Şimdi Ara

Aracıma değer biçermisiniz arkadaşlar satmaya kadar verdim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konu neticelendirilmiştir.Herkese teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frozenrealm -- 29 Mayıs 2013; 21:39:12 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frozenrealm -- 29 Mayıs 2013; 21:39:35 >
  • 28
  • 2010 kazasız focus trend sedan dizel manuel 30 bine yanımda aldı ark.

26-27 civarı uygun olur tahminimce.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu aracın piyasasını hiç bilmiyorum kilometrenin 100.000 sınıdrında olması, en boş donanımlı versiyon olması, manuel olması ve sonradan aksesuar takılmış olması benim için fiyat düşüren etkenler. Bu arabanın emsal donanımlısı sıfır km astra classic 1.6 115 hp 33.000 tl olduğunu göz önüne alırsak benim gözümde 27.000 tl'den fazla etmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frozenrealm -- 29 Mayıs 2013; 21:41:17 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frozenrealm -- 29 Mayıs 2013; 21:40:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frozenrealm

aynı özelliklerde bir araç buldum fiyatı 30 istemiş;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-hatasiz-fokus-arayana-126357616/detay

boyalı kazalı olanlarına 28de başlıyor.

kasko bedelide 34 kararsız kaldım şimdi

aracımın hiçbir sıkıntısı yok ucuza gitmesini istemiyorum

Onlara bakarsan satamazsın.fiyatini yaz 300 500 pazarlık payı koy anında satarsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Keomaa

quote:

aynı özelliklerde bir araç buldum fiyatı 30 istemiş;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-hatasiz-fokus-arayana-126357616/detay

boyalı kazalı olanlarına 28de başlıyor.

kasko bedelide 34 kararsız kaldım şimdi

aracımın hiçbir sıkıntısı yok ucuza gitmesini istemiyorum

Onlara bakarsan satamazsın.fiyatini yaz 300 500 pazarlık payı koy anında satarsın.

birebir aynı özelliklerde bir focus arkadaşım aldı 35.000km idi 1 parçada boyalı 32.750 ye aldı aşağı yukarı bir fiyat oluşmaya başladı

• quote:

Orijinalden alıntı: Donald Draper

bu aracın piyasasını hiç bilmiyorum kilometrenin 100.000 sınıdrında olması, en boş donanımlı versiyon olması, manuel olması ve sonradan aksesuar takılmış olması benim için fiyat düşüren etkenler. Bu arabanın emsal donanımlısı sıfır km astra classic 1.6 115 hp 33.000 tl olduğunu göz önüne alırsak benim gözümde 27.000 tl'den fazla etmez.

aracın en boş donanımlısı TREND değil COMFORT modeli araştırınız, comfortun arka camları dahil elle açılıyor . Manuel olması dezavantaj demişiniz bu kasada otomatik kim alırsa çok sürmeden satıyor çünkü kasa ağır otomatik 100beygir çekmiyor.aracın emsal donanımlısı astra demişiniz, marka faktörünü gözardı etmeyiniz, sizin mantığınızlada astra alınmaz çünkü cruze daha donanımlı yakın fiyata demi? demekki böyle kıyas yapılmazmış yinede teşekkürler yorumlarınız için bir sonrakine araştırıp bilgi sahibi olduğunuz konularda yorumlarda bulununuz iyi akşamlar

• 26-28 diyen arkadaşlarada teşekkür ediyorum araba perte felan çıkarsa o fiyata verebilirim yoksa piyasası belli hatasız ilk sahibinden aracı 32den aşağı vermem gerekirse kapıya kümes diye bağlarım hiçbir ölücü mezarcıyı sevindirmem

Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler sahibinden araba com vs araştırmada yaptım genel piyasası 32 civarı bende hiç hatasız oluşu ve ilk sahibi oluşu faktörlerinide ekleyerek 33den yazıyorum ilanı herkese teşekkürler yorumları için.
  • quote:

