Bildirim
Aracimin Hararet Gostersi sonda GOsteriyor Hep
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
müşürün takıldığı yerde tıkanıklık olmasın. -
Şaşe yapiyor bence. Tesisata gözden geçirmek lazim. Müşür kablosu herhangi bir - ile temas edince yüksek görünür. -
hafif tıklat düzelir,benimki de öyle -
hafif tiklar derken hocam nereyi baktim tikaniklik yok buyuk ihtimal kisa devre yapiyor heryer kablo hangi kablo nereye gidir takip edemitrsun biraz zor olcak gibi -
usengec cozum; araca ekstra panel tip termometre montaji(~50tl) veya panel tipi termostat baglatip kendi ayarladiginiz sicakligi gecince uyari vermesini, fanì calistirmasini vs saglayabilirsiniz.(100-150tl)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: incelerli
Aracim Nissan Primera 1.6 Comfort 2001 Model
Nissan Servisine Goturdum Yapamadilar
Sonra sanayiye goturdum 6 kere muşür degisti termostad degisti komple genede cozulmedi
ve beyinine bakildi ordada sorun yok daha once basina gelen yada yardim ola bilecek varsa iyi olur
peki müşüre başka bir hararet saati takıp deneyin yani harici bir saat herhangi bi r aracın veya makinanın öyle deneyin olursa saat üzerine farklı bir tesisat çekilip elektirkçiler halledeler onu pek büyük bir sıkıntı değil -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X