sunroof var malesef bir işe yaramıyor. klimanın yerini tutamaz
Hiç yoktan iyidir. Zaten alternatif sundum
kızma yarbayım
quote:
Orjinalden alıntı: nipp
quote:
Orjinalden alıntı: Yarbay
quote:
Orjinalden alıntı: nipp
sunroof var malesef bir işe yaramıyor. klimanın yerini tutamaz
Hiç yoktan iyidir. Zaten alternatif sundum
kızma yarbayım
Niye kızayım ki...
Estağfurullah
Şehir içi pek problem olmuyordu. Sunruf vardı yazın açınca kafana güneş geçiyordu. Şehirler arası cam açmakta iyi olmuyordu. Yani, klimasızlık pak de iyi değildi......
ACS kullanıyorum. Çok da işe yarıyor. Masrafı da yok. Her araçta mevcuttur bilgilerinize. Nedir bu ACS bileniniz var mı?
quote:
Orjinalden alıntı: ünal korkmaz
ACS kullanıyorum. Çok da işe yarıyor. Masrafı da yok. Her araçta mevcuttur bilgilerinize. Nedir bu ACS bileniniz var mı?
Açık Cam Sistemi mi?
quote:
Orjinalden alıntı: lapseki
quote:
Açık Cam Sistemi mi?
Aç camı serinle
quote:
quote:
Açık Cam Sistemi mi?
Bu Türk milletinin aklına herşey gelir zaten. ABS + 1 olmuş bu ACS
Şehiriçi klima olmadan olur bi nebze tamamda. Şehir dışında uzun yolda felan klima olmadan olmuyor beee. Ne sunroof açabiliyon o hızda nede cam.
quote:
Orjinalden alıntı: Yarbay
quote:
quote:
Açık Cam Sistemi mi?
Bu Türk milletinin aklına herşey gelir zaten. ABS + 1 olmuş bu ACS
+1923
Ben camlara rüzgarlık taktırmayı düşünüyorum.
saunaya para vermiyoruz işte, ne güzel... peştemalı kıçımıza sarıp arabaya biniyoruz,iki tur atıyoruz, ohh misss
quote:
Orjinalden alıntı: okanisilak
saunaya para vermiyoruz işte, ne güzel... peştemalı kıçımıza sarıp arabaya biniyoruz,iki tur atıyoruz, ohh misss
saunaya para vermiyoruz ama arabadan inince hamama para veriyoruz.
çakmak yuvasından enerji alan serinleticiler olduğunu duydum bunlar etkili olur mu acaba yoksa aküyü bitirmekten başka bir işe yaramaz mı?
bazı küçük motorlu araçlarda elektrikli klimalar kullanılıyor.onlardantemin edebilirsiniz.antepte yaptıklarını duymuştum.