Şimdi Ara

Aracımın durumu berbat! (Belediye rezilliği, BMW F30 içerir) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
8.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: anadolu86

Demekki bmw nin yol tutuşu berbatmış , 30 -40 km hızla yoldan çıkıyorsa bunu anlarım.

Kazayı yaptığın virajı google mapstan link koyarmısın.konuma Bakalım

https://www.google.com.tr/maps/place/Beytepe+Mahallesi,+Orhan+Gazi+Bulvari,+06800+Çankaya%2FAnkara/@39.8467245,32.7111064,3a,75y,135.05h,66.09t/data=!3m6!1e1!3m4!1sS8Rc_Y-aZkKlbw_jWxGKlQ!2e0!7i13312!8i6656!4m5!3m4!1s0x14d33f57570f946d:0x6211e2a7bf4f5017!8m2!3d39.848681!4d32.7208533

Tam şurası hocam. Yeşil yandı transit geçtim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gscarbon

quote:

Orijinalden alıntı: Duratec

Kazayla yada hukuki süreçle ilgili bir yorum yapmayacağım ancak aracınız 100% pert. 99 bile demiyorum 100. Pert olmaz diyen arkadaşlar bu aracın sadece şanzımani 30.000 TL yetkili serviste şuanki kurla. Dalgamı geçiyorsunuz ? Işin içinde akslar,amortisorler,direksiyon kutusu bi ton iş var daha bu aracın en az 60 bin tl masrafı var serviste. Direk pert.

Cok erken karar veriyorsunuz.Servise gidip cihaz araca baglanmadan usta gormeden nasil pert dersiniz merak ediyorum.Evet aks kirilmis belki amasorler patlamis alt kaporta yamulmus vs ama araba airbag acmamis gorunurde ve kaza durumu tekerler haric varla yok arasi.Aracin su durumundan pert derseniz %100 cok onyargili dusunuyorsunuz derim

Dalgami geçiyorsun kardeşim ne cihazi ne baglamasi göz var nizam var. Ben sana değişecek parçaları net söylüyorum. Yarin ara servisi fiyat al bak bakim 60 bin tl nin altindamı çıkıyor üstündemi.. sirf parca fiyati 50 bin tl tutar..

Şanziman değişir , direksiyon kutusu değişir sirf ikisini topla 40 bin tl eder zaten.. Sol arka amortisor ve aktarma komple degişecek. Jant değisecek poryasi bilyasi hepsi degişecek. Diferansiyelin bile değişme ihtimali var.. pert olmasi için illa hava yastigimi açması gerekiyor ne saniyorsunuz ? Kaporta masrafini hiç söylemiyorum mekanik masrafinin yaninda devede kulak kalir cunku..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sahibinden ucundan azıcık değişenli BMW.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi normal human -- 26 Ekim 2017; 23:17:55 >
  • Belediye seni mahkemeye vermeli kaldirimlara agaclara zarar vermekten

• Muhtemelen virajda vites küçültüp arka diferansiyel kitlediniz araç ondan kaydı yoksa bu araç toplaması çok kolay bir araç.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Metre kavramını biliyor musunuz? 200 metre o aracın sürüklenmesini bırakın hiçbir yere çarpmasa 40 km hızla giderken gazdan ayagını kessen, 200 metre gidemeden, araç durur. 200 metre dediğin yolu alabilmesi için 40 km hızla aracın 10 sn den fazla sürüklenmesi gerek. Dediğine inanıyorsan bir şey demiyorum.

Geçmiş olsun.
  • 200 metre kelimesini düzelttim arkadaşlar. Dediğim gibi, kaza şokuyla yazdığım için doğru olmadı o rakam.

• Araç sahibine geçmiş olsun diyorum

Daha dikkatli olursunuz umarım bundan sonra

Cana gelmediği büyük şans olmuş çok şükür...

• Geçmiş olsun. Araç Pert olacak mı gerçekten merak ediyorum. Bizi de bilgilendirirseniz sevinirim.

İtiraf edeyim konuya girdim gözücüyla fotolara baktım bir yandan konuyu okuyorum sağa dönüp yoluma devam edecektim falan derken bir gülmek tuttu yalan yok :)

2002 accent kullanıyorum ve o konum attığınız virajlarda 40,50 ile cayır cuyur dönüyorum.

Hal böyle olunca inanası gerçekten zor bir durumun içindesiniz insanlara da hak vermelisiniz. Hızınız 30, 40 civarıyken dönerken gaza fazla yüklensin derseniz anlarım bu kadar hasarı. Yoksa döndüğünüz yer benim bile içimi gıdıkladı gazlayasım geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: bozak07

Geçmiş olsun. Araç Pert olacak mı gerçekten merak ediyorum. Bizi de bilgilendirirseniz sevinirim.