Konu neticelendirilmiştir.Herkese teşekkürler.
    Konu neticelendirilmiştir. Herkese teşekkürler.
  • Aracın en boş donanımlısı comfort olabilir ama trend'in boş bir araba olduğunu değiştirmiyor. Otomatik kim alırsa çok sürmeden satıyor demişsiniz bu aracı alanların kaç tanesini tanıyorsunuzda böyle bir aforizma uydurdunuz merak ediyorum. Sizin tanıdığınız ya da internette okuduğunuz birkaç kişi gitmiyor! diye satmış olabilir ama geri kalanlar? Sanki bir anket yapmış gibi ya da bir anket firmasının bu konuda hakkında bir çalışması varmış gibi alan hemen satıyor yazmak bence saçma olmuş. Gelelim marka faktörüne sizin 100.000 kilometredeki 3 yaşındaki aracınız sıfır kilometredeki astradan hiç bir üstün özelliği yoktur aşağı kalır yanıda yoktur. İki araçta aynı zamanda üretilen aynı jenerasyonun araçları olduğu için örnek verdim ki eminim bir çok kişide bana hak verecektir. Gördüğün gibi böyle kıyas oluyor bilgi sahibi olma olayına gelince her iki aracıda uzun kilometrelerce hem şehir içi hem şehir dışı kullandım ondan iki araç hakkındada bilgim yüksek derecede. Aracınıza sonradan taktırdığınız şeyleri yazmıyorum bile.

Ek olarak madem buraya konu açtınız gelen cevaplara saygı duymanız gerekir biz ne ölücüyüz ne de arabanıza talibiz sadece bizden yardım ettiniz mantık dahilinde kendimizce yorum yapıyoruz. Umarım aracnız 33bin'e gider.

• quote:

Aracın en boş donanımlısı comfort olabilir ama trend'in boş bir araba olduğunu değiştirmiyor. Otomatik kim alırsa çok sürmeden satıyor demişsiniz bu aracı alanların kaç tanesini tanıyorsunuzda böyle bir aforizma uydurdunuz merak ediyorum. Sizin tanıdığınız ya da internette okuduğunuz birkaç kişi gitmiyor! diye satmış olabilir ama geri kalanlar? Sanki bir anket yapmış gibi ya da bir anket firmasının bu konuda hakkında bir çalışması varmış gibi alan hemen satıyor yazmak bence saçma olmuş. Gelelim marka faktörüne sizin 100.000 kilometredeki 3 yaşındaki aracınız sıfır kilometredeki astradan hiç bir üstün özelliği yoktur aşağı kalır yanıda yoktur. İki araçta aynı zamanda üretilen aynı jenerasyonun araçları olduğu için örnek verdim ki eminim bir çok kişide bana hak verecektir. Gördüğün gibi böyle kıyas oluyor bilgi sahibi olma olayına gelince her iki aracıda uzun kilometrelerce hem şehir içi hem şehir dışı kullandım ondan iki araç hakkındada bilgim yüksek derecede. Aracınıza sonradan taktırdığınız şeyleri yazmıyorum bile.

Ek olarak madem buraya konu açtınız gelen cevaplara saygı duymanız gerekir biz ne ölücüyüz ne de arabanıza talibiz sadece bizden yardım ettiniz mantık dahilinde kendimizce yorum yapıyoruz. Umarım aracnız 33bin'e gider.

1) Titanium araçlara bundan sonra boş diyeceğiz neden? Çünkü titanium x 'e göre boş araçtır ilk cümlenize hitaben
    2) İki araçta aynı demişsiniz focusta kullanılan şase mazda 3 ve Volvo s40 audi a3te kullanışmıştır opelle alakası yoktur
    3) Her iki aracıda biraz daha kullanınız bilginiz yükselsin biraz daha çünkü hiç tutarlı değil
    4) Cevaplara saygı duyuyorum. Sizde cevaplara saygı duyun.

Sizin cümlenize bakarsak benim gözümdede astra o para etmez.

• quote:

quote:

Aracın en boş donanımlısı comfort olabilir ama trend'in boş bir araba olduğunu değiştirmiyor. Otomatik kim alırsa çok sürmeden satıyor demişsiniz bu aracı alanların kaç tanesini tanıyorsunuzda böyle bir aforizma uydurdunuz merak ediyorum. Sizin tanıdığınız ya da internette okuduğunuz birkaç kişi gitmiyor! diye satmış olabilir ama geri kalanlar? Sanki bir anket yapmış gibi ya da bir anket firmasının bu konuda hakkında bir çalışması varmış gibi alan hemen satıyor yazmak bence saçma olmuş. Gelelim marka faktörüne sizin 100.000 kilometredeki 3 yaşındaki aracınız sıfır kilometredeki astradan hiç bir üstün özelliği yoktur aşağı kalır yanıda yoktur. İki araçta aynı zamanda üretilen aynı jenerasyonun araçları olduğu için örnek verdim ki eminim bir çok kişide bana hak verecektir. Gördüğün gibi böyle kıyas oluyor bilgi sahibi olma olayına gelince her iki aracıda uzun kilometrelerce hem şehir içi hem şehir dışı kullandım ondan iki araç hakkındada bilgim yüksek derecede. Aracınıza sonradan taktırdığınız şeyleri yazmıyorum bile.

