Bildirim
aracimin değeri nedir tavsiyelerinizi bekliyorum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
22-25 arası bence ama piyasasını tam bilmiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O kadar dusuk mu bana daha fazla eder gibi geliyor hic bir kazasi degiseni yok zaten o fiyatlara satmam binmeye devam ederim cunku memnunum aractan yakiti vs cok uygun sadece daha ust segment araba almak icin satmak istiyorum
hangı sehırde araba -
Usakta
eski kasa ise 23-28 arası, uşakta olmasaydınız ben talip olabilirdim, ama yine de şöyle güzel bir fiyat söylersiniz talibim -
Kusura bakma dedigin fiyatlara dusunmuyorum dun az arastirdim bu temizlikte manuel olanlari 28 30 arasi istiyorlar bakalim daha zaten satiliga cikarmadim nette islerim dolayisiyla nasipse 32 olarak dusunuyorum niraz pazarlik payi birakabilirim satilmazsa memnunum aractan binmeye devam insallah zaten butun agir bakimlari yeni yaptirdim kullanirim biraz daha
quote:
Orijinalden alıntı: keskin64
Kusura bakma dedigin fiyatlara dusunmuyorum dun az arastirdim bu temizlikte manuel olanlari 28 30 arasi istiyorlar bakalim daha zaten satiliga cikarmadim nette islerim dolayisiyla nasipse 32 olarak dusunuyorum niraz pazarlik payi birakabilirim satilmazsa memnunum aractan binmeye devam insallah zaten butun agir bakimlari yeni yaptirdim kullanirim biraz daha
Yemin ederim ilanını baltalamak gibi bir amacım yok İnşallah en kısa sürede kalbinden geçen rakamlara satarsın aracını lakin yeni kasa da olsa Honda da kullanmadığım araba kalmadı şu City'yi sevmedim,sevemedim arkadaş.
Benim nezdimde de beş para etmez.
Vardır illa sevenleri.
Bence Honda'nın tasarım açısından sınıfta kaldığı tek araçtır şu City.
Honda City'yi ya üretimden kaldırmalı ya da daha doğru düzgün bir şey olarak çıkartmalı ki benim gibi düşünen çoğunlukta olan Hondacı insanlara ve daha geniş kitlelere hitap edebilmesi açısından...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melih3688 -- 17 Aralık 2014; 14:17:45 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
2009 City biraz daha derli toplu ama eski kasalarına göre daha güzel. -
quote:
Orijinalden alıntı: keskin64
Su an için sıfırı olmaması biraz sıkıntıda olsa 30.000 TL ye satabilirseniz iyi bir fiyat gibi görünüyor.
hocam yine ilanı baltalamak gibi olmasın ama.. zaten istediğiniz fiyat olmazsa satmayacağınızı söylediğiniz için söylüyorum.
eskişehirde 23.000 e biri 1 aydır satamıyor lpg li ve 100.000 de falan olmasına rağmen..
aynı modelden biri de 28.000 e ilan açmıştı, sonra fiyatı falan düşürdü, o da bekliyor bayağıdır.. araç iyi midir kötü müdür bilemem ama tutulmadığını biliyorum. bence vallahi hiç satmayın. -
quote:
Orijinalden alıntı: Şagop
hocam yine ilanı baltalamak gibi olmasın ama.. zaten istediğiniz fiyat olmazsa satmayacağınızı söylediğiniz için söylüyorum.
eskişehirde 23.000 e biri 1 aydır satamıyor lpg li ve 100.000 de falan olmasına rağmen..
aynı modelden biri de 28.000 e ilan açmıştı, sonra fiyatı falan düşürdü, o da bekliyor bayağıdır.. araç iyi midir kötü müdür bilemem ama tutulmadığını biliyorum. bence vallahi hiç satmayın.
hocam iyi niyetinden kuşkum yok cevap yazman bile konuya değer veridiğinden onun için teşekkürler
ama araç için yorumlarınıza katılmıyorum ben daha önce honda civic de kullandım 2004 de efsane kasa civicim vardı çok memnundum evet city asla bir civic değil ki zaten city üretilirken zaten bu iddaa ile üretilen bir araç değil ben tamamen samimi yazıyorum city bence tam bir fiyat performans aracıdır sınıfının hatta üst sınıflardan bile daha büyük bir bagaj hacmi ,7 ileri otomatilk vites ki honda otomatik konusunda şahane zaten bir de tüpe yüzde yüz uyumlu bir motor en güzelide yağına suyuna zamanında baktığında hiç bir problem çıkarmayan bir araç bir de 1.4 motor 100 beygir bu segmentte bir araba için çok bile:) çoğu bu segmentte 75 beygir genelde yani bence bu araba tam bir memur arabası derler ya bu araba bu sözü hak ediyor tabi bu işler para meselesi daha güzel özellikli araçlarda ona göre pahalı ama ben otomatik araç alacam ve özellikle eşim de kullanacak küçük çocuğum var çocuk arabası bavul vs rahat edeceğim araç diyorsanız bu araç o araç adamlar abs hava yastığı otomatik vites koymuş bozulmadan bin diye yapmış yok bana bu özellik yemez diyene civic yapmış daha üstü accord zaten o yer uçağı gibi
teşekkürler yormların için
-
quote:
Orijinalden alıntı: hboluk
2009 City biraz daha derli toplu ama eski kasalarına göre daha güzel.
Yok hocam ya önünü düzenlediler arka yine aynı araç zaten arkadan ofsayt :) eski kasa ile ufak tefek makyaj farklılığı var ahım şahım fark yok.
Ama mal sahibine katılıyorum.Civice nispeten daha ucuz yakıtı,parçası vs bi de malzemesi ne olursa olsun Honda.
Sağlam araçtır Honda.
Ancak benim için tipini sevmediğin iki üç araçtan biridir.İnşallah kısa sürede istenilen rakama satılır.
Saygılarımla,
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X