Bildirim
Aracı sürttüm ne kadar tutar yardım
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Spigen U100 Universal Metal Kick Stand Tüm Cihazlarla Uyumlu (Video ve Oyun Ayağı) Black - 000EM20860 : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B01LW6NN8T
4 sa. önce paylaşıldı
Lepro LED el feneri LE2050 ultra parlak LED el feneri, klipsli, yakınlaştırılabilir kamp el lambası, 5 modlu, su geçirmez el feneri, kamp, dış mekan, doğa yürüyüşü, balık tutma, hediye, 2'li paket : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B0932X7YH6?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
15 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
bişe yok bezin üstüne benzin dök sil geçsin -
Valla 1000 lira gözden çıkarmıştım.d
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
dediğimi dene olmadı kaskonun anlaşması varsa autoking mini onarıma sokarsın geçmeyen yerleri -
Cama kadar çizik zaten bence dokunmayın, illa yaptırcaksınız 200-250 liraya komple boyarlar.
Komple kapı boyanacaksa ve bu 250 TL tutacaksa ilk sıcakta o macun çatır çatır çatlarquote:
Orijinalden alıntı: Buy>akip_giden_yillarim
Cama kadar çizik zaten bence dokunmayın, illa yaptırcaksınız 200-250 liraya komple boyarlar.
O kapının tamamının boyanmasinin hakkı en az 1000tl dır
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
3 ay önce bir arkadaşın ön sol kule çekildi kaput ve iki çamurluk düzeltilip komple boyandı işçilik dahil 1500 lira araba audi a3. Şimdi kalkıp bir çamurluğa 1000 lira demek saçma.quote:
Orijinalden alıntı: mesuthaksoy
Komple kapı boyanacaksa ve bu 250 TL tutacaksa ilk sıcakta o macun çatır çatır çatlar
Alıntıları Göster
Edit: Macun falan da yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buy>akip_giden_yillarim -- 5 Haziran 2019; 3:16:44 >
Pasta cila çözer ya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1000 liraya boyatacağına biraz daha ekleyip çıkma kapı alsın. :)
Şaka bir yana kaporta+boya masrafınız 400-500 lira arası tutar. Bu bahsettiğim sayıları geçmez.
Geçmiş olsun hocam.
Çok sağolun hocam
Bu işin hakkı 350-400 lira parça başı boya,ortalama 100 lira da sök-tak bedelidir.quote:
Komple kapı boyanacaksa ve bu 250 TL tutacaksa ilk sıcakta o macun çatır çatır çatlar
Alıntıları Göster
Arkadaşlar
Sizin audi aracınız varsa ve bir kapıyı komple boyatiyorsaniz ve bunu 250 TL ye yaptiriyorsaniz lütfen aracınızı satarken bunu da ilanda belirtin ki benim gibiler sizin aracınızı almasın
Ne talihsiz yorumlar var
Hele hele kapının boyası tamamen kazınacak, fabrika çıkış mikronunda macunsuz astar boya ile boyanacak ve bunu 250tl ye mi yapacaklar?
Siz gerçekten hiçbirşey bilmiyorsunuz
Biraz sanayi gezip iyi ustalardan fiyat alın bence
250 liraya anca lokal boyayı ağzında sigarası ile çalışan, maskelemeyi posta gazetesi yapan çakma ustalar ancak yapar
Ya siz hiçbirşey gerçekten bilmiyorsunuz ya da kasko dan gelen eksper
Aracımın sağ arka kapı ve sağ arka çamurluk lokal boyasina 2.000tl ücret ödemeyi kabul ediyor, o işi billmiyor iyi forumlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesuthaksoy -- 5 Haziran 2019; 10:49:7 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hepimiz mercedes'e binmiyoruz. o ödediğin fazla rakam mercedes kazığıdır. avcılar büyük servis mesela, hiç de bahsettiğin türden bir yer değil, bir çok sigorta firmasıyla anlaşması var. öyle söylediğin gibi uçuk rakamlara yapmıyor ve sorunlu tek bir işini görmedim.quote:
Arkadaşlar
Sizin audi aracınız varsa ve bir kapıyı komple boyatiyorsaniz ve bunu 250 TL ye yaptiriyorsaniz lütfen aracınızı satarken bunu da ilanda belirtin ki benim gibiler sizin aracınızı almasın
Ne talihsiz yorumlar var
Hele hele kapının boyası tamamen kazınacak, fabrika çıkış mikronunda macunsuz astar boya ile boyanacak ve bunu 250tl ye mi yapacaklar?
250 liraya anca lokal boyayı ağzında sigarası ile çalışan, maskelemeyi posta gazetesi yapan çakma ustalar ancak yapar
Aracımın sağ arka kapı ve sağ arka çamurluk lokal boyasina 2.000tl ücret ödemeyi kabul ediyor, o işi billmiyor iyi forumlar
-
Bişi yok hocam. Boyacıya götür tinerli bezle silsin beyazlıklar pek bişey kalmaz. Benim babam arabayı sürterek yok etti resmen fotosunu atsam aklınız hayaliniz şaşar
250 liraya boyattığımızı söylemedik zaten.quote:
Arkadaşlar
Ne talihsiz yorumlar var
Daha 2 yaz öncesine kadar yetkili Bmw servisi de lokal boyamaya 350 lira+işçilik alıyordu.Şaşmazda 2 kere ön-arka tampon set boyattım,renk metalik kırmızı.İkisinde de 1000-1250 lira aralığında ödedim.Ayrıca sözü geçen kaportacılar sadece Bmw,Mercedes,Audi boyuyor öyle kaliteli boyacılar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X