Şimdi Ara

Aracim Aniden Stop Etti Ve Calismiyor Yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hepinize merhabalar, aracın fiat albea 1.2 benzinli aracim orjinaldi birinci el di sıfır almıştım fakat iki gün önce yolda giderken aniden stop etti ve çalışmadı iki gündür ustalar acmadiklari yer kalmadı motorda ama nafile bulamadılar bugünde elektronik kontrol ünitesini kontrol etmeye götürdüler tahminimce orada da birşey çıkmayacak anahtar arızası felanda değil hepsini kontrol ettik acil yardimlarinizi bekliyorum herkese saygilar ve sevgiler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mars motorunu kontrol edin. Daha önce herhangi bi calismama ve ciiik diye ses cikarma olmusmuydu ? Mars motorunu ve komurlerini kontrol edin. Ayrıca volanti kontrol edin. Mars motoru yüzünden volant siyrilmis olabilir, ters takip marsi denetin

• Ustalar bile bulamadılar mı.Acayip birşey niye durduk yere stop etsin ki önceden farklı bir olay olmadı mı veya bakımlar yapılmadı mı bilmiyorum ki takipteyim merak ettim neden acaba Geçmiş olsun inş elektroniktir 2 kablo çıkmıştır da takıp gidersiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkmenson

Mars motorunu kontrol edin. Daha önce herhangi bi calismama ve ciiik diye ses cikarma olmusmuydu ? Mars motorunu ve komurlerini kontrol edin. Ayrıca volanti kontrol edin. Mars motoru yüzünden volant siyrilmis olabilir, ters takip marsi denetin

Hocam merhaba birşey sorucam ben aracımı her sabah calıstırıken ciik diye bir ses çıkıyor birkaç kişiye sordum mars motorunun yaglanması gerek ama cok acılıyetı yok dedıler sızce bır sıkınıt cıkarırmı bu olay
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amadeus_M

quote:

Orijinalden alıntı: erkmenson

Mars motorunu kontrol edin. Daha önce herhangi bi calismama ve ciiik diye ses cikarma olmusmuydu ? Mars motorunu ve komurlerini kontrol edin. Ayrıca volanti kontrol edin. Mars motoru yüzünden volant siyrilmis olabilir, ters takip marsi denetin

Hocam merhaba birşey sorucam ben aracımı her sabah calıstırıken ciik diye bir ses çıkıyor birkaç kişiye sordum mars motorunun yaglanması gerek ama cok acılıyetı yok dedıler sızce bır sıkınıt cıkarırmı bu olay

Araç nedir hocam. Bu yazdiklarim palio albea siena ve türevlerinin kronik sorunu. Ciik diye ses geliyor mars basmiyorsa mars motorunun kömürleri azalmis ateşleme yapmiyordur. En fazla kendi basinin etini yer , yani mars dislisini. O da ucuz bi parca. Ancak palio albea gibi araçlarda işçiliği fazladir

• Yoo hocam hiç öyle cikks diye ses gelmiyor deli olacaz arabanın sökülmedik parçası kalmadı :/

• benzin filtesi ya da hortumu tıkanmıştır
  • 70 s unomu stop ettirip 1 haftada ne olduğu bulunamayan şu parça olmasın?
     Aracim Aniden Stop Etti Ve Calismiyor Yardim
  • Benzin samandirasinin içindeki hortlak hortumu kopmuş olabilir.
    (Basa geldi, yasandi)

• Benim aracada ustalar aynisini yapacaklardi bir soket cikmis kendim buldum taktim aman ustalarin oyununa gelmeyin deneme yanilma yontemiyle arac tamir ediyorlar tabi olan sizin paralara oluyor bide bunlar ustaysa ben teknisyen olmusum demektir ustanin 2000 tl masrafi var denilen araca 1 soket takarak sorunu cozdum aman aman dikkat et ama sen coktan vermissin araci ellerine ins verdigin gibi alirsin

• Benzer bir durum benimde basima geldi. 2.0tdi aracta yolda giderken bir anda stop etti ariza isigi yandi calismadi. Enjektor sorunu varmis. Sizde bir baktirin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar sorun bulundu bugün anlaşılmayan bi sebeble subablar erimiş nasıl olur anlamadım :/

• Gumbuster G kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun ama oha demek istiyorum.. Sebepsiz subap erimesi nedir? neyin kafasını yaşamış acaba motor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 9 Kasım 2014; 9:09:42 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.