Şimdi Ara

Aracıma ses izolasyonu yaptırdım :) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
18
Favori
164.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3-4 yillik konu. yeni ve daha etkili malzemeler cikmistir.
    tavsiye edeceginiz yeni nesil ses yalitim malzemeleri var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uygun yollu yapacağımız bir yalıtım varmıdır arkadaşlar ?
  • Bu işi profesyonel olarak yapan arkadaşlar var mı acaba? Ziebart vs. kastetmiyorum tabii.
  • Yalitim diye taban sacina yapistirilan zift katran vs.. arac ici yuksek isilarda ozellikle sagliga ne gibi etkileri olur arastirmak lazim hele birde asbest falan varsa yandi gulum keten helva...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgao2000 -- 8 Haziran 2016; 17:43:57 >
  • değişik bir sistem olmuş, aslında böyle işlemlerle pek ilgim yok ama başarılı bir şeye imza atmışsınız tebrik ederim. güle güle kullanın. umarım ihtiyacı olan arkadaşlar için daha uygun bir fiyata ve daha az zahmetli bir şekilde yapabilen yerler çıkar, yaygınlaşır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SezerEkrem

o değil nick-konu uyumu

bunu yazıcaktım
  • Kaputun altına nasıl bir malzeme kullanabilirim ses yalıtımı için?
  • Ben fiyat aldım işçilik için 300 lira dedi bunun içinde zifli keçe de dahil. Ve ben bitüself ve firex alıcam onları da uygulayacak. Nasıl fiyat sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lurn -- 1 Ağustos 2017; 19:18:44 >
  • Kapı içlerinı de yapacak mı? Yapmayacaksa 300 çok gibi. Araba yeniyse kapı içlerini söktürmek kötü. Orjinali gibi toplayabilecek mi? Araba ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HesapsızKitapsız

Kapı içlerinı de yapacak mı? Yapmayacaksa 300 çok gibi. Araba yeniyse kapı içlerini söktürmek kötü. Orjinali gibi toplayabilecek mi? Araba ne?

Araba eski hocam Renault twingo.kapı içlerini de yaptırırım tabiki. Zaten kapı içini kendim yapabilirim ama koltukları sökemediğimden döşemeciden fiyat aldım malesef..

• Koltuk sökmek çok mu zor? Yani vidalar kolay ulaşabilirse ben olsam alet alır kendim yapmaya çalışırdım. Kendin daha özenli yaparsın o işi. Halıyı filan da temizlersin.
  • quote:

Koltuk sökmek çok mu zor? Yani vidalar kolay ulaşabilirse ben olsam alet alır kendim yapmaya çalışırdım. Kendin daha özenli yaparsın o işi. Halıyı filan da temizlersin.

hocam bugün deneyeyim dedim torx seti var elimde koltukların vidalarına giren tipten. fakat vidaları çeviremedim resmen dönmüyor vidalar o derece yani. açıkcası bunun elektrikli bi aleti varsa almak isterim onunla sökmek isterim. 200 lira sadece koltuk söküp takmaya istiyorlar el insaf yani.
  • Bahsettiğin set veya benzeri mi yoksa alyan tarzı anahtar mı ?

http://www.hepsiburada.com/gedore-4549-05-tork-anahtari-torcofix-k-5-50-n-m-3-5-37-lbf-ft-p-HR12050771542

Eğer linkte attığımsa tork setinin sökemediğini elektrik gücü nasıl söksün dostum ? Havalı sistem gerekir ona o da saçma olur.

Vidaların ucuna çözücü sprey sıkıp tork setinin ucuna da demir boru takıp öyle deneyin kolaylıkla açılır diye düşünüyorum.
  • Anahtarı uzatma kolu var mı? Lokma takımlarında filan olur.
    Lokma cırcır kolu.
     Aracıma ses izolasyonu yaptırdım :)

Bu anahtarlar tek tek de satılır. Tabi markalısı pahalı ama orta kalite birşey 50 tl civarı olmalı. Takım değil. Bence bu aletleri satan birine sor. En ucuza nasıl söker takarım diye. Kol şart yalnız. Vidayı yağlayıp havyayla ısıtmak da işe yarayabilir. Uç kısmı paslı mı acaba.

