Şimdi Ara

Aracımın kilometresi düşürülmüş ne yapılabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bi yol gösterin. Aracımı 2016 şubatta aldım bugün satacakken km'sının düşürüldüğünü ögrendim bu zarardan nasıl döneriz bi çözümü olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• galericiden aldıysanız önce arayın ve durumu anlatın, sizi kaale almayacaktır.
    Daha sonra adli yola başvuracağınızı iletin.
    Hukuki olarak aracı iade etme ve paranızı yasal faiziyle geri alma şansınız var. Tutacağınız avukat ve mahkeme masraflarınıda karşı tarafa yığarsınız.
  • O zaman yaptırdığın eksper raporu var mı yada yaptırdın mı? Noter sözleşmesinde aracın km bilgisi yazıldı mı , fiyatı değiştirmeden (vergi kaçakçılığı) doğru bir şekilde mi yaptınız?

Olumlu ise cevabın o belgelerle dava açarsan belgede tarih ve km bilgisi geçiyor satıcıdan zararını talep edebilirsin.

Olumsuz ise cevabın mahkemede taraflar sundukları iddaları ispat eder senin 1 sene içinde kendin km düşürme yapmadığını ispat etmen zor olucaktır.

Ayrıntılı bilgi olmadığı için ayrıntılı birşey yazamıyorum ama uzun bir hukuki mücadele sizi bekliyor geçmiş olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Km sinin düşürüldüğünü nasıl öğrendin ? Tarihli şekilde ispat edebiliyor musun ?

@Storm Raider in dediği gibi aracı aldığın zaman km si herhangi bir yerde yazıyor muydu ?
  • Mihoku kullanıcısına yanıt
    Bunu muayene girişlerinden mi anladınız

servis bakımlarından mı ?

• Yardimlariniz icin teşekkürler eksper raporunda düşürülmüş yazıyor aradım orijinal olup olmadığını biz tespit edemeyiz dedi. Galerici ile de görüştüm bilgisi olmadığını asıl sahibinin verdiği bilgiler ışığında aracı sattıklarını söyledi biraz gözü korktu tabi dava falan deyince ama ben yapmadım dedi. Noterde de aldığımız fiyat ne ise o yazıldı ilk is savcılığa gidicem eldeki belgelerle. Benim kafama takılan üzerinden zaman geçmiş olması hasbelkader aracı alacak kişi yetkili servis çalışanı olduğu icin ben bunu yeni öğrenebildim

• Tabi satın alacak kişi yetkili servis çalışanıymış ofisi aradı söylediler sana ekran görüntüsünü gönderirim dedi dava açabilirsin bununla dedi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mihoku kullanıcısına yanıt
    Aracı aldığım günkü ekspertiz raporunda düşürülmüş haliyle yazıyor

• Storm Raider kullanıcısına yanıt
    Avukat tutmam şart mi

• KayaBehruz K kullanıcısına yanıt
    Gecmiş olsun

Servis bakımlarını baktırmışmıydınız alırken ?

Nekadar bi km cekilmesi olmuş ?

Noterde ek not varmıydı şu kmde alındı die ?

• Sağolun. O ilde servis olmadığı icin sadece ekspere götürüldü orda da görülen km yazılmış şimdi farkettim. 215.000 iken 150.000'lere düşürülmüş noter sözleşmesinde yazmıyor km'si

Muayenede girişlerinde sıkıntı yok yani demekki muayene zamanı çekmiş kmyi

Bakıyorsun eksperde okey diyor alıyorsunuz tabi

Şu işlerde acele olunca elin ayagın dolanıyor

En azından bir görüşmen lazım bu konularla ilgili daha önce ilgilenmiş bir avukatın faydası olur...

• Aynen öyle kimin aklına gelir böyle bişey ama elimden geldiği kadar ugrasicam

• Ne yazikki tr de maduriyeti gidericek herhangi bir duzenleme yok.

Gecmis olsun.

• froster2006 kullanıcısına yanıt
    Ben yine de görüşeyim bi yol bulunur belki

Tabiki.Hepimiz bu sekilde hakkimizi arayacagiz ki bir seyler degisecek tr de.

Tekrar gecmis olsun.

• 2016 model otomobilin 250bin kmde olduğuna kimse inanmaz zaten. Başkasına satarsınız.

• Galeriden aldıysan o arabanın ve paranın üzerine soğuk su iç. O kadar diyoruz, ekspertiz firmaları var, Sms diye bir şey var niye kullanmıyorsunuz?

Olan olmuş, artık yapacak bir şey yok. Önce karşı tarafa durumu bildirin, ihtarname çekin. Hala daha tınlamıyorsa nitelikli dolandırıcılık suçundan dava açın. Aynı zamanda isterseniz kmsini orjinal kmsine getirin veya satarken şu kadar km fark var diyin. Geçmiş olsun

• Şu Galericiler yokmu.

Araba satıcam diye milleti dolandırır sonrada bizim alakamız yok der.

Çok güzel iş valla.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.