Şimdi Ara

Araç tercihi için yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi akşamlar. 2012 model 1.6 dizel mazda 3 almayı düşünüyoruz. Ancak araç hakkında pek bir bilgim yok internette fazla bir şey yok. Aracı kullananız ya da kullanmış olanınız varsa; Aracın konforunu, trim seslerinin olup olmamasını, ses sisteminin kalitesini, performans ve yol tutuşunu değerlendirebilir mi? Ayrıca aracın kronik sorunları var mı? Bakım ve parça bulma konusunda zorlanır mıyız?
    Biraz uzun oldu ancak sorularımı cevaplarsanız çok memnun olurum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Passat konusu değil heralde o yüzden yazan yardım eden kimse yok.

• Mazda pek tercih edilen bir marka degil. Tavsiye edilir ancak alinmaz. Dolayisiyla kullanicisi az. Denk gelirse illa ki yazarlar

• Peki şunu da sorayım o zaman şu anda 2011 model 1.6 caddymiz var 2012 mazda 3 e geçmeye değer mi?

• https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=33321414&p=1#33321414

Google'a Mazda3 donanimhaber/dh yazinca birkaç baslik daha cikiyor bu foruma ait

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni mazda 3 te bakım aralıkları çok kısaydı sanırım eski modelde de bu böyle mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam burdan bilgi alamayacaksın sanırım kimsenin bilgisi yok.Mazda forumlarına bakabilirsin belki orda bişiler bulabilirsin.Maalesef benimde mazda 3 hakkında pek bilgim yok.Bildiklerim ise sorunsuz oluşu ve yoo tutuşunun iyi olduğu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuya bakabilirsiniz. Fakat ben touring düşük modelini yazmıştım yorumları ona göre okuyun

http://forum.donanimhaber.com/m_108884486/mpage_0/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.