Şimdi Ara

Araç tavsiyesi 70 bine kadar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler herkeze araç almayı düşünüyorum 2. el olarak 70 bin km geçmeyen 2015 model civarları albenili manuel araç şehir içi kullanılacak ve senede 8 bini geçmiyecek onun için benzinli düşünüyorum lpg takılmıyacak araca, az yakan araclar arasında full donanımlı olarak hangı aracı önerirsiniz servis ve parça ucuzluğu ve masraf cıkarmayan bir araç şimdiden teşekkürler

not: tavsiye edilen aracı kullananlar yorum yaparsa sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenal5353 -- 14 Mayıs 2019; 16:32:9 >

• Seat, ibiza 1.0 eco tsi dsg style kullanıyorum. Motor güçlü. Ayağınıza hakşmseniz çok yakmaz. Yıllık mtv düşük, araç gayet donanımlı. Youtubeden inceleme videolarını izleyip karar verirsiniz 👍

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benzinli şehir içi tsi grubu az yakıyor. 70 bine B segment donanımlı bir araç alınabilir. İbiza polo fabia

• Polo öneririm şiddetle

• Bütçeniz nedir? Nasıl bir araç bakıyorsunuz? (Sedan, hatchback, otomatik, manuel...)

• manuel bakıyorum sedan veya hatchback farketmez bide çapı tipi düzgün bir şey bakıyorum 2015 civarları
  • yenal5353 Y kullanıcısına yanıt
    Bütçenizi bilmiyorum fakat 1.4 T Astra K bakabilirsiniz
    TSI manuel leon, golf, ibiza, octavia bakılabilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    astra j 1.6 edition plus 70 bine sıfıra yakın alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: W00DPECKER

astra j 1.6 edition plus 70 bine sıfıra yakın alabilirsiniz.
    şehir içi lazım bana 1.6 olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: phbfmv

Bütçenizi bilmiyorum fakat 1.4 T Astra K bakabilirsiniz
    TSI manuel leon, golf, ibiza, octavia bakılabilir
    70 bine kadar bakıyorum leon ibiza olabilir octavia nın tipini begenmedım diğer 2 side butceyı aşıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenal5353

70 bine kadar bakıyorum leon ibiza olabilir octavia nın tipini begenmedım diğer 2 side butceyı aşıyor

Alıntıları Göster
    O zaman 1.0 EcoTSI ibiza ya da 1.2 TSI leon bakabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: phbfmv

O zaman 1.0 EcoTSI ibiza ya da 1.2 TSI leon bakabilirsiniz

Alıntıları Göster
    şuan için 4 araç arasında kaldım açıkcası clio 4 0,9 i20 1.2 ibiza 1.0 leon 1.2 tsı

biraz i20 tarafına kaymış gibiyim full donanım olarak bakıyorum seata gore i20 biraz daha ucuz geldi aynı şekilde sevis ve bakımıda ucuz sankı i20 nin bu araç hakkında bilginiz varmı nasıl bir araçtır tavsiye edermisiniz
  • megane 4 joy
    i20 güzel araç cliodan üstün tarafları vardır fakat atmosferik motor eski teknoloji araç yüklüyken yokuş yukarı üzebilir ibiza ecotsi ben kullandım ve performansına hayran kaldım yakıt olarak da i20'den az yakar diye düşünüyorum donanım olarak da yeterlidir
    Yalnız yerinizde olsam içlerinden alacağım araç temiz bir 1.2 tsi manuel leon olurdu neticede üst segment gayet kaliteli piyasası olan az yakan şık bir araç
    Ekonomik olsun diyorsanız clio ve i20 daha avantajlıdır tabiki

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.