Şimdi Ara

Aracımın durumu berbat! (Belediye rezilliği, BMW F30 içerir) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
8.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 200 metrenin ne kadar oldugundan haberin mi takla atan arabam bile tavan üzerinde max 30 40 metre suruklendi durdu.

Edit imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doctor I -- 26 Ekim 2017; 21:33:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kasko sürücünün kasıtlı hasarlarını ödemiyordu değil mi? hani hepimizin zekasına laf edildi ya inşallah kasko ödeme yapmaz

• Adamı aforoz etmeye gerek yok.

Eğer yanlıyorduysa da kendi bilir , bereket etrafta yaya veya başka araç yokmuş. Buna sevinmek lazım.

Geçmiş olsun , cana geleceğine mala gelsin. Umarım bundan sonra daha dikkatli olursunuz.

• Ankara ümitköy kavşağında aynı durum başıma geldi f30 3.20i ile.zar zor toparladım biraz fazla kontra versem bende bariyerdeydim. Arkadan itiş olunca spin atmak kaçınılmaz. Geçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cancan_burak -- 26 Ekim 2017; 21:40:39 >
  • airarmada A kullanıcısına yanıt
    airmadacigima katiliyorum iste bunlar yuzunden kasko sigorta fiyatlari firliyor sonra millet agliyor fiyatlar soyle boyle diye

araba agir hasar almamis,sasede ve tavanda bisey yok onarim gorup hizmete sorunsuzca devam edebilir pert olsun cop olsun yazik cok yazik

• Acaba idarenin kusur sorumluluğundan idari yargıda tam yargı(Tazminat davası) açılabilir mi? Tam emin değilim konunun uzmanı bir hukukçuya danışmanızı tavsiye ederim.

Tekrar geçmiş olsun. Bir otomobilsever olarak yanlayarak da olsa normal şekilde de olsa burada tartışmanın bir anlamı yok. İyi forumlar dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: airarmada

kasko sürücünün kasıtlı hasarlarını ödemiyordu değil mi? hani hepimizin zekasına laf edildi ya inşallah kasko ödeme yapmaz

İnsanlığınızı ne güzel belli ettiniz bu mesajınızla. Allah hakkımda düşündüğünüzün bin katını size versin. Daha da cevap vermem mesajlarınıza.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tst- -- 26 Ekim 2017; 21:51:7 >
  • Arkadaşlara katılıyorum sonuna kadar hemde...

Bmw f30 gibi bir araba ile 30-40 km hızda ISLAK ZEMİNDE direksiyon hakimiyetini kaydebiyor iseniz siz trafiğe çıkmayın....

Hele yağmurlu havalarda hiç çıkmayın sizi gectim insanlara yazık...

• Gecmis olsun. Dtc gibi guvenlik onlemleri devredeyken mi oldu kaza?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arabayi kullanmamis olan veyahut kullanmayi bilmeyenler sallamislar yine.Turkiyedeki asfaltlar oyle kalitesiz oyle rezil durumda ki,kisin araba surmeye korkuyor insan.Buyuk gecmis olsun.En buyuk korkularimdan birisi ozellikle yokus asagi inilen yerlerde sulama yapilmis olmasi.Araciniz perte cikmaz diyenlere katiliyorum.Direkler saglam,tavan saglam,kaporta saglam.Alt takim tekrar duzene sokulur.Yetkili servis layiki ile sorunlari tespit edip cozer.Dava acmanizi onermem.Burasi Turkiye anladiniz siz beni.Tekrar buyuk gecmis olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

Gecmis olsun. Dtc gibi guvenlik onlemleri devredeyken mi oldu kaza?

Teşekkür ederim, her şey açıktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gscarbon

Arabayi kullanmamis olan veyahut kullanmayi bilmeyenler sallamislar yine.Turkiyedeki asfaltlar oyle kalitesiz oyle rezil durumda ki,kisin araba surmeye korkuyor insan.Buyuk gecmis olsun.En buyuk korkularimdan birisi ozellikle yokus asagi inilen yerlerde sulama yapilmis olmasi.Araciniz perte cikmaz diyenlere katiliyorum.Direkler saglam,tavan saglam,kaporta saglam.Alt takim tekrar duzene sokulur.Yetkili servis layiki ile sorunlari tespit edip cozer.Dava acmanizi onermem.Burasi Turkiye anladiniz siz beni.Tekrar buyuk gecmis olsun