İtiraf edeyim konuya girdim gözücüyla fotolara baktım bir yandan konuyu okuyorum sağa dönüp yoluma devam edecektim falan derken bir gülmek tuttu yalan yok :)

2002 accent kullanıyorum ve o konum attığınız virajlarda 40,50 ile cayır cuyur dönüyorum.

Hal böyle olunca inanası gerçekten zor bir durumun içindesiniz insanlara da hak vermelisiniz. Hızınız 30, 40 civarıyken dönerken gaza fazla yüklensin derseniz anlarım bu kadar hasarı. Yoksa döndüğünüz yer benim bile içimi gıdıkladı gazlayasım geldi

Hocam ilk kazam, o yüzden ambale oldum inan hatırlayamadığım detaylar vardır. Normal şartlarda sıkıntı çıkaracak bir viraj değil dediğiniz gibi, toplamak için direksiyonu sağa sola attığım için oldu zannediyorum. Toplaması için gaza da bastım tabii.

• Nedense aklıma rahmetlinin şu videosu geldi.

Sorumluluk almak. Refuj sulama motorcuların en nefret ettiği yol değişimidir.

Her yerde yağmur yağıyor diyenlere cevabım. Viraja günlük güneşlik havada girip virajın orta noktasında yol durumu bir anda değişiyor. Islak tutuş olmayan bir yola dönüşüyor.

• Daha birkaç gün şoku atlatamazsın gözünü kapadıkça gözünün önüne gelir. Keşke şöyle yapsaydım falan diye düşünürsün. Neyse takma cana geleceğine mala gelsin. Gerçekten o kazanın şoku başka hiçbirseye benzemiyor insanı saçmalatıyor iyi biliyorum. Tekrardan geçmiş olsun bizi de haberdar edin

• geçmiş olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlkanExclusive

Ben en son 40 km hızla virajı sakin bir şekilde dönerken siyah buzun azizliğine gelerek arka sol tekeri kaldırıma vurdum gergi kolu eğildi.

Sen maşallah 30 - 40 ile aksları kırmışsın. Sen BMW sahibiysen, ben Stefan Quandt'ım...

aynen istirak ediyorum.

tamamen insan hatasindan kaynaklanan bir kaza. ya arabayi iyi tanimamaktan kaynaklaniyor, ya aracin lastik vb gibi donanimi iyi degil. yoksa sistemler acik ve soylenen hizlarda seyredilirken yapilacak kaza ve verilebilecek bir hasar degil bu.

..veya bize 200bin kmden fazla bmw diye baska bisey kullandirdilar.

• sürücü hatası. o yoldan günde kaç kişi geçiyor hiçbirsey olmuyor
    ama sen 30 la giderken kaza yapıyorsun
    dava aç bence
  • Sizi yoldan çıkardığını iddia ettiğiniz zeminin fotoğrafları yok mu?
  • Yanlıyordunuz yanlamıyordunuz orasını bilmem de elektrik kontroller açık değildi bence. 2006 model 3.16 BMW vardı kuzenin bilerek isteyerek yeni yağmur yağmış yolda arabayı yanlatırdık direksiyonu bıraktığımız an araba kendini toplardı. BMW bu şahin değil ki. 30-40 km ile g.tü başı dağıtsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Balotelli

Sizi yoldan çıkardığını iddia ettiğiniz zeminin fotoğrafları yok mu?

Ben panik atak geçirdim olay yerinde, aracın başında yoktum kazadan 15 dakika sonra gittim. Üniversiteden arkadaşlar çekti fotoğrafları sağ olsunlar. Ama şu an da aynıdır, her gece sulanıyormuş oradaki güvenlik söyledi. Merak eden varsa adres var baksınlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: cehili

Yanlıyordunuz yanlamıyordunuz orasını bilmem de elektrik kontroller açık değildi bence. 2006 model 3.16 BMW vardı kuzenin bilerek isteyerek yeni yağmur yağmış yolda arabayı yanlatırdık direksiyonu bıraktığımız an araba kendini toplardı. BMW bu şahin değil ki. 30-40 km ile g.tü başı dağıtsın.

Ben manuel bir kapatma işlemi yapmadım herhangi bir uyarı da yoktu. Toplamaya çalışırken benim hatamdan dolayı oldu olay sanıyorum, başka izahı yok.

• Kamera yok mu yolda?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.