Arkadaşlar aracımı 21.11.2022 tarihinde 417.500 TL'ye satmış bulunmaktayım. Aracım ne kadar eder ? Araç: 2013 Ford C-MAX 1.6 TDCİ 115 HP Titanium X Renk: Buz Beyazı Km: 120.0000 *Aracın değişen parçası yoktur. 1 Parça (Sağ Arka Çamurluk) park halinde çarpmadan dolayı yetkili serviste boyandı. Bu nedenle 1.500 TL civarında bir Tramer kaydı vardır. *Aracın çalışmayan bir aksamı yoktur. (Sadece sol arka kapıya entegre güneşlik koptuğu için yerinden çıkarttım.) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VoLKaN067 -- 21 Kasım 2022; 21:55:48 > |
Ne kadar eder ? SATILDI (2013 Ford C-MAX 1.6 TDCİ 115 HP Titanium X)
-
-
Bu ilandan yola çıkarsak sizin aracın pazarlık dahil satar fiyatı 425
-
Açıkçası tam olarak aklımdan geçen fiyatı yazdınız. Ne değerinin altında ne de uçuk bir fiyat belirlemek istemiyorum. Piyasa da kısa sürede satabileceğim bir fiyat belirlemek istiyorum.
-
500 bine sıfır egea , bayon , stonic falan varken 425'e satamazsınız bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende Bayon Elite peşindeyim ama ortada araç yok. Birde bayiler liste fiyatlarından pek araç satmıyor. Bir şekilde satacağız artık.
-
Güncel..
-
Trinksattan fiyat alın 10 20 fazlasına satarsınız. Şu ara aeaç satmak zor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Letgonun arabama verdiği fiyatın 35 bin ( ~%7)fazlasına iki günde sattım. Oradan hesap biçin
Zamanında tertemiz c-max aracımı rayice yakın bir fiyata satamadım, en son yüzde 15e yakın kayıpla bayiye verdim. Yeni aracı da uygun aldığım için verip geçtim (bayilerde araba bulunan zamanlar).
C-max görünce öven, beğenen çoktur fakat iş satışa gelince yorar biraz, alıcı bu aracı beğenir ama gider doblo alır. Rayice yakın müşteri denk gelince anlaşmaya bakın.
Çok yol gösterici ve ışık tutucu bir yorum. Çok teşekkür ederim.
-
Güncel..
İlanı açtım arkadaşlar. Hadi hayırlısı bakalım.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2013-ford-c-max-1.6-tdci-115-hp-titanium-x-1063238200/detay
Fiyat sıralamasında yukarı çıksın diye yapılan mini çakallığı görünce ilanı direkt kapatıyorum. Size tavsiyem fiyatı düzgün yazmanız olacaktır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bahsettiğiniz çakalları anlamadım açıkçası. Sizce hangi fiyatı yazmalıyım?
Tavan perdesi sağlam mı?
-
Kasko değerine göre belirli olur.
İlanı inceledim.Açıklayıcı ve fotoğraflar güzel.Umarım kısa sürede satarsınız.Fakat bu araçtan bayona geçince kalite farkı çok hissedilir.
-
Evet sağlam ve sorunsuz çalışıyor.
Bir arkadaş ile anlaştık bakalım nasipse pazartesi alışverişi tamamlayacağız.
Bayon’a geçiş konusunda haklısınız ama daha yeni ve teknolojik olmasının yanı sıra otomatik olunca Elite Bayon’a yöneldim. Aracı ağırlıklı olarak şehir içinde kasa mesafeler kullanacağım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Zamanında tertemiz c-max aracımı rayice yakın bir fiyata satamadım, en son yüzde 15e yakın kayıpla bayiye verdim. Yeni aracı da uygun aldığım için verip geçtim (bayilerde araba bulunan zamanlar).
C-max görünce öven, beğenen çoktur fakat iş satışa gelince yorar biraz, alıcı bu aracı beğenir ama gider doblo alır. Rayice yakın müşteri denk gelince anlaşmaya bakın. |
Benzer içerikler
- fiat albea alınır mı
- kadjar neden tutulmadı
- turbo benzinli araçlar
- 2.el suv tavsiye
- param yok taksitle araba almak istiyorum
- en az yakan arabalar
- renault logan
- uçan araba fiyatları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X