Şimdi Ara

ARACIN İKİYE BÖLÜNDÜĞÜ BİR KAZA DAHA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Edinilen bilgiye göre, Kırıkkale-Samsun karayolu Kaletepe kavşağında İlhan Küçük idaresindeki LGP (otogaz) yüklü 51 AY 113 plakalı TIR ile Ercan Bozkurt'un kullandığı 71 EZ 187 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle otomobil ikiye ayrılırken, TIR ise yaklaşık 100 metre ileride yol kenarına devrildi. Kazada yaralanan her iki sürücü de ihbar üzerine olay yerine gelen polise ve sağlık ekiplerince kurtarılarak Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan otomobil sürücüsü Ercan Bozkurt’un hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi. LPG yüklü TIR'ın kaza anında alev alması ya da patlamaması büyük bir faciayı önüne geçerken, kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.
    http://www.haber71.net/otomobil-ikiye-bolundu;-2-yarali--9182.html

KAZAYI KARŞI ŞERİTTEN GEÇERKEN GÖRDÜM
    RESİM ALAMADIM
    YEREL HABER SİTESİNDEN ALIYORUM BİR FOTOĞRAF BULABİLDİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtnkrsln -- 18 Ocak 2013; 21:18:39 >

• Şu kazaları gördükçe gerçekten içim acıyor.

Hayati tehlikesi varmış,umarım durumu düzelir.
  • Araç Renault 12 sanıyorum ???
  • Bazı araçların trafikten mecburen çekilmesi gerekli artik.

Anadolu'da da insanların araba kullanmayı öğrenmesi gerek. Bomboş yollarda feci kazalar yapıyorlar. Burunlarinin ucunu göremiyor bu adamlar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet r12 jantlarından bile belli. acil şifalar. tofaş olsaydı yara almadan kurtulurdu derler şimdi. Tırda lpg yüklüymüş faciadan dönülmüş resmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkebay

Araç Renault 12 sanıyorum ???

EVET
  • Araç renault 12 olmasına rağmen sürücüsü ölmemiş (umarım yaşar) En azından kaza yerinde ölmemiş...

Şimdi bu kaza fotosu bir vw araca ait olsaydı hemen şu yorum yapılırdı. ''vw öyle araçlar yapıyor ki araba ikiye bölünmüş ama içindeki adam ölmemiş.Başka araç olsaydı bırak ikiye ayrılmayı kum gibi dağılır giderdi''
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şu otomobil forumunda artık "aaa bak ne kadar dandik arabaymış ortadan 2ye ayrılmış" tarzı yorumlar görmek istemiyorum. Yav eğer 2ye bölüneceği varsa BMWde olsa bölünür, TOFAŞta olsa bölünür. İnsan yapımı bu araçlar sonuçta.

• Tırın karıştığı kazada arabanın pek şansı yok..

Gözümün önünde tır volvo marka aracı biçti... içinden cenaze çıkardık...

Rabbim korusun...

• quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Şu otomobil forumunda artık "aaa bak ne kadar dandik arabaymış ortadan 2ye ayrılmış" tarzı yorumlar görmek istemiyorum. Yav eğer 2ye bölüneceği varsa BMWde olsa bölünür, TOFAŞta olsa bölünür. İnsan yapımı bu araçlar sonuçta.

++ Binbeşyüz....

80 kmh ve + dan sonra tüm araçların bölünme,yırtılma potansiyeli var ama bunu cahil adama anlatamazsın.Adam land rover almış karlı yolda mantık ''BENİM ARABAM HERYERDEN ÇEKER KAR BANA İŞLEMEZ'' diyen zihniyetler ve sitede bu zihniyetle yetişen gençleri görmek acı verici.

Altta paylaştığım haberin sonunu incelerseniz az çok ne demek istediğimi anlarsınız

http://imageshack.us/clip/my-videos/11/wxnsstqmegcasfppiwwzdi.mp4/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BulutKedisi -- 18 Ocak 2013; 22:07:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: flonky

quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Şu otomobil forumunda artık "aaa bak ne kadar dandik arabaymış ortadan 2ye ayrılmış" tarzı yorumlar görmek istemiyorum. Yav eğer 2ye bölüneceği varsa BMWde olsa bölünür, TOFAŞta olsa bölünür. İnsan yapımı bu araçlar sonuçta.

++ Binbeşyüz....

80 kmh ve + dan sonra tüm araçların bölünme,yırtılma potansiyeli var ama bunu cahil adama anlatamazsın.Adam land rover almış karlı yolda mantık ''BENİM ARABAM HERYERDEN ÇEKER KAR BANA İŞLEMEZ'' diyen zihniyetler ve sitede bu zihniyetle yetişen gençleri görmek acı verici.

Altta paylaştığım haberin sonunu incelerseniz az çok ne demek istediğimi anlarsınız

http://imageshack.us/clip/my-videos/11/wxnsstqmegcasfppiwwzdi.mp4/

adamlar kaptırdı gitti onlar kaldı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.