Şimdi Ara

Aracınızdan memnun musunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
1.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bu konuda aracımız markasını,modelini, memnun olup olmadığımızı, iyi ve kötü yanlarını yazalım.Yararlı bir konu olacağını düşünüyorum.

• Tutar bu konu
  • Megane 1 1,6 16v
    çok memnunuz uzun yolda 7,5-8litre(lpg) yakıyor performansı güzel sorunsuz bir araç benim için tek sorun iç malzeme kalitesi iyi değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Estonya Feribotu

Tutar bu konu
    2006 Ford Connect 1.8 TDCI 90 PS

Yakıt tüketimi ve arka koltuğun rahatsızlığı dışında bir eksisi yok.

Ancak diğer hafif ticarilere göre de en iyi f/p arabası bence

Sonuç olarak memnunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: sebenlideniz

2006 Ford Connect 1.8 TDCI 90 PS

Yakıt tüketimi ve arka koltuğun rahatsızlığı dışında bir eksisi yok.

Ancak diğer hafif ticarilere göre de en iyi f/p arabası bence

Sonuç olarak memnunum

Alıntıları Göster
    Memnunum Allah'a çok şükür.

1. Üzerindeki aşınmış lastiklere rağmen yüksek hızlarda ve virajlarda hala çok dengeli ve güven veriyor.

2. LPG sistemiyle uzun yolda tasarruflu sürüşle 100 km'de 6,75-7,00 litre LPG, 5,6 litre benzin yakıyor.

3. Görüş açıları iyi ve geniş cam yüzeyleri ferah.

4. Arka koltuk diz mesafesi dışında alan sorunu yok.

5. Malzeme kalitesi ve işçilik tatminkar seviyede.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

Megane 1 1,6 16v
    çok memnunuz uzun yolda 7,5-8litre(lpg) yakıyor performansı güzel sorunsuz bir araç benim için tek sorun iç malzeme kalitesi iyi değil.
    Fiat Marea ELX 1.6 16V

+ ları
    Konforlu
    Performanslı
    Malzeme Kalitesi İyi
    LPG'de az yakıyor

- leri
    Yol Bilgisayarı Yok
    Benzinde Çok Yakıyor(İçiyor)
    İçerdeki Kapı Elceğinin Hep Elimde Kalması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OĞUZ? -- 6 Ağustos 2013; 23:16:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mazotşist

Memnunum Allah'a çok şükür.

1. Üzerindeki aşınmış lastiklere rağmen yüksek hızlarda ve virajlarda hala çok dengeli ve güven veriyor.

2. LPG sistemiyle uzun yolda tasarruflu sürüşle 100 km'de 6,75-7,00 litre LPG, 5,6 litre benzin yakıyor.

3. Görüş açıları iyi ve geniş cam yüzeyleri ferah.

4. Arka koltuk diz mesafesi dışında alan sorunu yok.

5. Malzeme kalitesi ve işçilik tatminkar seviyede.

Alıntıları Göster
    İmzadaki araba şehir dışı 5 litre yakıyor, şehiriçi 9-10. 3. viteste gaza yüklenince patinaj çekiyor, çok performanslı. Hiçbir kötü yani yok, tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: OĞUZ?

Fiat Marea ELX 1.6 16V

+ ları
    Konforlu
    Performanslı
    Malzeme Kalitesi İyi
    LPG'de az yakıyor

- leri
    Yol Bilgisayarı Yok
    Benzinde Çok Yakıyor(İçiyor)
    İçerdeki Kapı Elceğinin Hep Elimde Kalması

Alıntıları Göster
    çok şükür
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Juhziz-

çok şükür

Alıntıları Göster
    Hayır... Gitmesine gidiyor o konuda sıkıntı yok ama artık gelmiş 20 yaşına Güvenlik falan zaten hiç yok . Frenlerine baktırsam da hiç güven vermiyor. Yani durmuyor araba ya direk kazıklıyor yada allaha emanet. Elektrik kaçağı mı var anlamadım gitti.Ön ve arka farların her gün biri patladı komple yenilettim ama yinede bişeyler ters gidiyor. Gösterge ışıkları yanmadı onlarıda yaptırdım. Genelde sigorta atıyor. Şimdi de ilginçtir parkları yakıp frene basınca kontak açılıyor. Yani arabayı çalıştırdıktan sonra frene basılı tutup anahtarı çıkarsam da araba çalışmaya devam ediyor. Farları yakınca da sanki sürekli firene basıyormusum gibi arka stoplar yanıyor. Bagaj ledleride dahil. Yani sürekli yanıyor . Ama görünüş açısından 93 Slx den farkı pek yok. Bir tek jantı eksik Şu ana kadar yolda da bırakmadı allaha şükür. Yakıtta eh işte yaktığı kadar Arka koltuğa oturup yolculuk konforlu oluyor gerçekten. Toprak dönüşleri görünce 2 ye atıp gaz vermekte zevkli oluyormuş deneyince anlıyor insan Şu anlık tek sorunu baskı balata bitik Allaha şükür iş görüyor. Araç 93 Şahin

• quote:

Orijinalden alıntı: Lego95

Hayır... Gitmesine gidiyor o konuda sıkıntı yok ama artık gelmiş 20 yaşına Güvenlik falan zaten hiç yok . Frenlerine baktırsam da hiç güven vermiyor. Yani durmuyor araba ya direk kazıklıyor yada allaha emanet. Elektrik kaçağı mı var anlamadım gitti.Ön ve arka farların her gün biri patladı komple yenilettim ama yinede bişeyler ters gidiyor. Gösterge ışıkları yanmadı onlarıda yaptırdım. Genelde sigorta atıyor. Şimdi de ilginçtir parkları yakıp frene basınca kontak açılıyor. Yani arabayı çalıştırdıktan sonra frene basılı tutup anahtarı çıkarsam da araba çalışmaya devam ediyor. Farları yakınca da sanki sürekli firene basıyormusum gibi arka stoplar yanıyor. Bagaj ledleride dahil. Yani sürekli yanıyor . Ama görünüş açısından 93 Slx den farkı pek yok. Bir tek jantı eksik Şu ana kadar yolda da bırakmadı allaha şükür. Yakıtta eh işte yaktığı kadar Arka koltuğa oturup yolculuk konforlu oluyor gerçekten. Toprak dönüşleri görünce 2 ye atıp gaz vermekte zevkli oluyormuş deneyince anlıyor insan Şu anlık tek sorunu baskı balata bitik Allaha şükür iş görüyor. Araç 93 Şahin

Alıntıları Göster
    Şehir içi 12-13 litre yakıyorum, anlık tüketim olarak sürekli 28 litreleri görüyorum, klimayı açınca performans çok düşüyor ( 110 bg ), konsolun görüntüsünü hiç sevmiyorum .Onun dışında gayet memnunum .

• 2000 şahin 1.6 i.e
    10k fiyat bandına bakacak olursak on numara diyorum
    Yakıt tüketimi : 10-11lt lpg bazen 13e kadar çıkabiliyor malum şahin :) şehir içi
    uzun yolda ise 8-9 lt civarı 100-110km sabit
    Kötü yönü : Klima yok
    bir de süspansiyonlar kotu ama benimkiler orjina değil .
    biraz sert yay var.
    Bir de konfor yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SevketXR

2000 şahin 1.6 i.e
    10k fiyat bandına bakacak olursak on numara diyorum
    Yakıt tüketimi : 10-11lt lpg bazen 13e kadar çıkabiliyor malum şahin :) şehir içi
    uzun yolda ise 8-9 lt civarı 100-110km sabit
    Kötü yönü : Klima yok
    bir de süspansiyonlar kotu ama benimkiler orjina değil .
    biraz sert yay var.
    Bir de konfor yok.
    Araçlarımdan birisi 2009 Megane 1.5 dci (satıldı) şehir içinde kullanımı çok rahattı, direksiyonu falan çok yumuşak yakıt tüketimi ortalama 5 lt civarında idi fakat yol tutuşu rezaletti, biraz sert bir frende aracın arkası ne tarafa gideceğini şaşırıyordu. Diğer aracım ise Alfa Romeo 159, kullanmaya kıyamayacak çok seviyorum çok keyifli ve çok dikkat çeken bir araç. Her şeyinden memnunum

• quote:

