Şimdi Ara

Aracı çarptım (yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bursa500999 -- 10 Temmuz 2017; 19:50:38 >

• hocam öncelikle geçmiş olsun İzmir'de yaşamadığım için nerede yapılır bir fikrim yok ama gördüğüm kadarıyla tamir edilebilir gibi duruyor.
  • Fiberci 100 TL ye yapar. Sök tak kaplama 300 civarı halledersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KARACABEYY

hocam öncelikle geçmiş olsun İzmir'de yaşamadığım için nerede yapılır bir fikrim yok ama gördüğüm kadarıyla tamir edilebilir gibi duruyor.
    Arabada birşey yok yerinizde olsam servise götürürdüm arabanın üzerinde emek var ayrıca son model araç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KARACABEYY

hocam öncelikle geçmiş olsun İzmir'de yaşamadığım için nerede yapılır bir fikrim yok ama gördüğüm kadarıyla tamir edilebilir gibi duruyor.

Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadri.abi

Fiberci 100 TL ye yapar. Sök tak kaplama 300 civarı halledersin.

İzmir Auto King gideceğim yarın teşekkürler ilgiliniz için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bursa500999

quote:

Alıntıları Göster
    rica ederim hocam, umarım en kısa zamanda en az masrafla halledersiniz.
  • quote:

quote:

Allah yardımcın olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SemBerk7

Arabada birşey yok yerinizde olsam servise götürürdüm arabanın üzerinde emek var ayrıca son model araç.

Diğer ay s3 tampon alacağım bu yüzden gerek duymadım, şu an elimde rs3 panjur var boyada araç tamir edildikten sonra resim koyacağım.
  • bursa500999 B kullanıcısına yanıt
    Hocam forumda konulariniz vardi incelemistim, fotograflarini koymustunuz aracin bilmem anlatabildim mi :D Gecmis olsun bu arada, cana gelecegine mala gelsin. :)
  • quote:

quote:

Diğer ay s3 tampon alacağım bu yüzden gerek duymadım, şu an elimde rs3 panjur var boyada araç tamir edildikten sonra resim koyacağım.

O zaman mini onarım merkezlerine gidiceksin aklında bulunsun ayıca s3 tamponu fiber sakın alma.
  • Forumun laneti.
  • Kaliteli kaplamayi nerde yaptirabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: L&M

Kaliteli kaplamayi nerde yaptirabilirim.
    Daha geçen gün kaplanmadı mı bu araç resimleri kaldırın forum yapmış yine yapacağını
  • Fotoğrafları hemen silmenizi tavsiye ederiz :)

Geçmiş olsun otokind mantıklı tercih.

Bu arada ruhsata işlettiği mi rengi? On numara olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozak07

Fotoğrafları hemen silmenizi tavsiye ederiz :)

forumun laneti
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozak07

Fotoğrafları hemen silmenizi tavsiye ederiz :)

Ben ki nazara öyle şeylere inanmayan biriyim . SCT de tonla fotoğraflar var aracın

ama buraya koymaya yemiyor . Gerçi ibiza cupra inceleme fotoğrafları çekmeyi düşünüyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Ben ki nazara öyle şeylere inanmayan biriyim . SCT de tonla fotoğraflar var aracın

ama buraya koymaya yemiyor . Gerçi ibiza cupra inceleme fotoğrafları çekmeyi düşünüyordum

Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun hocam. Yalnız geçen Güzelyalı sahil bulvarında çok tehlike bir biçimde ilerliyordunuz, araç kaplama konunuzu görmüştüm o aklıma geldi tekrar konuyu görsem yazacaktım biraz fazla riskli kullandığınızı ama malesef kaza konunuzu görüp yazma fırsatım oldu. Hatta siz makas atıp orta şeritten fazla hızlı yaklaşınca ben şerit değiştirememiştim :) Aracınız gayet güzel ama böyle şanssızlıklar yaşamamak için biraz daha dikkat hem sizin için hem bizim için. Tekrar geçmiş olsun, daha kötüsü olmaz umarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: AHOME

Hocam forumda konulariniz vardi incelemistim, fotograflarini koymustunuz aracin bilmem anlatabildim mi :D Gecmis olsun bu arada, cana gelecegine mala gelsin. :)

Teşekkür ederim, tabii ki cana gelmesin Allah korusun...
  • quote:

quote:

quote:

O zaman mini onarım merkezlerine gidiceksin aklında bulunsun ayıca s3 tamponu fiber sakın alma.

İzmir'de bir tane Auto King olduğu için oraya gideceğim en yakın :) bu arada dediğiniz aklımda emin olabilirsiniz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.