Laf anlatamıyorum ki hocam. Hasetlikleri varmış gibi davranıyorlar.
  • Kazayla yada hukuki süreçle ilgili bir yorum yapmayacağım ancak aracınız 100% pert. 99 bile demiyorum 100. Pert olmaz diyen arkadaşlar bu aracın sadece şanzımani 30.000 TL yetkili serviste şuanki kurla. Dalgamı geçiyorsunuz ? Işin içinde akslar,amortisorler,direksiyon kutusu bi ton iş var daha bu aracın en az 60 bin tl masrafı var serviste. Direk pert.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 26 Ekim 2017; 22:7:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duratec

Kazayla yada hukuki süreçle ilgili bir yorum yapmayacağım ancak aracınız 100% pert. 99 bile demiyorum 100.

İçime su serptiniz hocam vallahi. İnşallah öyle olur, hurdaya gider araç.
  • Ben en son 40 km hızla virajı sakin bir şekilde dönerken siyah buzun azizliğine gelerek arka sol tekeri kaldırıma vurdum gergi kolu eğildi.

Sen maşallah 30 - 40 ile aksları kırmışsın. Sen BMW sahibiysen, ben Stefan Quandt'ım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 26 Ekim 2017; 22:8:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kazayla yada hukuki süreçle ilgili bir yorum yapmayacağım ancak aracınız 100% pert. 99 bile demiyorum 100. Pert olmaz diyen arkadaşlar bu aracın sadece şanzımani 30.000 TL yetkili serviste şuanki kurla. Dalgamı geçiyorsunuz ? Işin içinde akslar,amortisorler,direksiyon kutusu bi ton iş var daha bu aracın en az 60 bin tl masrafı var serviste. Direk pert.

• Bende sahsi yorumumu katicam

Sen 30 km ile giderken bu hasari yapman imkansiz kaza momentum falan dolu kelimeler guzel de gercek ortada

:) yetkili servis calisaniyim 1 gunde en az 5 adet bu tarz araba goruyorum. Bence hatani paylasmak yerine kafani ellerinin arasina al ve dusun. Bir daha bu duruma dusmemek icin ne yapmaliyim diye. Bu 30km isi degil kusura bakma.

Perte ayrilmasi icin arac degerinin minumum %60 i kadar bir hasari cikmali. Airbag acmadiysa pert ayirmayi unutabilirsin.

Yetkili serviste yapildiginda gayet duzen tutar. Ama takir tukur ses gelebilir bunu da sineye cekeceksin artik.

Gecmis olsun.

• Bu aracın bu hale gelmesi bahsedilen hızla su yüzünden olması kusura bakmada mümkün görmüyorum . Ya ne kadar elektronik varsa kapalı ki yanlamak için yada tekerin harbi kabak bunuda olası bulmuyorum.

O yolda kamera varsa kendine güveniyorsan mahkemeye gidebilirsin. Hakkını alırsın. Gerçi yol için tutanak da tutması gerek polisin sanırım.Fren izleri vesaire alınmalıydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 26 Ekim 2017; 22:25:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duratec

Kazayla yada hukuki süreçle ilgili bir yorum yapmayacağım ancak aracınız 100% pert. 99 bile demiyorum 100. Pert olmaz diyen arkadaşlar bu aracın sadece şanzımani 30.000 TL yetkili serviste şuanki kurla. Dalgamı geçiyorsunuz ? Işin içinde akslar,amortisorler,direksiyon kutusu bi ton iş var daha bu aracın en az 60 bin tl masrafı var serviste. Direk pert.

Cok erken karar veriyorsunuz.Servise gidip cihaz araca baglanmadan usta gormeden nasil pert dersiniz merak ediyorum.Evet aks kirilmis belki amasorler patlamis alt kaporta yamulmus vs ama araba airbag acmamis gorunurde ve kaza durumu tekerler haric varla yok arasi.Aracin su durumundan pert derseniz %100 cok onyargili dusunuyorsunuz derim

• Demekki bmw nin yol tutuşu berbatmış , 30 -40 km hızla yoldan çıkıyorsa bunu anlarım.

Kazayı yaptığın virajı google mapstan link koyarmısın.konuma Bakalım

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.