Şimdi Ara

Aracınızda her daim biber gazı bulundurun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

www.liveleak.com
    Liveleak.com - Man uses BDSM equipment in road rage
    https://www.liveleak.com/view?t=aiCFH_1570132230

Aracınızda her daim biber gazı bulundurun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Satışı yasak. Alabileceğimiz yer var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skayn -- 8 Ekim 2019; 11:34:32 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Skayn kullanıcısına yanıt
    Tekzen’de satılıyor. En etkilisi de oymuş. Jenix

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben bulunduruyorum fakat yaz aylarında eve çıkarmak zorunda kalıyorum, sıcaktan patlayabilir diye düşünüyorum.
  • Aracımda her zaman bulundururum.

• 2 adet almıştım bir tanesi bana bir tanesi kardeşime. Yanıma alıp baya AVM, metro falan filan bindiğim oluyordu. Bir ara AVM girişinde arabaya bıraksanız iyi olur dediler. Kaç ay belli olmamıştı cihaz mı değiştirdiler bilmiyorum.

Polis, araç kontrolü sırasında kardeşiminkini almış.
  • ben bir keresinde bir adama sıkmıştım araçtan inip yanıma gelmişti. hiç bir halta yaramadı jenix biber gazı. adam 2 dakika öksürdü. sonra kendine geldi. ama kavga etmedik adam kendine geldikten sonra. konuşarak anlaştık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 8 Ekim 2019; 12:23:18 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Türkiye dekiler işe yaramıyor :)

boşuna ümitlenmeyin
  • Sıcaktan patlayabilir direk güneş ışığına maruz kalmaması lazım.
    Tekzendeki etkili

• Meticulous kullanıcısına yanıt
    Su verip sirtina vursaydin hocam oksurmeye iyi gelir 😂

• quote:

Orijinalden alıntı: Meticulous

ben bir keresinde bir adama sıkmıştım araçtan inip yanıma gelmişti. hiç bir halta yaramadı jenix biber gazı. adam 2 dakika öksürdü. sonra kendine geldi. ama kavga etmedik adam kendine geldikten sonra. konuşarak anlaştık.
    tam levent kırca skeci

• EnderGelişenOsasunaAtağı kullanıcısına yanıt
    Ben aracımda 3 senedir jenix ufak şişe bulunduruyorum, antalya sıcağı bile gördü araç bir sıkıntı olmadı. Direkt güneş almayacağı bir yerde sorun olmaz diye düşünüyorum.

• sahteleri işe yaramıyor. Polislerin kullandığı sıvı şeklinde uzun menzilli püsküren biber gazlarından bulursanız işe yarar.
  • tekzenden aldım nerdeyse 5 senedir duruyor; torpidoda..sıcaktan vs..vs.. bir sıkıntı olmadı..ama etkisi geçmiş olabilir..aşı niyetine sıktığım adama bağışıklık sağlar belki
    bugüne kadar hiç o derece sıkıntılı bir durum yaşamadım..Allah bundan sonra da yaşatmasın.
  • kırbaçla adam mı dövülür lan .
  • rbcntechnic R kullanıcısına yanıt
    hem de çok iyi işe yarıyor. Gözün dışında o yüz bölgesi varya ,yanıyor yanıyor...

• Noldu simdi videoda anlayan var mi? Yedi gazi bindi arabaya gitti tamamda arabayi kullanabiliyosa demekki 3 saniye sonra gecmis etkisi.
    Diyecegim o ki siz yinede boyle gaz maz fazla guvenmeyin, adamin 2 tane vurup gidesi varsa caninin acisindan kevgire cevirmesin Allah muhafaza.

Gazi sıkıp ilk şok aninda gozunu acamazken inip adami etkisiz hale getirebiliyosaniz uygulayin derim. Sivrisinege ilac sikar gibi yapip birakmayin :)

• 2 yıldır torpidoda duruyor ama çalışacağının garantisi yok
  • arabasında sopa, mınçıka, kırbaç vb taşıyan magandaya iyi olmuş, darısı aracında sopa vs taşıyan medeniyetsizlerin başına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donald Draper -- 8 Ekim 2019; 16:41:14 >
  • sağda solda satılan gazların bir çakma,emniyet personeli tanıdık varsa ondan alın hatta söyleyin daha tazyikli püskürten ufak yangın tüpü şeklinde gazlar var 3-5 kişiyi bile dağıtırsınız,yalnız şu da var gazı sıkana kadar üstüne çullanırsa o zaman
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.