Arkadaş çok kısa yazmış..Arkadaşlar bu arkadaşımızla bir takas yapıcaz ama bir türlü güveni tam sağlıyamadık..Aracımız umut olucaktı oda meşgul gösteriyor onun için kaldık böyle arkadaşlar lütfen beni bilenler tanıyanlar nasıl biri olduğumu buraya yazarsa sevinirim..
güvenli vede profil sayfasına bakarsanız anlarsnz ayrıca sınıf arkadaşım kenndisi
jok3r.
aracılık yapılır gıbısınden bı baslık acınca resmen Charlarınız soyulur gıbı baslık gordum sandım
Güven Kendisine Böyle Bir Adamı Bulamassın Bir daha Üzülürsün
Evet Aracı Benim.
quote:
Orjinalden alıntı: Jok3R.
Arkadaş çok kısa yazmış..Arkadaşlar bu arkadaşımızla bir takas yapıcaz ama bir türlü güveni tam sağlıyamadık..Aracımız umut olucaktı oda meşgul gösteriyor onun için kaldık böyle arkadaşlar lütfen beni bilenler tanıyanlar nasıl biri olduğumu buraya yazarsa sevinirim..
Bu arkadaşa her türlü kefil olabilirim.
Merak etmeyin bir sorun yaşamazsınız...
tamam takasa başlıyoruz
quote:
Orjinalden alıntı: Jr09
aracılık yapılır gıbısınden bı baslık acınca resmen Charlarınız soyulur gıbı baslık gordum sandım
Bu güzeldi...
@___MaSTeR___
Teşekkür ederim..
@TheRed
Sağolasın..
takas işlemi hala sürüyor
@Jok3R yani Burak arkadaşımız bizede aracılık yapmıştı. Hiç bir sorun çıkmadı. Gayet sağlıklı bir şekilde takas onun sayesinde gerçekleşti. Yine de seçim sizin.
Takas Tamamdır.
ARACILIK BAŞARIYLA TAMAMLANDI BURAK VE UMUT TEŞEKKÜRLER
Bende teşekkür ederim..Umut sende aracılık için sağol..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme