Şimdi Ara

aracınızı emanet isteyen oluyor mu? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
2.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dünya mali dünyada kalir. Benimle mezarami gidecek sanki araba. İhtiyaci olana veririm. Kimiside arabayi karisina benzetmis ya :) o zaman sanayiiye goturme. Sagina soluna ellerler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferdyy06

Dünya mali dünyada kalir. Benimle mezarami gidecek sanki araba. İhtiyaci olana veririm. Kimiside arabayi karisina benzetmis ya :) o zaman sanayiiye goturme. Sagina soluna ellerler.

• Çok hassas bir konu, emanet vermek, emanet almak..

Bende kimseye vermeme, kimseden almama düşüncesindeyim fakat bazen gerekli gibime geliyor. Bir ay sonra teyzemler yurtdışından gelecek, ben gitcem almaya havaalanına da 3 yetişkin ve 2 çocuk geldikleri için valizleri bizim arabanın neresine sokacam düşüncesi sardı beni. Bir valizlik bagaj var merette. Acaba bizimkini ona bırakmak karşılığında bizim akrabalardan istesem mi diye düşünceler geçiyor ama emanet sonucta. Çok kararsız kalıyorum.
  • İlla ihtiyaç varsa itinayla gidilecek yere götürülür ve oradan getirilir; yani bir nevi özel şoförlük yapılabilir
  • Eğer cenazesi veya hastası var ise bana sormaya gerek yok evden alabilirler.

Ama bir adam gezmek için araba istiyorsa benden o zaman
  • Bir tek benmi araba çipli diyorum

• dün acemi arkadaş yine arabayı emanet istedi. "Arabayla benim işim var gece geç saate kadar veremem" dedim. "yarın araba bende kalır gece işin bitince ben alırım arabayı senden haber ver" dedi. gece 10 kez aramış eleman.

keyif için araba isteyenler hep böyle yüzsüz oluyor galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eswody -- 5 Temmuz 2013; 9:41:41 >
  • Arabami birisi ancak ben yanindayken kullanabilir. Acil isi olan da taksi kullansin. Araba da su yakmiyor ve yeterince pahali zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eswody

dün acemi arkadaş yine arabayı emanet istedi. "Arabayla benim işim var gece geç saate kadar veremem" dedim. "yarın araba bende kalır gece işin bitince ben alırım arabayı senden haber ver" dedi. gece 10 kez aramış eleman.

keyif için araba isteyenler hep böyle yüzsüz oluyor galiba

Bu konunun linkini "yanlışlıkla" gönder belki işe yarar.
  • Kaskosu bitek benim üzerime, eşiniz varsa eşimle benim üstüme diyin laf arasında istemezler zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: taşkafa

Sakın vermeyin...Ben arabada asla sigara içimiyorum ve kimseye içirmiyorum..Kendimde kullanmıyorum...Bir kez hayır işim var, düğünümüz var diyen şirket arkadaşıma verdim..Şöför koltuğunu arabanın içinde sigara içerken yakmış. Oturduğum yerde mercimek kadar yanık var..Her arabaya binerken koltuğa oturduğum zaman küfür ediyorum. Altı yıllık olay...Dedimki bxx. içesin ,bu arabada sigara içmesen geberirmiydin ? Anında hemen , Ben yakmadım dedi..Sen yakmadın ama koltuktaki yanıktan haberin var...Utanma sıkılma yok..Şahsiyet kalmamış..Arabayı yarım depo benzin ile verdim..Dibinde ikaz işreti kırmızı ışık yanarak boş depo geldi..Arabanı alıyor, benzinini kullanıyor, yerine koymuyor, koltuğu yakıyor, birde yaptığını inkar ediyor..SEN APTALSIN...BEN AKILLIYIM...KURNAZIM....Diyor..Ve adamım diye insan kılığında ortalıkta geziyor....Kösele suratlı rezil insanlar...Arabanızı emanet ..KİMSEYE VERMEYİN...ÇOK LAZIM OLAN ARABA KİRALASIN 24 saati GÜNLÜK 50 LİRA.- 80 lira arası.....Verip sıkıntı çekmeyin.Kötü olmayın..Vermeyin kötü olun...Aynı adam iki yıl sonra tekrar istedi.. Git araba kirala beleş benzin , beleş araba yok..Başka kapıya dedim..Öğle yemeğinde etrafta başka insanlarda vardı...Yüzüne açık söyledim..Dondu, kaldı....Tek kelime söylemedi...O lafı söyledim diye 6 ay benimle konuşmadı...Hiç umurumda bile olmadı...Saygılarımla..

Herseye eyvallah tümüyle haklisiniz.Şu son lafinizi okuduktan sonra ben utandim inanin.Forumda uslubunuz onemli degil gerçek hayattaki su uslubu gordukten sonra pes demekten baska birsey diyemiyorum.Ayni seyi bana deseydiniz kiraladigim arabayi kullandiktan sonra bir guzel sizin arabaya carpar size maddi manevi yonden sikinti cektirirdim

• Nereye gideceksen ben götüreyim diyorum neyse o zaman boşver diyorlar.
  • Hayretle okuyorum...
    Kişisel olarak aracım yok,babam arabasını genelde gözünün tuttuğu kişilere verir.
  • Mevzu acayip yerlere gelmiş. Adamına göre verirsiniz ya da vermezsiniz. 20 yıllık arkadaşım arabayı bırak istemek duvara vursa canın sağolsun derim.
  • yukarda arkadaşın birinin dediği gibi verirsin sağına soluna zarar verir kendi malı değil sonuçta sonra o unutur senin içine oturur onun acısı

• yıllar önce densizin biri "misafirlerine istanbulu gezdirmek için" istemişti.. olmaz dedik..
    memlekette taksi var, otobüs var, metro var..

geçen sene aynı densizin yeğeni de araba lazım diye kıvrandı ama oralı olmadım..

• Emanet malın canı g.tünde olur derler. Ne alırım, ne veririm.

• Adamına bağlı
  • sürüşüne güvendiğim insana çok ama çok acil bir durumsa veririm.yoksa isterse full depo benzin doldursun vermem
  • çok güvendiğin arkadaşlarınsa verebilirsin,en ufak şüphen varsa verme
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.