Bildirim
Aracımın pert olma olasılığı hasar 24.000 TL
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
fotoğraflar gözükmüyor. -
fotoğraflar yenilendi -
hocam arabanın kasko değeri ne kadar?
muhtemeln 20-21.000 civarındadır ve bahsettiğin tutarda onarımı mümkün değil yaptırmazlar.
sen kasko şirketi olsan 20.000 kasko değeri araca 24.000 onarım öder misin? -
geçmiş olsun ciddi bir yaralanma yoktur umarım -
Aracının en pahallı modeli kasko degeri MICRA 1.6 5 KAPI 23.468 tl o yüzden perte ayrılır. Pertte ayrılması için araç kasko degerinin yarısından fazla olması yeterli zaten . -
Aracınız eğer söylediği gibi 24.000 tl lik hasarı varsa pert.Ama micra'da o kadar fazla hasar oluşmamalıydı gibi? -
Araçta görünürde 24 binlik bir hasar yok gibi Yoksa ben mi yanlış görüyorum yoksa parçaları mı çok pahalı. Sonuç olarak 24 binse zarar ise pert. Geçmiş olsun. -
Havayastıkları açılmış gözüküor, bu durumda perte çıkar. -
bu iş sigorta firmalarına göre değişir dostum. kimi firma%40ı geçtiği zaman pert eder. kimisi %50 der. kasko değeri ve sigorta firmasına bağlı bi iş bu
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X