Şimdi Ara

Aracınızı emanet verir misiniz? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
0
Favori
4.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: nadirgurece

onu bunu anlamam at(araba) avrat silah emanet verilmez kardeşim noolur noolmaz öyle bi durum olursa zaten hadi yürü derim ben kullanırım.hele hele gezmek eğlenmek düğüne gitmek asla kesinlikle vermem

Olay budur dostum aynen.Arkadaşımı gideceği yere ben götürürüm ama arabayı vermem,sadece kardeşime veriri başkada kimseye zor veririm ve de kimseden araba istemem eee ne demiş atalarımız:
    "emanetin canı g..tündedir"

• cok yakınen tanıdıgım guvendıgım arkadasım yada akrabam ısterse verırım O da eğer o kişinin çok iyi araba kullandığını biliyorsam onun dısında arabamı vermem ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eleny -- 30 Ağustos 2006; 15:45:08 >
  • BEN 1 DEFA KUZENİME ARABA EMANET ETTİM ERTESİ SABAH ARABANIN HURDASI GELDİ ELİME BUDA BANA DERS OLDU BİR DAHA ASLA KİMSEYE ARABA EMANET ETMEM BABAM DAHİL
  • Veririm tabi.. arkadaşlarıma ailemden birine işi olduğu zaman veririm .. kankamın kız işi oluyor gene veriyorum aracımı.. hiçbir malım ne arkadaşımdan ne ailemden nede sevdiklerimden önemli değildir benim için .. benim görüşüm bu .. sevdiklierinize güvendiklerinize yardım edinki elbet birgün gelir sizinde işiniz düşer onlar size yapmazlarsa bırakın onların ayıbı olsun ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: anshered..byhonda

Veririm tabi.. arkadaşlarıma ailemden birine işi olduğu zaman veririm .. kankamın kız işi oluyor gene veriyorum aracımı.. hiçbir malım ne arkadaşımdan ne ailemden nede sevdiklerimden önemli değildir benim için .. benim görüşüm bu .. sevdiklierinize güvendiklerinize yardım edinki elbet birgün gelir sizinde işiniz düşer onlar size yapmazlarsa bırakın onların ayıbı olsun ..

Kardeş güzel demişsinde araba işi sakat iş herkese verilmiyor ALLAH muhafaza senin arabanla arkadaşın kaza falan yaparsa sende arada gidersin hem maddi hem manevi çok zor olur yani.Bizde vermek isteriz tabiki ama herkese verilmiyor araba ben ailemden başka kimseye vermem,ha şu da var çok yakın dostumdur şöförlüğüne güvenirim ve acil bir durum olur veririm.Ama genel olarak ne verilmesi ne de istenmesinden taraf değilim.

• quote:

Orjinalden alıntı: YSF_023

quote:

Orjinalden alıntı: anshered..byhonda

Veririm tabi.. arkadaşlarıma ailemden birine işi olduğu zaman veririm .. kankamın kız işi oluyor gene veriyorum aracımı.. hiçbir malım ne arkadaşımdan ne ailemden nede sevdiklerimden önemli değildir benim için .. benim görüşüm bu .. sevdiklierinize güvendiklerinize yardım edinki elbet birgün gelir sizinde işiniz düşer onlar size yapmazlarsa bırakın onların ayıbı olsun ..

Kardeş güzel demişsinde araba işi sakat iş herkese verilmiyor ALLAH muhafaza senin arabanla arkadaşın kaza falan yaparsa sende arada gidersin hem maddi hem manevi çok zor olur yani.Bizde vermek isteriz tabiki ama herkese verilmiyor araba ben ailemden başka kimseye vermem,ha şu da var çok yakın dostumdur şöförlüğüne güvenirim ve acil bir durum olur veririm.Ama genel olarak ne verilmesi ne de istenmesinden taraf değilim.

neden kımse soyle bakmıyor duruma alan arkadasında zaten eger guvendıgın bırıyse oda senden arabayı utana sıkıla ister ve zaten ozenle kullanmaya calısır cunku bılırkı kendı malı degıldır ve unutma bişi olursa arabaların hem kaskosu var hemde alan kişi cok uzulur neden bu kadar kalpsız yapıyorsunuz kı verecegınız kısıler sıradan bırı olmayacak tabııkı tanıdıgın can dostun bırısı olcak yoksa bırı gelse ıstese sıradan bi arakdas bende vermem ama kankama sewe sewe veririmm.

• Bir söz vardır. AT/Avrat/Silah diye burada At ın yerini Araba aldı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasok

Bir söz vardır. AT/Avrat/Silah diye burada At ın yerini Araba aldı.

bu kadar geri kafalı olmayın ya yapmayın ihtiyaç bu kötü bişi olsa babam ve oglumu aç ve ılk sahnesini izle baslangıcını at avrat sılah o zaman gor bak....
  • Tek eşlilikten yanayım , bir arabanın bir kocası olur mantığı ile vermem...... sağlık sebebi ayrı tabi ki
  • Hemen hemen herkes yardım severlikten bahsetmiş aracını vermeyenler yardım sever değil gibi olmuş biraz alakası yok araba emanet verilmez ama ihtiyacı olan kişiyi alırsın götürürsün getirirsin işini görüsün ama arabayı emanet vermem.
  • amma yaptın hocam arabayı kadınla bir tutma yaw, birisi maldır birisi can yoldaşı sırdaş

quote:

Orjinalden alıntı: ADAC

Tek eşlilikten yanayım , bir arabanın bir kocası olur mantığı ile vermem...... sağlık sebebi ayrı tabi ki
  • araba her isteyene verilmez , iyiliğin değerini bilen gerçek arkadaşlara verilir .
  • bende cogu zaman vermek ıstemıyorum araba mı emanet ama oluyo simdi 31 tane arabam var bayramda dukkanımda 10 tane araba anca kalıyo ese dosta derken hepside gidiyo arabalar geldiginde içi b.k gibi oluyo insan alıyonuz temızler gelırsınız dimi

valla arkadasımın normal bi günde cok ihtiyacı varsa veririm arkadasım sonucta ıster arabayı saglam ıster hurda bi sekilde gelsın sonucta gelıyo ya gerıye :)
  • babamla aramız arabayı verdin vermedin davasına ergenlik dönemindeyken çok açıktı. arabasını karısıyla kızıyla eş tutan cinstendir bizimki. ( sanki ben gevur evladıyım ya töbe töbe :)...) ben yedek anahtar yaptırıyorum o buluyo ben yaptırıyorum o buluyo neyse çok kavgasını verdim araba uğruna. gençlik ağır basıyo tabi kaçırıyorum arabayı o buluyo , vede onun bıraktığı gibi bırakmak için o kadar çok uğraş veriyodum ki o dönemler ,o yüzdende park manevralarım çok iyi şimdi :) ( halbuki doğru yönlendirmiş olsaydı o dönemde beni, ehliyetsiz vaziyette bu işlere kalkışmazdım) kendi paramı kazanıpta kendi arabamı aldığımda bamam ve forumdaki bazı arkadaşlar gibi bencil davranmıyorum. ne açıdan derseniz o kendi babasına bile vermiyecek konumdayken ben yakın gördüğüm arkadaşlarıma güvendiğim arkadaşıma veririm. nede olsa kaskosu var . yok orjinallikmiş yok aynısı olmazmış gibi takıntılarım yokk.. tabi bişey olmaması hepimizin temennisi ama olanada çare yokk. her kesin görüşü. şimdi benimde bi olğum var .yarın büyüyüpte merak salınca bu işlere kontrollü vaziyette öğretirim. ( gerçi ne öğretmesi boynuz kulağı geçecektir eminim ) o stresi o merakı giderebileceği şekilde ( hem ne kadar yasaklarsan o kadar çok daha heves eder ) veririm. ehliyeti yokken kendine vede başkasına zarar vermesin, beni karakol karakol dolaştırcağı işlere karıştırmasın yeter. yoksa canı sağolsun oğlumunda arkadaşımında dostumunda ... arabayı yanına yatırıp sarılamıyosun veya derdini, kederini, sevincini paylaşamıyosun. yesen de yenilmiyo:) o yüzdenmi geri gelmiyecek şeylerle bir tutmamak lazım .

• Ben eşe dosta çok araba verdim , arabadaki milim değişikliği en küçük ayruıntıyı anlarım , devirli kullanır devirsiz kullanır anlarım , ama küçük çizikleri o söylemeden kendim görürsem , çukura çotanak düşüp söylemez ve ben o balon yapmış lastiği kendim bulursam , sigara içilmeyen arabamda sigara içilirse , sağlam verdiğim hoparlörün birinden yüklenilmesi sonuçu oluşmuş cızırtı geliyorsa bir daha verirmiyim eşim dostum olabilir onlar canımdır ama arabamda yongamdır. Ben dostumun kıymetine hürmeten aracımı veriyorsam oda benim kıymetime hürmeten kendi malına bakıyormuşcasına bakacak yüzü bana kara çıkmaması için. Ben salakmıyım bana emanet edilen arabayı gözüm gibi muhafaza edecem , benimkinin anası bellenecek.
    HALA BİR ARABANIN TEK KOCASI OLUR DİYORUM. SONRA SERVİSTE USTA YANINA GELİP BU PARÇAYI BU HALE GETİRMEK İÇİN NE YAPTIN DEDİĞİNDE BAKARSIN MAL MAL NEYİ NAAAPMIŞIM DİYE.

• Tabiki bu işler hassas işler verilecek var asla verilmeyecek var , mesela kankim alabilir arabamı Kemal sevgili dostum elbette o benim cigerim yav....ama ömere asla vermem sayısız pert ve olmayacak cadde sabıkası eminim ki arabanın gaz pedalı joysticklerin bozuk ateş etme düğmesine dönecektir hehe delimiyim vereyim....
  • çok acil olmadığı durumlarda almam da vermemde. emanet ip çürük olur derler.

• iyi düşünmek gerek verirken..emanet araç kullanmaktan hiç hoşlanmam şahsen..kendı aracım olsun mıs gıbı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eleny -- 13 Nisan 2009; 15:04:25 >
  • alkollü kullanmayacagını bilirsem, evet. ama alkollü kullanağını bilim babama vermem. yürüsün işi ne
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.