Araçım 2004 fort focus Ghia sedan.Bir yıdır OMVL kitli lpg kullanıyorum.Sorunum iki hafta önce başladı.Aracımı benzinde kullanırken 2000 devir aralığında çekişten düşüyor.Sanki birisi tutuyor yada benzin gelmiyor gibi.Gaza geçtiginde bu sorunla karşılaşmıyorum.Gazda performansı ve randımanı harika.Bunun için iki hafatadır uğraşıyorum.Bu amaç için aracımın benzin pompası,benzin filitresi,hava filitresi,bobini,1 buji ve kaplosu değiştirildi.Ama sorunum devam ediyor.Her usta başka bir şey söylüyor.Çıldırmamak elde değil.2 gündür benzinde kullanıyorum.Öle dediler.Ama umudum yok.Aracım 2000 devir aralığında bunu yapıyor.Düşük yada yüksek devirlerde hissetmiyorum.Yardım edebilirseniz sevinirim.
benim aractada 4000 devirde oluyor nedenini bizde bulamadık. 4000 devire gelince arkadan biri cekiyo arabayı geri bırakıyo :D yanlız benimki gazda yapıyor onu benzinde normal sen bi calıştır arabayıı 2bin devirde tam kestigi yerde calıştır arabayı biraz gecerse kendiliginden gecer oo yoksa yapan bulamadım ben. saygılar