Şimdi Ara

Aracimin Hararet Gostersi sonda GOsteriyor Hep

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aracim Nissan Primera 1.6 Comfort 2001 Model

Nissan Servisine Goturdum Yapamadilar

Sonra sanayiye goturdum 6 kere muşür degisti termostad degisti komple genede cozulmedi

ve beyinine bakildi ordada sorun yok daha once basina gelen yada yardim ola bilecek varsa iyi olur

• müşürün takıldığı yerde tıkanıklık olmasın.
  • Şaşe yapiyor bence. Tesisata gözden geçirmek lazim. Müşür kablosu herhangi bir - ile temas edince yüksek görünür.
  • hafif tıklat düzelir,benimki de öyle
  • hafif tiklar derken hocam nereyi baktim tikaniklik yok buyuk ihtimal kisa devre yapiyor heryer kablo hangi kablo nereye gidir takip edemitrsun biraz zor olcak gibi
  • usengec cozum; araca ekstra panel tip termometre montaji(~50tl) veya panel tipi termostat baglatip kendi ayarladiginiz sicakligi gecince uyari vermesini, fanì calistirmasini vs saglayabilirsiniz.(100-150tl)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: incelerli

Aracim Nissan Primera 1.6 Comfort 2001 Model

Nissan Servisine Goturdum Yapamadilar

Sonra sanayiye goturdum 6 kere muşür degisti termostad degisti komple genede cozulmedi

ve beyinine bakildi ordada sorun yok daha once basina gelen yada yardim ola bilecek varsa iyi olur

peki müşüre başka bir hararet saati takıp deneyin yani harici bir saat herhangi bi r aracın veya makinanın öyle deneyin olursa saat üzerine farklı bir tesisat çekilip elektirkçiler halledeler onu pek büyük bir sıkıntı değil
  • deniyicegim dediklerini tesekkurler bide lpg meter hakkinda bilginiz varmi nasil bir alet ise yariyormu
     Aracimin Hararet Gostersi sonda GOsteriyor Hep
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.