Şimdi Ara

üstündek kar araca zarar verirmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
12.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • afyonnda kar yogun oldugu ıcın arabayı cıkarmıyorum. ama karın altında kaldı arac. temizledim elimden geldiğince ama yine yagacak. araca kar altında kalmanın zararı olur mu

• Yazmayayım dedim ama kızmak gücenmek yok. İnsanlar kar altında kalıyor da arabalar veya araban kar altında kalmış çokmu. Hiç bir zararı olmaz. Kardan zarar gören bir araba görmedim şahsen şimdiye kadar. En azından kendi arabam zarar görmedi. Gerçi İstanbulda yaşıyorum ama, kar kardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CAD34 -- 12 Ocak 2012; 21:51:02 >
  • Bir tepsinin üzerine dondurma koy 10 gün beklesin...tepsiye bir şey oldu mu?
  • dalga gecilecek konu mu. benım gibi merak eden yok mu. dalga gecen arkadasları kınıyorum. surekli kar ornegi boyaya zarar verirmi. boya koruma vs yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankarametinerr

dalga gecilecek konu mu. benım gibi merak eden yok mu. dalga gecen arkadasları kınıyorum. surekli kar ornegi boyaya zarar verirmi. boya koruma vs yok

kar eğer aracın üzerinde donarsa boyaya ve kaportaya bişey olmaz sadece fitillerin ömrü kısalır o da 10 yılda bir yıl gibi bişey
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtnkrsln

quote:

dalga gecilecek konu mu. benım gibi merak eden yok mu. dalga gecen arkadasları kınıyorum. surekli kar ornegi boyaya zarar verirmi. boya koruma vs yok

kar eğer aracın üzerinde donarsa boyaya ve kaportaya bişey olmaz sadece fitillerin ömrü kısalır o da 10 yılda bir yıl gibi bişey

bunumerak etmıstım tesekkur ederim
  • Hocam araçlar çıkmadan en extrem şartlarda test ediliyor merak etmeyin. Bu sınava veremeyen araç üretilmiyor.

Çoooooook aşırı değilse bir şey olmaz ama illa ki bi 10 dakika motoru çalıştırın her gün.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • e ama gençler daha geçen hafta"aracıma kuş mıçtı zarar verirmi"diye konu açıldıya ne çabuk unuttunuz?
    Birden herkes sosyal mesaj vermeye başlamış.Burası otomobil bölümü adam tabiki aracından bahsedecek,sokakta kar altındaki açtan bahsedecek bir yermi?
    Arkadaşı forumdan soğutacaksınız.
    Bu arada bende çanakkale çocuğuyum adamı öttürürüm akıllı olun lan
  • Asıl aracın altındaki kardan korkun.Çünkü yollara atılan tuz aracın altını çürütüyor.Kış bittikten sonra aracınızın altını yıkatın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tek bir zararı olabilir karla oynamaya çıkanlar araçtan kar alırken çizebilir bu kadarda kasmayın yahu her sene her yere kar yağıyor hatta yılın 365 günü kar altında olan yerler var adamlar eve sokmuyor ya araçları biraz mantığınızı kullanın
  • konuyu açan arkadaşın bu konuda tercrübesi olmayabilir yada yoğun karın araca zarar verebileceğini düşünebilir.gayet normal bi durum.dalga geçilecek bişey yok!üst üste iki üç-kişi dalga geçince haliyle adamda tepki vermiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evilonthemove

konuyu açan arkadaşın bu konuda tercrübesi olmayabilir yada yoğun karın araca zarar verebileceğini düşünebilir.gayet normal bi durum.dalga geçilecek bişey yok!üst üste iki üç-kişi dalga geçince haliyle adamda tepki vermiş.

ilk cevabı yazan arkadaş herşeyi açık açık açıklamış, diğer cevapları görmezden gelebilirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caipirinha -- 12 Ocak 2012; 23:01:35 >
  • quote:

afyonnda kar yogun oldugu ıcın arabayı cıkarmıyorum. ama karın altında kaldı arac. temizledim elimden geldiğince ama yine yagacak. araca kar altında kalmanın zararı olur mu

Hocam ben sivasdayım inan burada araçlar uzun müddet kar altında kalıyor ben daha birşey olduğunu görmedim. Sadece sıkıntı karın bazen camlarda don şeklinde kalması calıstırırsın, o sırada temizlersin araç biraz ısınsın ön cama son kademede hava verirsin işlem tamam.
  • antifirizinizi eksik etmediğiniz sürece sıkıntı olmaz hocam. ayrıca çok yoğun kar var ise saçakların altına yada evlerin dibine park ettiyseniz açık bir yere koyun. mazallah çatıdan kayan bir kar kütledi tavanı içeri doğru gömer
  • arkadas gene iyi araci tozlanmasin diye sokagi yikayanlar var
  • quote:

Orijinalden alıntı: caddy2007

quote:

afyonnda kar yogun oldugu ıcın arabayı cıkarmıyorum. ama karın altında kaldı arac. temizledim elimden geldiğince ama yine yagacak. araca kar altında kalmanın zararı olur mu

Hocam ben sivasdayım inan burada araçlar uzun müddet kar altında kalıyor ben daha birşey olduğunu görmedim. Sadece sıkıntı karın bazen camlarda don şeklinde kalması calıstırırsın, o sırada temizlersin araç biraz ısınsın ön cama son kademede hava verirsin işlem tamam.

Bende 1 yıl kadar Ardahan'da kaldım, kar çok yamıştı ama hiçbir arabaya bişey olduğunu görmedim
  • Aracın üstünde durmasının bir mahsuru yoktur.Ama kazınmaya çalışılırsa iş değişir.Pas,derin çizik varsa kapatılması gerekir.
    Kaporta ulaşana kadar cila-vernik-boya-astar'ı geçmesi lazım.İçim rahat etsin diyorsanız cila(wax) atabilirsiniz.En azından yapı marketlerinde bulabileceğiniz sprey(hızlı) cilalarda iş görür.
    Yeni nesil araçlarda günlük olarak motor çalıştırmayı burada duyuyorum.Bence hiç gerek yok,tecrübeyle sabittir
  • quote:

Orijinalden alıntı: troy

arkadas gene iyi araci tozlanmasin diye sokagi yikayanlar var

yuhh artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 13 Ocak 2012; 0:10:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: paanther

quote:

yuhh artık.

kendisi dedem olur dedim 65 yasinda ehliyet aldi tek soru hata yapmadan butun sorulari 100 le gecti eee belli bi yastan sonra ilk defa arabasi oldu tabi kiymetli olur hak veriyorum birazda

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: paanther

quote:

yuhh artık.

kendisi dedem olur dedim 65 yasinda ehliyet aldi tek soru hata yapmadan butun sorulari 100 le gecti eee belli bi yastan sonra ilk defa arabasi oldu tabi kiymetli olur hak veriyorum birazda

Tam haberlikmiş dedeniz Ben böyle örnekleri seviyorum. Yaş yetmiş iş bitmemiş

Arkadaşın sorusuna gelince Ankara'da 10 senedir kara maruz kalan aracımız var ve birşey olmadı içiniz ferah olsun yani. Kazımaya falan çalışılmadıkça zarar verdiğini gözlemlemedim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.