Şimdi Ara

Araca 0 motor takmak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
9.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aslinda arabalardan pek anlamam. Hatta daha önce 3.20 ile 5.20 arasindaki farklar diye konu bile açmistim o kadar diyim sizlere

Babam 4-5 ay önce 2009 model bir 5.20d aldı. 1 ay öncesine kadar sorunsuzdu güzeldi. 1 ay önce motor ariza vermiş. Sanayide motorun bazi parcalarinin değismesi gerektiği söylenmiş. 8-9 bin lira tutar diyince babam komple motoru değistirtmiş tabii motorun gelmesi 3 haftayı buldu

Zaten araç 150.000 deydi kaç defa söledim km. si çok fazla problem çıkarır diye ama dinletemedim

Babam km ile oynatmamış sahtekarliktan başka birşey değil diyordu. Herneyse şuan araçta 0 motor var benim merak ettiğim konu bu motor performans açisindan olumsuz bir etki yapar mi? İkinci elde satarken problem yaparmı? Malum km. 155.000 de şuan.

Sorum sizlere komik gelebilir ama merak ediyorum açikcasi dedigim gibi pek anlamadigim icin motorlardan falan

Şimdiden teşekkür ederim

• 155.000 de bmw motorunu bitirmek büyük başarı.
  • 150.000km kullanılmış motoru olan bir araç alacağıma, motoru sandık motor ile değişmiş olan sıfır motorlu aracı alırım. Değişim aracın değerini düşürmez. Ama çok da artırmaz.

Yine de motoru değişmiş diye ucuza kapatmak isteyen mezarcılar her zaman olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vipmail123

150.000km kullanılmış motoru olan bir araç alacağıma, motoru sandık motor ile değişmiş olan sıfır motorlu aracı alırım. Değişim aracın değerini düşürmez. Ama çok da artırmaz.

Yine de motoru değişmiş diye ucuza kapatmak isteyen mezarcılar her zaman olacaktır.

Yorumumuz için teşekkürler hocam. O arabayi almasinin nedeni zaten ödeme kolaylığıydı. Yoksa babamda daha düşük km li araçlara bakardı galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Twanche

quote:

Orijinalden alıntı: vipmail123

150.000km kullanılmış motoru olan bir araç alacağıma, motoru sandık motor ile değişmiş olan sıfır motorlu aracı alırım. Değişim aracın değerini düşürmez. Ama çok da artırmaz.

Yorumumuz için teşekkürler hocam. O arabayi almasinin nedeni zaten ödeme kolaylığıydı. Yoksa babamda daha düşük km li araçlara bakardı galiba

sıfır motor taktığına göre daha çok binmek niyeti mevcut babanızın. o yüzden pek sorun teşkil etmez. sandık motor atmak her zaman daha iyidir rektefiye etmekten.

• Sandık motorun ruhsata işletilmesi gerekiyor yalnız onu naptınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeandan

Sandık motorun ruhsata işletilmesi gerekiyor yalnız onu naptınız?

Hiç bir fikrim yok hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sandık motor ne yav sandıktan çıkarıp öylemi takıyorlar
  • Geçen yaz arkadaşıma e46 m3 bakarken 2 araç arasında kalmıştık teki 90.000 km de idi teki de 130bin km de şamzıman+motoru 8bin km önce sıfırı ile serviste değişmiş bir araçtı. Km farkları dışında ikiside değişensiz ufak tefek lokal boyalı araçlardı biz tutup 8bin tl fazla verip sıfır motor+şanzumanlı aracı aldık, iyikide öyle yapmışız çünkü bmw de motor+şanzumanlar baya pahalı ve elimizde sıfır+garantili mnotor oldu kafası daha rahat biniyor arkadaşım.

Bence uzun süre binmeyi düşünüyorsanız en iyisini yapmış babanız, satarkende motorun değiştiğini belirtin, piyasasının üzerinde satarsınız.Ben olsam atıyorum 180bin km lik dizel aracı almam ama 30bin km önce motoru sıfırı ile değişmiş araca daha sıcak bakarım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.