Bildirim
Aracıma tırdan taş sekti.
Stanley Adventure Çelik Shot Bardak Seti : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B07PXJ7SJ1
12 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Şanslıymışsın hakkaten
Camı da çatlatabilirdi, muayene de yalan olurdu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 5 Mayıs 2020; 18:45:40 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Anan seni kadir gecesi doğurmuş resmen
Aynen öyle cama gelseydi tuzla buz ederdi büyük ihtimal.. hızım 130 civarıydı -
Benim de öndeki ticariden sekip ön camı çatlatmıştı, çatlak gözüküyordu, yaptıracaktım ücretsiz değişimden, dedim kalsın satarım, satmadım, yaptırmadım, sonra bir gün yine istanbula gelirken öndeki araçtan sekti cama, çizik şeklinde çatlak oluşturdu 😂 İstanbul'da yaptırmaya korkuyorsun, yaptırsam şimdi yarın bir daha gelir ne olacağı belli olmuyor. O yüzden yaptırmıyorum biniyorum.
geçmiş olsun, yalnız ben göremedim taşın çarptığı yeri -
Antenin tavanla birleşen alt kısmını parçaladı -
evet gördüm, gri bir iz bırakmış. Anten çalışıyor, radyolar çekioyrsa sorun yok -
Şükür hiçbir sıkıntı yok, görsellik dışında
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Aracina taştan tir sekmesinden iyidir
hocam tebrik ederim çok şanslı bir insansınız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnderGelişenOsasunaAtağı -- 5 Mayıs 2020; 22:48:29 >
Bu vesileyle efsaneyi bir kez daha hatirlayalim.
Gülşah FilmyoutubeSarı Mercedes - Bayram Kamyoncudan Dayak Yiyor!https://www.youtube.com/watch?v=q4DYtIOk2Dg&feature=youtu.be
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
tır nasıl araca taş fırlatıyor yav, olsa olsa tırın tekerleğinden taş cama sekmiştir
şaka bi yana şansınız varmış. benim de ön cama öndeki kamyondan büyükçe bir patates (evet patates) fırladı. cam şöyle bir zangırdadı ama kırılmadı çok şükür.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Anan seni kadir gecesi doğurmuş resmen
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X