bide torpido temizlemede de slikonsuz olması lazımmış turtle wax kaliteli onu duydum da ürünleri pahalı şuan indirimde 5 kg 60 tl alınıp yarı yarıya arkadaşla bölüşebiliriz bu ürün iyimidir
sizin tavsiyeleriniz nelerdir teşekkürler.
+ vax ve torpido koruyucu temizleyici lazım kaliteli olsun
quote:
Orijinalden alıntı: EruhluMuhdi
Wax olarak kaliteli bir şey istiyorsan "Soft 99", çok iyidir. Daha ucuz ama iş gören bir şey istiyorsanız "GOJO" tavsiye ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: tefennili
quote:
Orijinalden alıntı: EruhluMuhdi
Wax olarak kaliteli bir şey istiyorsan "Soft 99", çok iyidir. Daha ucuz ama iş gören bir şey istiyorsanız "GOJO" tavsiye ederim.
Hocam saolun soft99 a baktım bayağı kaliteli onu almayı niyet ediyorum
yalnız 2 farklı wax var biri fusso siyah olan bide Soft99 Authentic Premium Carnauba Wax var hangisi alınmalı sizce
araç rengi cosmo blue megane sedan
EruhluMuhdiE
kullanıcısına yanıt
Soft 99 un wax olarak çok fazla çeşidi var.
fusso nun su itiş gücü çok iyidir, kalıcılığı fazladır. 3-4 ay kadar gider. Authentic ise parlaklık açısından çok daha iyidir. Metalik renk olan araçlarda boyaya derinlik katar. Fakat ömrü kısadır. 2 ay sonra yeniden wax sürmeniz gerekebilir.
Wax işleminden önce kil uygulaması yapmanız gerekli.
Torpido da kullanılacak bakım ürünlerinde UV koruması olması önemli. Auto Finess spritz mat bir görünüm sağlar, çok fazla tozlanma olmaz ve kokusu da çok güzeldir. Fiyat olarak pahalı buluyorsanız sonax xtreme matte effect i de alabilirsiniz. f/p açısından faydalı bir ürün...