Şimdi Ara

Aracınızı emanet verir misiniz? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
0
Favori
4.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yakın akrabama veririm yakın arkadaşıma acilse veririm

geçen bi arkadaşa gittim adam yalvardı ya üstelik babamın arabası ve biz 17 yaşındayız trip falan attı

bide sattığmız arabayı bi asker almıştı komutanına vermiş araba pert 1 hafta bile olmamıştı
  • En yakın tanıdığım kişiye veririm.Ama çok yakınım olacak öyle dumana araba vermem yani..
    TAbi verirken içimizde cız etmiyor değil.
  • ALIN SIZE EMANET VERILIPTE KAZA YAPILMIS ARBALAR:d GIRISI BENIM SAOLSUN KIZ ARKADASIM YAPTI MAVI BI ARKADASIN BASKA BI ARKADAS YAPMIS KIRMIZIDA BI ARKADASIN ONUDA SOFORLUKLE ALKASIZ BIRI YAPMIS:d:d EMANET VERILMEZ ARAC
  • quote:

Orjinalden alıntı: efe_04

ALIN SIZE EMANET VERILIPTE KAZA YAPILMIS ARBALAR:d GIRISI BENIM SAOLSUN KIZ ARKADASIM YAPTI MAVI BI ARKADASIN BASKA BI ARKADAS YAPMIS KIRMIZIDA BI ARKADASIN ONUDA SOFORLUKLE ALKASIZ BIRI YAPMIS:d:d EMANET VERILMEZ ARAC

Aracınızı emanet verir misiniz?

• BUDA ORJINAL HALLERI SIMDI GELDE ARABANI BIDA BIRINE VER:d
  • YAVV BI AYARLIYAMADIM RESIMLERI KUSURA BAKMAYIN INSALLAH BUSEFER OLUR:d
    quote:

Orjinalden alıntı: efe_04

BUDA ORJINAL HALLERI SIMDI GELDE ARABANI BIDA BIRINE VER:d

• Arkadasim sen napmissin yaa baska araban varsa bence verme.Ben vermiyorum valla versemde oyle uzun sureligine degiln valla.
    Saygilar
  • yok be dostum sadece gırı olan benım oburlerı arkadasların arabsı
    quote:

Orjinalden alıntı: denaro

Arkadasim sen napmissin yaa baska araban varsa bence verme.Ben vermiyorum valla versemde oyle uzun sureligine degiln valla.
    Saygilar
  • arkadaşlar insan güvendiği dostuna verir.bence vermek lazım sonuçta tanıdığımıza vermezsek bence bencillik olur.tabiki her tanıdığa verilmez o ayrı ama benim dostum isticek bende yok olmaz nasıl derim
  • yaa tabıkıd e verırsın dostuna arkadasına ama kırmızıda mavıde cok samımı arkadaslar tarafından bu halle geldı cok samımı arkdasına vermıs oda kendı arabası gıbı kullanmıs heralde sonucu boyle olmus ben sahsen alsam alsam kendı aılem den bırının arabısı alırım baska arkadasım arabasını ıstıyıp hem onu hem kendımı zorda bırakcama paraya kıyar taksıye bınerım
    quote:

Orjinalden alıntı: tüberkül

arkadaşlar insan güvendiği dostuna verir.bence vermek lazım sonuçta tanıdığımıza vermezsek bence bencillik olur.tabiki her tanıdığa verilmez o ayrı ama benim dostum isticek bende yok olmaz nasıl derim
  • Duruma ve kişiye göre değişir....Allah kimseyi zorda bırakmasın ...Zorda kalanında imdadına yetişsin..
    Babam ve oglum filmi geldi aklıma bir an!![X
  • Kişiye ve duruma göre degişirrr...
  • walla ben de vermiyorum ben kendim kıyamıyorum emanet alanlar neler yapar.. anneme bile vermiyorum bişi olursa ben gidiyorum.
  • ben bi kere bi arkadaşımın düğünü için vermiştim ama çok ii araba kullanıo yani güvenilir
  • ben veririm ne olcakki yav.
    araba değil mi?
    arkadaşlıktan önemli mi?
    hiç farketmez durum.
    hastalık olur gezi olur düğün olur vs.
    bir kaç günlüğüne veririm.
    tabi benim çok önemli bi işim yoksa.şehir dışına çıkmayacaksam o günlerde.

• Hadi yine seçme şansınız var, bir de düşünsenize; şu filmlerdeki gibi biri trafikte durdurup elinde rozetiyle "arabana el koymam lazım" deyip, seni indirip binip giderse naaparsınız?
    (Çok mu film izliyorum ne?!)
  • quote:

Orjinalden alıntı: TripleSix

Hadi yine seçme şansınız var, bir de düşünsenize; şu filmlerdeki gibi biri trafikte durdurup elinde rozetiyle "arabana el koymam lazım" deyip, seni indirip binip giderse naaparsınız?
    (Çok mu film izliyorum ne?!)

Hep aklıma gelmiştir bu
  • Arkadaş var arkadaş var, benim hiç çekinmeden arabamı verebileceğim arkadaşlarım var tabiki ama hepsi deil
    Kaskosu olduğu sürecede güvendiğim insanlara vermemde sakınca yok nedir ki cana gelmediği sürece kasko saolsun
    Yanlız ben en çok oto yıkama ya da otoparklarda arabayı verdiğimde içim cız ediyo, adam bi an arkamı döndüğümde garrççç diye geri vitese takıyo indirip kafasına kafasına indiresim geliyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: robotech

Arkadaş var arkadaş var, benim hiç çekinmeden arabamı verebileceğim arkadaşlarım var tabiki ama hepsi deil
    Kaskosu olduğu sürecede güvendiğim insanlara vermemde sakınca yok nedir ki cana gelmediği sürece kasko saolsun
    Yanlız ben en çok oto yıkama ya da otoparklarda arabayı verdiğimde içim cız ediyo, adam bi an arkamı döndüğümde garrççç diye geri vitese takıyo indirip kafasına kafasına indiresim geliyo

valla bn bizim burdaki oto yıkama da 407 nin kapıyı nasıl göçerttiklerini görünce artık bizzat kendim yerine kadar sokuyorum kimseye anahtar falan vermiyorum

• aynen benim için de böylegerekince ben de arkadaşlarımdan isterim,onlara da gerekli güveni vermişimdir..ama tanımadığım insana otoparka,otoyıkama vb. gibi yerlerde asla

quote:

Orjinalden alıntı: bal974

Hiç bir otomobil yakın bir arkadaşımdan kıymetli değildir.

Eğer benim arkadaşlarımdan biri benden otomobil istediyse eminim önemli bir nedeni vardır, sebebini sormam bile, veririm.

Zaten yakın arkadaşlarımın nasıl otomobil kullandıklarını bilirim, onlar da benim, otomobilim konusundaki hassasiyetimi bilerek dikkatli kullanırlar, yani çevremde emanet arabayı hor kullanacak, arabaya aç insanlar yok.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.