Beyler öküzün biri yola damacana şişesi atmış bende hızımı alamadım ve aracın altına sıkıştı bi 5dk falan sürükledi herhangi bi zarar vermişmidir aracın altına ?
206'nın altına girmez damacana, tampona sıkışıp sürüklediğinizi var sayıyorum:
Bir şey olmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: IslakFasulye
Bir şey olmaz.
hocam o büyük tombul olan damacanalardan değil şu 5 litrelik olanlardan...ama dediğiniz gibi bi sıkıntı varmı diye bayağı bi sürdüm daha sonra ama herhangi bi sıkıntı olmadı...
quote:
Orijinalden alıntı: erenfb1907
quote:
Orijinalden alıntı: IslakFasulye
Bir şey olmaz.
hocam o büyük tombul olan damacanalardan değil şu 5 litrelik olanlardan...ama dediğiniz gibi bi sıkıntı varmı diye bayağı bi sürdüm daha sonra ama herhangi bi sıkıntı olmadı...
5 lt likler esnek plastik olduğu için hiçbir şey olmamıştır.
Normal damacana girse bile bir şey olacağını sanmıyorum.
Olan damacanaya olur bence. Arabaya hasar verebileceğini sanmıyorum. İçinde su dolu olsa bile belki ön tamponun klipslerini kırardı o kadar.
Geçenlerde giderken en soldaki şeritteydim. Dong dong yuvarlana yuvarlana gelen 19 litrelik şişeyi gördüm ama 70 di hız duramadım. Bang diye bir sesle karşı şeride geçti şişe ve karşı şeritteki bir araç gelişine vurdu. Ben yuvarlak kısmına vurduğum için esnemişti sesinden belliydi ama karşıdaki araç büyük ihtimalle ağzıda vurdu.
Siz anlatınca aklıma geldi işte. Sizin altına aldığınız şişenin içinde su varsa sıkıntı çıkarabilirdi. Fakat o zaman da şişedeki kapak dayanamazdı. Muhtemelen içinde su filan yoktu yani anca ses çıkartmıştır.