Şimdi Ara

Aracıma Cam Filmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sıfır aracıma bayiden çıkmadan cam filmi yaptırmak ıstıyorum kafamda bi kaç soru var. 2 Numara cam filmi dışarıyı görmemi engellermi güzel dururmu. Birde işçilikten korkuyorum baloncuk felan olursa diye. Rezistanslara zarar verirmi taktıktan sonra yada ilerde çıkartırken. Yaşadığım il sıcak güneş cam filmini soldururmu.
    Herkeze teşekkürler

• Kaliteli cam filminde bile baloncuklar olabiliyor ama ufak tefek ve önemsiz. Bu işte işçilik çok önemli. Cam filmi genel olarak görüşü engellemez ama bilinmesi gereken önemli bir şey özellikle gece sürüşlerinde cam filmi arkanızdan gelen aracın farlarından gelen ışığın dalga dalga yayılmasına sebep oluyor. bu biraz rahatsız edici. Sökerken işten anlayan birine söktürürseniz camdaki ısıtıcılarınıza bi zarar vermez.
  • Teşekkür ediyorum bişey daha sorcam güneşten solma yaparmı acaba ve 2 numaramı 1 numaramı yaptırmalıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: MehmetCanBey

Teşekkür ediyorum bişey daha sorcam güneşten solma yaparmı acaba ve 2 numaramı 1 numaramı yaptırmalıyım

Aracta karartilmis cam varmi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cihanair kullanıcısına yanıt
    hayır yok malesf güzel gorundugu için film yaptırmak istiyorum ama arka cam görüşü engellermi bilemiyorum bide rezistanslardan korkuyorum ilerde sökern
  • quote:

hayır yok malesf güzel gorundugu için film yaptırmak istiyorum ama arka cam görüşü engellermi bilemiyorum bide rezistanslardan korkuyorum ilerde sökern

2 numara yap 4 cami arka cami 1 numara yap sikinti olmaz

Bugun ibiza icin 2 numara filim yaptirdim 10 numara oldu

• quote:

Arkadaşlar sıfır aracıma bayiden çıkmadan cam filmi yaptırmak ıstıyorum kafamda bi kaç soru var. 2 Numara cam filmi dışarıyı görmemi engellermi güzel dururmu. Birde işçilikten korkuyorum baloncuk felan olursa diye. Rezistanslara zarar verirmi taktıktan sonra yada ilerde çıkartırken. Yaşadığım il sıcak güneş cam filmini soldururmu.
    Herkeze teşekkürler

Baloncuk işçilikle alakalı...
    2-3 ikisindede fark olacağını sanmam.
    Sadece güneş için istiyorsanız markalı 1 numara öneririm.

Markalar;Solarguard, 3m ,llumar, solarmaster
  • Gündüz yararı gece zararı oluyor. 1 numara tamam da 2 ve 3 gece görüşü engelliyor bence, etrafa pek hakim olamıyorsunuz
  • steakone kullanıcısına yanıt
    Hocam peki 1 numara çokmu açık olur
  • Eğer solma yapmayan uzun ömürlü kaliteli birşey olsun derseniz yukarıda arkadaşın yazdığı markaları tercih edin yalnız bu sefer de tuzlu oluyor malesef. Eğer Ankaradaysanız çölgeçen'i google'da aratın.

2 numara aslında biraz daha yaptırdığınıza değer gündüz için, tabi kısa bir alışma süresi oluyor özellikle gece vakti. Sonra filmsiz arabalar tuhaf geliyo :)

• quote:

Arkadaşlar sıfır aracıma bayiden çıkmadan cam filmi yaptırmak ıstıyorum kafamda bi kaç soru var. 2 Numara cam filmi dışarıyı görmemi engellermi güzel dururmu. Birde işçilikten korkuyorum baloncuk felan olursa diye. Rezistanslara zarar verirmi taktıktan sonra yada ilerde çıkartırken. Yaşadığım il sıcak güneş cam filmini soldururmu.
    Herkeze teşekkürler

Bence bayiden çıkın ve istediğiniz yerde, istediğiniz markada yaptırın. Uygulaması 40-45 dakika anca sürüyor.
    Kaliteli bir film ise solma yapmaz ve güneşten %99 oranında korur.

Ve güzel görünmesi için değil, UV ışınlarından koruması için yaptırın. Bence birinci ana amaç o olmalı...

UV ışınlarından korumayan bir ürün ise 10 numara 5 yıldız olsa ne fayda.

• Gündüz dışardan bakıldığında;

1 Numara: Gözükürsünüz ama yüz detaylarınız zor seçilir
    2 Numara: Silüetiniz gözükür detay falan gözükmez. Sadece orda biri olduğu gözükür
    3 Numara: Hiçbir şey göremezsiniz

Gece zaten 1 numarada bile sadece silüet görünür hale geliyor. 2 ve 3 zifiri karanlık.

-1 ay önce yanlışlıkla 3 numara film alıp uygulamıştım araca. Akşamına söktüm o kadar emeğe rağmen.
    -Arkadaşımın arabasında 2 numara takılı, gündüz çok iyi gerçekten güneş hiç rahatsız etmiyor gözleriniz yorulmuyor. Ama gece felaket özellikle kaldırım kenarına falan park ederken camları açıp parketmek gerekiyor. Ya da ben henüz alışmadığım için böyle geldi
    -Bence en güzeli 1 numara. Hem görüşünüzü engellemez, hem polis farketmez, hem de içerde loş serin bir hava yaratabilirsiniz. Bence bütün camlar 1 numara kaplatın ön cam da dahil

• Ben aracıma uygulattım 2 numara olanını,

http://forum.donanimhaber.com/m_40044163/mpage_36/tm.htm

Ancak tüm camlara yapacaksanız 1 numara olanını öneririm.Gece özellikle görüş sıkıntısı oluyor pek sağlıklı değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.