1) Titanium araçlara bundan sonra boş diyeceğiz neden? Çünkü titanium x 'e göre boş araçtır ilk cümlenize hitaben
    2) İki araçta aynı demişsiniz focusta kullanılan şase mazda 3 ve Volvo s40 audi a3te kullanışmıştır opelle alakası yoktur
    3) Her iki aracıda biraz daha kullanınız bilginiz yükselsin biraz daha çünkü hiç tutarlı değil

1.) focuslarda donanım nasıl gidiyor biliyorsundur heralde

titanium x > titanium > collection > trend x > trend > comfort

yani bu tabloya baktığında senin 6 donanım arasında donanım olarak sondan 2.ci. Okuduğundan nasıl titanium'a boş diyeceğimi nasıl anladın orasını çok merak ettim. İlk okul öğretmeninin kulakları çınladı.

2.) Ben focus'un bir alakası var mı opel'le dedim. Aynı jenerasyonda rakip modellerdir dedim. Aynı şase s40'da mazda 3'te kullanılıyorsa ne olmuş? Renault motorlarıda Mercedes'te kullanılıyor aynı şekilde Ssangyoung pick-up'larda mercedes altyapısı var şimdi bunlar çok süper araçlar mı oldu?

3.) Söylediklerimde tutarsızlık yok sizde bir tutarsızlık var. Aldığınız cevaplar hoşunuza gitmemiş anladığım kadarıyla lütfen bir daha konu açarken istemediğiniz şeyleri duyabileceğinizi düşünerek konu açın.

• quote:

quote:

quote:

1.) focuslarda donanım nasıl gidiyor biliyorsundur heralde

titanium x > titanium > collection > trend x > trend > comfort

yani bu tabloya baktığında senin 6 donanım arasında donanım olarak sondan 2.ci. Okuduğundan nasıl titanium'a boş diyeceğimi nasıl anladın orasını çok merak ettim. İlk okul öğretmeninin kulakları çınladı.

2.) Ben focus'un bir alakası var mı opel'le dedim. Aynı jenerasyonda rakip modellerdir dedim. Aynı şase s40'da mazda 3'te kullanılıyorsa ne olmuş? Renault motorlarıda Mercedes'te kullanılıyor aynı şekilde Ssangyoung pick-up'larda mercedes altyapısı var şimdi bunlar çok süper araçlar mı oldu?

3.) Söylediklerimde tutarsızlık yok sizde bir tutarsızlık var. Aldığınız cevaplar hoşunuza gitmemiş anladığım kadarıyla lütfen bir daha konu açarken istemediğiniz şeyleri duyabileceğinizi düşünerek konu açın.

Daha satilik ilanina koysun neler duyacak. Bunlar bisey degil. 16 veren de cikacak 19 veren de. Piyasa zaten durgun benzinli arabayi degerinde 1 seneden asagi satamaz...

• 33 zor... maks 29.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreplt

33 zor... maks 29.

İlana koydum pazarlık için arayanlar başladı artık hayırlısı 32 civarında seyrediyor inşallah biraz daha yukarı satılır artık

Yukardaki arkadaşlar ne diyorsada okumuyorum artık eywallah yorumlarını paylaştılar teşekkür ederim uzun uzun anlatıp kimseye ikna etmeye vaktim yok. Ne kadar bilirsek bilielim karşıdakinin anladığı kadar işte o yüzden he deyip geçiyoruz bakalım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreplt

33 zor... maks 29.

Aydan mı bağlanıyorsunuz merak ettim? Piyasası 30 -32 olan arabaya 16-19 değer verecek insanlar var mı merak ediyorum? Telefonda arayanlar 30 düz olsun diye çabalıyorlar.Pazarlık yapıyorlar.

Sizde ölücü mezarcı tayfasındanmısınız merak ettim

İnşallah biride ararda o dediğiniz fiyat verir :) öyle bir ağır konuşurumki telefona eli varmaz birdaha

Bu arada sıfır araç alacağım demiştim, servis tiko 30 sayıyor sanırım fiyat konusuna noktayı koyduk. Lütfen başka şu fiyat bu fiyat yazmayınız. Herkesin malı kendine değerli.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.