En ucuz Elektrikli Somun Sıkma 215 civarı (KL HDA1901) Sadece bu iş için değmez bence http://www.akakce.com/somun-sikma-makinasi/en-ucuz-kl-hda1901-elektrikli-fiyati,8168791.html
    Einhell CC-IW 950 235 tlhttp://www.akakce.com/somun-sikma-makinasi/en-ucuz-einhell-cc-iw-950-darbeli-fiyati,32053993.html

• quote:

Orijinalden alıntı: vortex35

Bahsettiğin set veya benzeri mi yoksa alyan tarzı anahtar mı ?

http://www.hepsiburada.com/gedore-4549-05-tork-anahtari-torcofix-k-5-50-n-m-3-5-37-lbf-ft-p-HR12050771542

Eğer linkte attığımsa tork setinin sökemediğini elektrik gücü nasıl söksün dostum ? Havalı sistem gerekir ona o da saçma olur.

Vidaların ucuna çözücü sprey sıkıp tork setinin ucuna da demir boru takıp öyle deneyin kolaylıkla açılır diye düşünüyorum.

Alyanın torx ulusu var elimde küçük olanlardan yağlamayı bir deneyeyim

• quote:

Anahtarı uzatma kolu var mı? Lokma takımlarında filan olur.
    Lokma cırcır kolu.
     Aracıma ses izolasyonu yaptırdım :)

Bu anahtarlar tek tek de satılır. Tabi markalısı pahalı ama orta kalite birşey 50 tl civarı olmalı. Takım değil. Bence bu aletleri satan birine sor. En ucuza nasıl söker takarım diye. Kol şart yalnız. Vidayı yağlayıp havyayla ısıtmak da işe yarayabilir. Uç kısmı paslı mı acaba.

En ucuz Elektrikli Somun Sıkma 215 civarı (KL HDA1901) Sadece bu iş için değmez bence http://www.akakce.com/somun-sikma-makinasi/en-ucuz-kl-hda1901-elektrikli-fiyati,8168791.html
    Einhell CC-IW 950 235 tlhttp://www.akakce.com/somun-sikma-makinasi/en-ucuz-einhell-cc-iw-950-darbeli-fiyati,32053993.html

Tamamdır ben nalburlara ve tekzene bir bakayım bu lokma kolundan bulursam alacağım sağolun yardımınız için

• W40 diye bir pas çözücü var, alın ince spray borusunu takıp vidaya iyice püskürtün ve bekleyin. Sonra da arkadaşın bahsettiği cırcır anahtar ile vidanın kafasına tam oturan lokma ucunu uzatma parçasına takıp açabilirsiniz.
  • çekomastik kullanıcısına yanıt
    Hocam konu biraz eski ama bu zivtli keçe benim b sınıfı fiat siena 1.2 s (s sienalarda en boşudur) aracimda fabrika çıkışı olarak var ama belki Tofaş bunu araç klimalı olduğu için yapmış olabilir ısı kaybı olmasın diye. Bir de cidden özellikle japon araçları yalıtımda çok başarısız zaten tek eksikleri de bu eğer aracımı satıp bir mazda 323 1.5 familia alırsam ilk işim ses sistemiyle beraber ses yalıtımı olacak

• Aradaki sayfalara bakmadım eğer bahsi geçiyorsa kusura bakmayın tekrar olabilir...
    Koltuklar daha doğrusu koltukların rayları fabrikada şasiye bağlanırken (elektronik de olabilir) ayarlı tork anahtarları kullanılır. Koltukları ve/veya raylarını şasiden ayırmadan önce söz konusu civataların kaç Nm tork anahtarı ile sıkıldığını ve döşemecinin tekrar birleştirirken bu detaya haiz olup olmadığını kontrol etmenizi tavsiye ederim... Sonuçta o koltuğun (ve/veya rayın) kaza gibi bir acil durumda şasiden ayrılmaması gerekir...
  • Arkadaşlar Motor arkası ve kaput altı yptırmak istiyorum,, fazla paçra veremem neeüreyi önerirsiniz.. ? İstanbulda...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.