Şimdi Ara

Aracıma usb girişi yaptırmak istiyorum mümkünmü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
2
Favori
28.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2012 VW caddy aracım var ne yazıkkı usb girişi yok bende cd kullanmayı sevmıyorum usb girişi yaptırabılırmıyım araca? eğer yaptırabilirsem bunu kimler yapar nasıl yapar araca zararı olurmu?

• Çakmağa takılan USB girişleri var Koçtaş gibi büyük marketlerden temin edebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeremy Klakson -- 22 Aralık 2012; 16:26:14 >
  • http://www.ucuzlukcanavari.com/oto-ses-ve-goruntu-sistemleri/16952-arac-mini-usb-cakmaklik-cevirici.html
    2 tane almanızda fayda var pek kaliteli değil bozulabilir çünkü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yanlız sanırım abi mp3 çalmak için teybe usb istiyor yanlış anlamadıysam
  • çakmaktan usb nasıl şarkı çalıyor ki acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1 HiT u DowN

çakmaktan usb nasıl şarkı çalıyor ki acaba?

FM frekansını ayarlıyorsunuz ve FM'inizi açtığınızda o frekansı yani USB taktığınız cihazla aynı frekansı yaptığınızda çalmış oluyor.

Bence en sağlıklısı, internette bulunan şu ürünler;

• Hocam zamanında Clio Authentique varken ki bu 2006 senesine tekabül ediyor bu konuya ben de çok takıldım.

Bendeki sorun arabada kasetçalar olmasıydı. Başta cd çalar, kaset bağlantısıyla çözelim dedik randıman alamadık. Sonra FM transmitter yöntemini deneyelim dedik o da istanbulda malesef çözüm değil. En sonunda dayanamadık teybi değiştirdik.

Eğer güncel modellerde olanlar gibi USB+Aux girişinden bahsediyorsanız bu biraz zor bir ihtimal ama servisinize danışın yine de.

En sağlıklı çözüm Double-Din alarak bu sorunu kökten çözmeniz olacaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Alırsın usb girişli bi teyp olur biter
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

2012 VW caddy aracım var ne yazıkkı usb girişi yok bende cd kullanmayı sevmıyorum usb girişi yaptırabılırmıyım araca? eğer yaptırabilirsem bunu kimler yapar nasıl yapar araca zararı olurmu?

Eğer teybinizi değiştirmeyi düşünmüyorsanız ve Aux girişiniz mevcut ise 100-150 TL aralığında Aux çevirici cihazlar bulunabiliyor.
    Bu teybinize bağlanan ve genellikle torpidoya konulan ufak bir ünite.
    Fakat ses kalitesinde beklentinizi karşılamayabilir.
    Fm Transmitter cihazları ise aracın elektronik aksamını etkileyebileceği için bir çok yerde satılmamaktadır.

En sağlıklısı aracınıza uygun yeni bir teyp almak.
  • Alırsın usb girişli bi golf olur biter
  • Teybiniz yapacağınız USB girişini algılamayacaktır. Bu yüzden bu mümkün değil gibi görünüyor. Araya USB okuyup bunu ses çeviren bir cihaz koyup Aux girişinden ses verebiilirsiniz belki. Yoksa teypte bu özellik olmazsa USBdeki şarkıları nasıl seçip açacaksınızki? En kesin çözüm teybi değişmek. GPSli, geri görüş kameralı DVD, USB, bluetooh, hafıza kartlı vs. bir teyp alabilirsiniz. Onun dışında ek kolay ve ucuz çözüm göğüse büyük ekranlı bir mp3 çalar (ipod touch 5 gibi) koyup auxtan dinlemek olur. Daha büyük ekran için 150-200 liraya tabletler de var ama ses kaliteleri nasıl bilmiyorum. Malesef USB bende de yok ve aracımda keşke olsaydı dediğim tek şey malesef bu.
  • alırsın usb girişli bir passat olur biter
  • bimden aldığım 29tllık teyp işimizi görüyor..sizinkinide görebilir

edit:harf hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoşanBalık -- 22 Aralık 2012; 18:35:56 >
  • Şöyle birşey deneyebilirsiniz;

XCarlink
  • quote:

2012 VW caddy aracım var ne yazıkkı usb girişi yok bende cd kullanmayı sevmıyorum usb girişi yaptırabılırmıyım araca? eğer yaptırabilirsem bunu kimler yapar nasıl yapar araca zararı olurmu?

Audio sistem diye bi aparat var ben 2008 civic e taktirdim usb aux ve sd kart girisi var cok memnunum. Direksiyon kumandasida calisiyor ayrica

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KoşanBalık

bimden aldığım 29tllık teyp işimizi görüyor..sizinkinide görebilir

edit:harf hatası

nezaman almıştınız.hala varmıdır bimde ?
    edit:şimdi baktım geçen seneymiş ve 79 tl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoRe`i -- 22 Aralık 2012; 18:54:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: brkprlk35

quote:

FM frekansını ayarlıyorsunuz ve FM'inizi açtığınızda o frekansı yani USB taktığınız cihazla aynı frekansı yaptığınızda çalmış oluyor.

anladım peki ileri geri nasıl yapıyoruz? ve ipod vs. bağlanır mı acaba?

• quote:

bir tane şahin mi doğan mı ne onda gördüm, onlara oluyorsa senin aracına hayli olur
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: brkprlk35

quote:

anladım peki ileri geri nasıl yapıyoruz? ve ipod vs. bağlanır mı acaba?

İpod vs bağlantısı için Aux girişleri oluyor 3.5mm jack girişli olarak fakat şarkıları oradan değiştirmeniz gerekiyor. FM Translater diye geçenlerde nasıl şarkılarda geçiş yapılıyor bilemiyorum daha önce kullanmadım. Diğer sağlıklı dediğim üründe ise direk olarak direksiyondan ya da teypten şarkıları değiştirebiliyorsunuz.

• http://www.sanalpazar.com/Audio-System-Fiat-Punto-1999-Sonrasi-usb-Sd-Aux-Aparati__isp4117280 bu şekilde bir şey işinizi fazlasıyla görür. ben de sipariş ettim gelince deneyeceğim
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.