Arkadaşlar merhaba ben uzun zamandır aracımı değiştirmek için bekliyordum Fiat Albea kullanıcısıyım çok yol yapmıyorum özellikle hafta sonları çıkıyorum, senede 1-2 kere uzun yol yaparım ve şuanda VW Jetta üzerinde yoğunlaştım senede ortalama 15,000 km yol yapıyorum sessiz performanslı yakıt konusunda fazla üzmeyecek bir model bakıyorum. Sizce 2009-2010 model Jetta 1.4 TSI 7 ileri DSG şanzıman nasıldır? kullananlar varsa tavsiye edermi ? yoksa manuel vites mi almalı sizin görüşleriniz nelerdir ?
Dsg li araba demek saatli bomba demektir.Başınıza bela aramayın diyerek başlayayım.Önceki kasa jetta iyi bir otomobildi,kaliteliydi.O açıdan manuelini gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
cevabınız için teşekkürler anladığım kadarı ile DSG şanzuman ağır masraflı 2.el için tavsiye etmiyorsunuz. peki manuel de tercih edeceğim donanımlı paketi hangisidir ben comfortline modellerinden çok bahsedildiğini duydum sizce nasıl
en donanımlı paketi highline.comfortline da alınabilir tabi.Donanım tamamen sizin araçtan beklentinize bağlı.Comfortline orta donanım olup standart kullanıcıya yeterlidir.Tabi burada bütçenizi de söylemeniz lazım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme