Şimdi Ara

Aracınızda her daim biber gazı bulundurun (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu iş bizde olmaz. O biber gazını yiyen maganda o arabayı ateşe verir en kötü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yagızalp Y kullanıcısına yanıt
    ayılara sıkılanlardan var, onlardan olursa 2-3 saat kendine gelemez herhal

Aracınızda her daim biber gazı bulundurun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kaliteli ve işe yarayanları var belli durumlarda kullanmak gerekebilir.
  • Karşı tarafta da kırbaç olsa nolcaktı acaba

• Polis bacanağım vermişti,2 yıl sonunda torpido da patladıO_o

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gerek yok haydar iş görüyor

• Düşünsene adam geliyor selektör falan el kol hareketler yapıyor sen duruyosun tam şöför kapısına yanaşıyor sıkıyosun. En son adam abi kapın açık kalmış diyor Ya şu trafikte daha fazla kurallara uyulsa önce sabır diyip olabildiğince hoş görülü olunsa benim aracım iyi diyip son gaz gezilmese hem tartışmalar azalır hem stres zaten hayat stresli geçim zor. Şu geçim derdinden millet gergin zaten isviçre gibi olsak bak bakalım bir kişi bağırıyor mu her gün şampanyalar kutlamalar

• quote:

Orijinalden alıntı: Panzerschiffe

Ben aracımda 3 senedir jenix ufak şişe bulunduruyorum, antalya sıcağı bile gördü araç bir sıkıntı olmadı. Direkt güneş almayacağı bir yerde sorun olmaz diye düşünüyorum.
    torpidoda bulunduruyorum ama aracın içi hamam gibi oluyor torpidonun da bir farkı yok. kış geldiğine göre artık indirebilirim tekrardan. yalnız belli bir skt'leri oluyor
  • bende de biber gazı var ama TR gibi ülkede kullanmayı doğru bulmuyorum. En kalitelisi bile hemen etki etmiyor, adam o sinirle bıçak veya silah çekebilir. Riske atmaya değmez bence.
  • bende şans yok gider astımlı birine denk gelir elimde kalır ölür
  • Bir saldırıya uğrama ihtimalinize karşı biber gazı taşımanız ya da bulundurmanız yasak değildir. Kendi can güvenliğinizi sağlamak sizin en doğal ve yasal hakkınız. Bir saldırıya uğrarsanız elinize geçen herhangi bir cisimle de kendinizi savunmak istersiniz can havliyle. Yani kendinizi savunmak için biber gazı taşımanız ve bulundurmanız yasaldır. Ama birisine saldırmak ve kasıttlı olarak zarar vermek için kullanırsanız bu sefer haksız ve suçlu duruma düşebilirsiniz.

Biber gazını kullanırken şuna dikkat edin. Rüzgarı arkanıza alarak saldırgana doğru 1-2 metreden tutup birkaç saniye basmanız ve hemen saldırgandan hızla koşarak uzaklaşmanız gerekir. Biber gazı sizin tehlikeden hızlıca uzaklaşmanızı sağlamak için var. Biber gazını sıkıp, saldırgan etkilendikten sonra iyice yaklaşıp daha da sprey sıkmaya devam ederseniz bu artık saldırıya dönüşmüş olur. Zaten ilk sıktığınızda saldırganın gözleri, nefes borusu ciğerlerinde yanma olacak ve acıyla gözlerini kapatıp etkisiz hale gelecek. Siz hemen koşarak uzaklaşacaksınız. Biber gazı savunma amaçlı böyle kullanılır.

Aracınızda her daim biber gazı bulundurunwww.teknodoga.com
    Jenix Biber Gazı 40ml OC Göz Yaşartıcı Sprey - TEKNODOĞA
    https://www.teknodoga.com/urun/jenix-biber-gazi-40ml-oc-goz-yasartici-sprey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknoturk -- 7 Mart 2022; 15:15:53 >

• nerden alabiliriz güncel olarak hazır konu hortalamışken

• Biber gazını bilemem de benim çevik kuvvet mensubu arkadaşin arabasinda yolda giderken portakal gazı patladı geçen yaz. Duman olduyduk.

Kendimizi zor attik disari

• izmirlim21 kullanıcısına yanıt
    Aracınızda her daim biber gazı bulundurunhttps://www.tekzen.com.tr
    Jenix Biber Gazı - Jnx3079 | Tekzen
    https://www.tekzen.com.tr/jenix-biber-gazi-jnx3079-805163
  • Metro Kozyatağı mağazasında da gördüm cumartesi günü...

• Bu ne arkadaş forumdaşlar silahlaniyor hemde kimyasal.

• VideSupra kullanıcısına yanıt

Baya eski konu ama çok güldüm sinek gibi avladı adam hepsini Aracınızda her daim biber gazı bulundurun Aracınızda her daim biber gazı bulundurun 

• Sıktınız ve adam da alerjik reaksiyon gösterip, öldü. Sizin ölmenizden iyidir ama hukuken ne sonuçlar doğurabilir, hukukçu arkadaş varsa aydınlatsın bizi.

• Vay be… koca forumda bi bende yokmuş biber gazı..

Neyse Allah cümlemizi korusun ne diyeyim, bu aralar millet çok gergin gibi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.