Orijinalden alıntı: harunresitz

Araçlarımdan birisi 2009 Megane 1.5 dci (satıldı) şehir içinde kullanımı çok rahattı, direksiyonu falan çok yumuşak yakıt tüketimi ortalama 5 lt civarında idi fakat yol tutuşu rezaletti, biraz sert bir frende aracın arkası ne tarafa gideceğini şaşırıyordu. Diğer aracım ise Alfa Romeo 159, kullanmaya kıyamayacak çok seviyorum çok keyifli ve çok dikkat çeken bir araç. Her şeyinden memnunum

Alıntıları Göster
    megane 1 99 model 8v. motor biraz performanslı. malzeme kalitesi iyi değil. süspansiyonları sevmiyorum hiç . yakıtı azdır yüklü ve basa basa bile gitsen 100 km yi 23 tl ile tamamlar. KÖY yoluna gelmez. uzun yolda hiç üzmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: zambakzumbak121

megane 1 99 model 8v. motor biraz performanslı. malzeme kalitesi iyi değil. süspansiyonları sevmiyorum hiç . yakıtı azdır yüklü ve basa basa bile gitsen 100 km yi 23 tl ile tamamlar. KÖY yoluna gelmez. uzun yolda hiç üzmez.

Alıntıları Göster
    öncelikle c max ten bahsedeyim araç bence mpv sınıfında rakipsiz yol tutuş sorunsuzluk donanım yakıt tüketimi çok memnunum kötü yanları ise halen yalıtımta zayıflık var çok değil ama birde otomatik vites eksikliği

birde torostan bahsedeyim yılda bir kez 100 lira bakım ister en iyi 4x4 ten iyi girer lastikleri iyi ise lpg ile az yakar masrafsız tek eksik yanı araba gitmiyor hele doluysa yaz ayında rampada hararet kaçınılmaz başka sorun yok bu arada muayeneden kusursuz geçiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ensnksr

öncelikle c max ten bahsedeyim araç bence mpv sınıfında rakipsiz yol tutuş sorunsuzluk donanım yakıt tüketimi çok memnunum kötü yanları ise halen yalıtımta zayıflık var çok değil ama birde otomatik vites eksikliği

birde torostan bahsedeyim yılda bir kez 100 lira bakım ister en iyi 4x4 ten iyi girer lastikleri iyi ise lpg ile az yakar masrafsız tek eksik yanı araba gitmiyor hele doluysa yaz ayında rampada hararet kaçınılmaz başka sorun yok bu arada muayeneden kusursuz geçiyor

Alıntıları Göster
    Mitsubishi Lancer 1.6 Invite 2011 çok memnunuz ama satılığa çıkarttık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aslan Amca

Mitsubishi Lancer 1.6 Invite 2011 çok memnunuz ama satılığa çıkarttık.

Alıntıları Göster
    aracımdan memnunum 2.0 crdi sportage tek gözüme çarpan 9 lt ş.içi tüketimi aslın da makul değerler ama yakıt pahalı işte .
  • quote:

Orijinalden alıntı: BARBOSA_

aracımdan memnunum 2.0 crdi sportage tek gözüme çarpan 9 lt ş.içi tüketimi aslın da makul değerler ama yakıt pahalı işte .

Alıntıları Göster
    2009 model Exeo
    + Piyasa değerine göre, çok konforlu, donanımlı ve sorunsuz bir araç.
    - Piyasası düşük

• Reno 19 2000
    Memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: David Levien

Reno 19 2000
    Memnunum.
    Renault Broadway benzinli şuan memnun değilim ama bunun sebebi büyük ihtimalle onca yılın tüm yıpranmış paralarırının hepsinin aynı anda değişmesi galiba yakıt sistemi soğutma sistemi baskı balata gibi herşey değişti son olarak karbratör de değişince kusursuz olucak ama yinede memnunum
    +'ları
    performansı iyi
    sessiz sayılır
    parçaları ucuz
    normal zamanında az yakıyor

-'leri
    yol tutuş kötü
    rüzgar sesini çok alıyor
    frenler kötü
    çok çabuk paslanıyor
    içi dar
    kalitesiz parçalar var
  • Astra clasic III 2011 Dizel
    - leri :
    Sert olması
    On göğüs de bir göz bile yok
    Koltuk döşemesi kalitesiz

+ ları :
    Sağlamlığı
    Yol tutuş
    Az yakıt
    Düşük vergi
    şehir içi 6 lt
    şehir dışı 4.5 lt

Aracından memnunum
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.