Arkadaşlar bu konuda fikrim yok normal olup olmadığını sormak istiyorum. Hatasız diye aldığım araçta 2 şey dikkatimi çekti yardımcı olursanız sevinirim 1 - Şasedeki kaynak düzün bi kaynak olmadığı için sanki elle yapılmış gibi geldi şasenin bittiği yerde dikine başka bi parça var o kısımda fotoğrafa ekliyorum açık beyaz olan yeri ıslak mendille sildim sonradan boyanmış algısı olmasın 2- bagajda vidalarda boya kabarmıştı tırnağımı dokunduğum gibi boya attı diğer vidalarda böyle kabarma ve soyulma yok fabrikada statik şeklinde boyandığı için boyanın sökülmemesi gerekmiyor mu ? Bunuda fotoğrafa ekliyorum < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HemşireZED -- 23 Ekim 2021; 0:27:47 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Aracın şasesindeki kaynak ve bir kaç şüpheleriö
-
-
hocam bence eğer çok uzak değilseniz TARCANLARA götürün aracı. ordan çıkacak sonuca göre gerekirse dava açarsınız..
-
Arac renault'mu ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bir kaç expere sordum problem yok dediler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu hataları fotoğraflardan anlamak güç. Eğer işlem varsa farklı açılardan bakmak gerekiyor. Tarcanların son videosunda bir i20'nin önden aldığı hasarı değişik açılardan gösteriyor. İzlemenizi tavsiye ederim.
-
İzledim hocamda benim işaretlediğim yeri göstermiyor
Edit
Başka videodan buldum 1.06 daki yer hocam aynı yerde aynı kaynak izi var Ama bununda şadede işlem var demiş fabrikasyon mu anlayamadım
Optima Oto EkspertizyoutubeOsmaniye oto ekspertiz Airbag test KM testhttps://www.youtube.com/watch?v=C_-j1iKm3sE&feature=youtu.be
Hyundai hocam son mesajda başkasının videosunu buldum
O EKSPERLERİN NE KADAR GÜVENİLİR OLDUĞU ŞÜPHELİ. O YÜZDEN TARCANLAR DEDİM HOCAM.
-
Dediğim gibi fotoğraflardan kesin şudur diyemeyiz. Bizde iki adet C-Elysee var. Arka camın üst kısımlarında ve bazı köşelerde nokta nokta boya atması mevcut ancak bu kendi kendine oluşan bir sorun. Henüz elimizle veya başka bir materyal ile kazımadık. Araçlarda sonradan boyanan bir yer de yok. Beş yıldır kullanıyoruz, ilk sahipleriyiz. i20lerde fabrikasyon boyada atma sorunu var mı bilmiyorum. Konu başlığını i20 sahiplerine seslenecek şekilde değiştirebilirsiniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X