Şimdi Ara

aracın multimedya sistemi nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar. aracımda var olan multimedya sisteminin markasını nasıl öğrenirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fotoğrafını bize atarak
  • aracın multimedya sistemi nedir?

• evet arkadaşlar aracın multimedya sisteminin görüntüleri bu şekilde. var mı acaba bu sistemin markasını, modelini bilen?

• Görseli google dan aratınca jfsound çıkıyor android 6 işletim sistemi olarak :/ ünlü markalarınkine baktım ama arayüz uyuşmuyor. Herhalde aliexpress den sipariş verip kendi takmış Astra j ye.
  • Bende çin malı androide benzettim ama hocam hayırdır ne yapacaksınız ki güncelleme falan için mi ?
  • yanıtlarınız için teşekkür ederim. ya güncelleyeceğim sistemi ya da satıp yenisini alma düşüncem var bakalım.

sizin öneriniz ne olur acaba?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fiorino'ya Müzik Sistemi...
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu sistemleri değiştirsek olası arızalar ne olabilir? Mesela egea ya daha büyük ekranlı dokunmatik arka park sensörlü bir teyp navigasyon içerikli alet taksak direksiyondaki ses kumandaları çalışır mı? Veya arıza lambası yakar mı?

• OrQuN kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/ankara-llumar-cam-filmi-299-tl-android-8-oto-multimedya-sistemleri--117455454

Şuraya sorun bir isterseniz. Taktırıp yıllarca kullanan da var, haftasına söktüren de.
  • buldum arkadaşlar. ar-lox imiş markası.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.