Bildirim
Aracımın camı yağlı gözüküyor geçmiyor
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
İpa,buhar, kil, pasta cila denediniz mi ?
-
Hiçbirini denemedim camsil limon karbonat sirke leke çıkarıcı denedim ama hiçbiri hiçbir işe yaramadı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İzopropil alkol ile temizleyin hocam ilk olarak. Bence işinizi görecektir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İzopropil alkol ile silin. Sonra nemli bezle silin. Sonra tekrar izopropil alkol ile silin. Sonra tekrar nemli bez en son olarak da Rosmann'da satılan domol cam temizleme köpüğü ile silin. Köüğü beze sıkıp silin cama değil.
Silerken pisliği kenarlara biriktirmeyin, kenarlardan ortalara getirip ortadan pisliği beze alın her defasında. Camı silerken cama karşıdan ışık vursun ve mümkünse hava karanlık olsun. Olup olmadığını veya lekeleri en iyi öyle görürsünüz.
İzopropil alkolü bir yere damlatmamaya özen gösterin, damlarsa hemen nemli bezle silin ağartma yapar.
-
Konuyla hiç alakam yok ama bu kadar detaylı ve değerli bilgiye teşekkür etmeye geldim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yağı en güzel baskı balata spreyi çözer
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Cama zarar vermezmi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
cama hiç kullanmadım ama yağı çok güzel temizliyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X