Şimdi Ara

Aracımın durumu berbat! (Belediye rezilliği, BMW F30 içerir) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
8.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Sen o aracı servise götür 4000tl yaptır alnından öperim hayatınız'da borusana gitmediniz galiba onlara boru sattıkları için borusan demiyorlar boru döşer gibi serviste döşedikleri için isimleri borusan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guzel olmus, haketmissin. Kullanilmaz hale gelseydi keske o aracin..

• quote:

Orijinalden alıntı: airarmada

bu arabayla dönüşte kıç atmak için gazlanmadıysa ben 15 senedir boşa araç kullanıyorum

40-50 km hızla bide 200 m sürüklendi ha?

vay be diyorum sadece. araç muhtemelen pert. zaten heryerde yağmur yağıyor belediye sulasa ne olacak

Mercedes c200d ile bunu denedim, arac zamk gibi yapsiti, arkasi cok hafif geldi, esp de devreye girdi hemen zaten. Ki bahse konu model, bu mercedesten daha ustun. 50 ile isterseniz yer buz olsun, oyle bir hasara yol acmak İMKANSİZ. Eger arka geldigi zaman ters kontra yapamadiysa yoldan cikar o ayri. Ama tecrubeli oldugu da belli, anlayamadim vallaha..

Bana kalirsa kayma aninda aracin hizi en asagi 80-100 idi. Daha alt hizlarda bmwyi yoldan cikartmak cok cok zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 27 Ekim 2017; 7:5:8 >
  • Belediye, yanlamak isteyen gençlerin önünü açmadığı için sorumlu belediyedir...

• quote:

Orijinalden alıntı: Duratec

quote:

Orijinalden alıntı: Gscarbon

quote:

Orijinalden alıntı: Duratec

Kazayla yada hukuki süreçle ilgili bir yorum yapmayacağım ancak aracınız 100% pert. 99 bile demiyorum 100. Pert olmaz diyen arkadaşlar bu aracın sadece şanzımani 30.000 TL yetkili serviste şuanki kurla. Dalgamı geçiyorsunuz ? Işin içinde akslar,amortisorler,direksiyon kutusu bi ton iş var daha bu aracın en az 60 bin tl masrafı var serviste. Direk pert.

Cok erken karar veriyorsunuz.Servise gidip cihaz araca baglanmadan usta gormeden nasil pert dersiniz merak ediyorum.Evet aks kirilmis belki amasorler patlamis alt kaporta yamulmus vs ama araba airbag acmamis gorunurde ve kaza durumu tekerler haric varla yok arasi.Aracin su durumundan pert derseniz %100 cok onyargili dusunuyorsunuz derim

Dalgami geçiyorsun kardeşim ne cihazi ne baglamasi göz var nizam var. Ben sana değişecek parçaları net söylüyorum. Yarin ara servisi fiyat al bak bakim 60 bin tl nin altindamı çıkıyor üstündemi.. sirf parca fiyati 50 bin tl tutar..

Şanziman değişir , direksiyon kutusu değişir sirf ikisini topla 40 bin tl eder zaten.. Sol arka amortisor ve aktarma komple degişecek. Jant değisecek poryasi bilyasi hepsi degişecek. Diferansiyelin bile değişme ihtimali var.. pert olmasi için illa hava yastigimi açması gerekiyor ne saniyorsunuz ? Kaporta masrafini hiç söylemiyorum mekanik masrafinin yaninda devede kulak kalir cunku..

Tamam sizin dedigibiz dogru.Servis zaten hic bakmaz direk pert yazar gecer size gore.4 senem sanayide serviste gecti.Bilmedigim konu hakkinda yorum yapmam.İyi gunler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.