Şimdi Ara

Aracın Modeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle konu hakkında bilgisizliğim nedeniyle özür dilerim ben 2015 model honda civic için kapora verdim araç henüz gelmedi yanlız motor şase no filan preforma faturayla bana ulaştırıldı şaseno ile internetten sorgulama yaptığımda model yılı 2014 çıktı bayii arayıp sorduğumda trafiğe çıkış tarihi ve model yılı ruhsatta 2015 yazacak dediler merak ettiğim nokta 2014de üretilen bir araç 2015model olabilirmi... 2014de üretilen 2014model, 2015de üretilen araçta 2015model değilmidir?

• sorunuzun cevabını bilmiyorum ama çok önemli bir konu belki bilen biri görür diye cevap yazdım size tavsiyem forumdan kimse bilmiyorsa başka biryerlerden öğrenin tanıdık başka markaların satış danışmanlarına falan sorabilirsiniz inşaallah bir bit yeniği yoktur
  • 2014 banttan indiği tarihtir muhtemelen. Son çeyreğinde üretilen modellerden olabilir.
  • 2014 son çeyreğinde üretilen bir araç 2015 model olabilir ozaman doğrumu anlıyorum
  • Eskiden Temmuz'u devirdiği zaman bir sonraki yıla geçiyordu. Büyük ihtimal, sizin istediğiniz araç 2014'te banttan inip, beklemeye başladı. Siz de o kombinasyona sahip aracı sipariş ettiniz ve tıra yüklendi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fabrikayı arayıp şaseno ile sorgulatıp 2015 üretimi ve 2015 model olduğunu öğrendim herkese tşkler inş 1 haftaya teslim alcam
    not: internette sorguladığımda niye 2014 çıktı bilmiyorum kafayıda takmıyorum
  • Aslında gayet de olabilir. Benim aracım 2000 model ama trafiğe Aralık 1999'da çıkmış. Üstelik aracın üzerindeki pek çok parçada "4/99" damgası gibi damgalar var kabartma şeklinde.
    İlla Ocak 2015'den sonra üretilen araçlar 2015 model olacak diye bir kaide de yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aracınızın km si ve modeli
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • goodorevil kullanıcısına yanıt
    Benim esi araba 2006 ama 2008 trafiğe çıkışlı Olur böyle şeyler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.