin olun Bmw'in fiyat-kalite ortalaması Audi'den daha yüksek.C180 almak istemiyorsanız ilk olarak Bmw veya Volkswagen'a yönelin bence.

Düşük dediğim konusu kalite değil hocam, görünüş. Orta yaşa hitap ediyor gibi. Yanlış anlaşılma olmasın, yorumlarınız için herkese teşekkür ederim.

• 20 yasinda biri jettayi napcak ki? Madem yakit sorun degil ozaman 0 Scirocco veya ikinci el s3, golf r falan alabilirsiniz. İkinci el tt'de olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Düşük dediğim konusu kalite değil hocam, görünüş. Orta yaşa hitap ediyor gibi. Yanlış anlaşılma olmasın.

Orta yaşa hitap ettiği konusu doğru....

• 320d ile a4 e acıdım karşılaştırıldığı araba jetta
  • quote:

Orijinalden alıntı: ciddi kedi

320d ile a4 e acıdım karşılaştırıldığı araba jetta

Hocam Jetta önerisini ben sunmadım, kuzenim kendisi dedi Jetta alacam diye, ben de a4, 3.20d araçlarını sundum tercih listesine ekle diye. Kendisi sıfır araç almak istediği için Jetta tercih etmiş. 2. el 3.20d almada karar kıldı. Araştırmış kendisi de, soruşturmuş. 3.20d alacak.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.