Şimdi Ara

Araçda boğulma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba 1998 model tofaş doğan slx ie enjeksiyonlu bir arabam var. Arabamı aldığımda benjinde ve lpg de boğuluyor ve çok fazla yakıyordu ve normal bir sekilde giderken gaz kesip veriyordu. Tamirçiye götürdüm hava giriş yerine bant çekerek gazdaki boğulmayı engelledi ama benjinde halen daha boğuluyor ve her ikisındede gaz kesip verme yapıyor yaklasık 4-5 ustaya götürdük anlamadılar bir sey yapamadılar. Yardımcı olursanız çok sevinirim sormak istediğiniz soruları sorun lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umut5200 -- 15 Temmuz 2020; 23:16:30 >

• Tekleme gibi bir sorun da var mı hocam? Çekişte düşüklük vs.
  • İlk 3 bin devirde çekiş düşük birde tekleme konusunu biraz açarsan daha iyi anlarım
  • umut5200 U kullanıcısına yanıt
    Özellikle rölantide kimi zaman stop edecek kadar devir düşüklüğü, motorun sesinin değişmesi gibi durumlar.
  • Bu gibi durumlarda bence en önce ateşleme sistemi kontrol edilmeli. Buji, kablolar, distrübütör kapağı, tevzi makarası, bobinler falan. Genel olarak tekleme, rölantide aşırı dalgalanma, çekiş düşüklüğü gibi sorunların cevabı ateşleme sisteminde gizlidir.
  • Konuyu görünce aklıma geldi. Sene 1995. Dayımın doğan slx ile gidiyorduk. Yolda kaldık. Dayıma sordum ne oldu dedi motor boğuldu. Elinden çıkarıp sıfır vectra gt almıştı ozaman.
  • evet arada oluyor araba istop edecek miş gibi oluyor sesi değişiyor ve aşırı sallanmaya başlıyor o zaman gaza bastığımda yavaş yavaş gaz yiyor sonra 4-5 bin devirde düzeliyor.ateşlemede bir sıkıntı olsa sabahları çalışırken sıkıntı olur diye düşünüyorum bende oyle sıkıntı yok tek marsta alıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Opel Yokuşda Zorlanma
    14 yıl önce açıldı
    kalkışta titreme
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.