Şimdi Ara

Araç tavsiyesi - orta sınıf 10-15 bin liraya ne alabilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Konu doğru yerde mi bilmiyorum bana burası uygun gözüktü açtım hatalıysam aramızda kalsın

1 ayı aşkın süredir 10 15 bin arası orta sınıf bi araba almayı düşünüyorum hundai getz peugeot 206 ford fiesta opel corsa, clio, c3, e30 kasa bmw 3.16 3.18 derken bugün bide mercedes 88 89 modellere sardım . Kafam iyice karıştı.

Hatchback sınıfında fiesta da karar verdim derken 206 çıktı ona bakarken merso.. şuan en mantıklısı merso geliyo dizel deri döşeme full paket bitane bulsam alsam diyorum ama öte yanda 2004 2005 model yeni nesil araçlar var.
    Bu listeye ekleyeceğiniz ya da çıkaracağınız araçlar varsa yardımcı olursanız sevinirim.
    Araçta aradıklarım biraz konfor biraz tork o yüzden dizelden yana gönlüm çok hız meraklısı değilim yokuşu 1500 ddevirle çıkma zevki yetiyo.. dizel olunca 30 kuruşa kadar da yakmasını kabul edebilirim..
    Haydi bakalım iyice karıştırın kafamı yazın :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Clio symbol 1.5 Dci bakabilirsin ama konfor ve surus guvenligi iyi deil

• hocam fiesta yada 206 alternatif olarakta fiat stilo lpg li bulabilirsen araştır.
  • Fiesta iyidirde o fiyatlara 2004 sonrası yani yeni modern kasaya geçiş sonrası bulman zor. Tek kapılı ticari versiyonu var 1.4 tdci eğer ihtiyacını görürse bir araştır memnun kalırsın p fiyatlara.

• Reno fiat uzak durmak istediğim markalar fiesta da aa.aslan ın dediği gibi pahalı pejoda kaporta zayıf 1 2 aya dağalıyo fln diyolar

• Clio,Fiesta,Corsa,Polo
  • Bmw e30 aliim diyorum en mantıklısı o gibi rahat araba lüx sunroof deri koltuk 1.6 ve tüplü bişe.. sorun çıkarır mı çok kronik arızası var mı ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.