Şimdi Ara

Aracınızı emanet verir misiniz? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
0
Favori
4.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok eskilerde bi defasında bi kız arkadaşım benden arabayı istedi ben arabayı vermedim o da bana vermedi ayrıldık
  • gamlı sizin arkadaşınız iyiymiş.anlayışlı bir insanmış.sizde iyiymişsiniz sonuçta yolun üstü değil özellikle onun için zaman ayırıorsunuz.işte budur ya.bu kadar basit arabayı sahibi kullanır.özel eşyadır bir anlamda.
  • Kesinlikle emanet vermem arabamı. Arabamın istenmesi en nefret ettiğim şeylerdendir. Hatta arabamı, ben yanındayken kullanmak isteyene de gıcık olurum. Ben yanındayken babam sürse bile geriliyorum zaten Normalde cimri falan değilimdir kesinlikle, ama arabama çok dikkat ederim
  • dünya malı sonuçta, insanların sevdiklerinden daha önemli değil. kendine ve çevresine zarar vermeyecek yakınlara lüzumsuz olmamak şartıyla emanet edebilirim.
  • kimsenin arabasını ödünç istemem , benimde arabamın ödünç istenmesine sıcak bakmam (yani emanet vermem). yolum geçerse bırakırım yolumu uzatacaksa bırakmam.

sonuçta arabalarımız "hususi otomobil" , "kiralık araç" veya "taksi" değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Kahriman -- 6 Mayıs 2012; 22:28:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: A380

çok eskilerde bi defasında bi kız arkadaşım benden arabayı istedi ben arabayı vermedim o da bana vermedi ayrıldık

iyiymiş
  • Arkadaşlar arabamı asla asla vermem. Tuttu birine vurdu kaçtı ve mobese filan hiçbirşey yok al başına belayı
  • Verilecek kişi sayısı sınırlı..
  • bu konu daha önce de soruldu. arkadaşlarına kıyamayan, "hasta olur, hamile olur, mal önemli değil" diyenler çıktı. araç ödünç verme ve alma işi bana ters. sorumluluk almak çok zordur.

üstelik aracıma aldığım bazı insanlar; açtığı camı, çıktığı kapıyı bile örtmeden çıkıyor gidiyor arabadan. bu şartlarda aracın yanında ben olmadan birine şahsi kullanımı için teslim etmem imkansız.
  • kıramayacağım insanlar var,veririm canları sağolsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack_daniel's

kıramayacağım insanlar var,veririm canları sağolsun...

• Şoförlüğüne güvendiğim ve sevdiğim insanlara ihtiyacım yoksa her daim veririm ki getirdiklerinde depo dolu olur çoğu zaman, bu iki kritere uyması yeterli arabam yokken benimde almışlığım oldu ve allaha şükür kimsede vermemezlik etmedi, ama güvenmediğin insan isteyince kırkdereden su getiririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: A380

çok eskilerde bi defasında bi kız arkadaşım benden arabayı istedi ben arabayı vermedim o da bana vermedi ayrıldık

Hak ermişsin sende ama :))
    Kaz gelmemiş sende tavuğu esirgemişsin :))
  • Babama bile zor veririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emryrgc

Babama bile zor veririm.

merak ettim nedenini,eğer özel değilse nedenini söyleyebilir misiniz?
  • ""Sürücülüğüne güvendiğim. Kendi aracıymış gibi özenle ve dikkatle kullanabileceğine emin olduğum.
    Çok Samimi Bir dosta akrabaya.. Sadece çok ihtiyaç duyması halinde. Anahtarı uzatırım.""

Sonuçta Kaza bu.. nasıl olacağı belli olmaz.. birisi gelir ona vurur.. yada ne kadar dikkatli ve iyi şöför olsada.. bir an dikkatsizlikle kaza yapabilir.
    Bu ihtimale karşı.. Edeceğim tüm zararları karşılatırım.. Gerekirse sözleşme bile yaparım en baştan..
    Bunları göze alıyormusun arkadaş.. alamıyorsan kusura bakma..
  • Ozel bir nedeni yok babama bile zor veririm tabirim ise babama guvensizligimden degil kimseye vermeyecegimi belirtmek icindi. Ama cok takintilk ve titiz biri oldugum icin babamada pek vermem oda benden istemez. Kendi aracimi baskasi kullandiginda icime sinmiyor nedense. Altini carptimi, cukura girdi mi, arabayi surttu mu vs diye bin saat dusunurum cunku

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emryrgc

Ozel bir nedeni yok babama bile zor veririm tabirim ise babama guvensizligimden degil kimseye vermeyecegimi belirtmek icindi. Ama cok takintilk ve titiz biri oldugum icin babamada pek vermem oda benden istemez. Kendi aracimi baskasi kullandiginda icime sinmiyor nedense. Altini carptimi, cukura girdi mi, arabayi surttu mu vs diye bin saat dusunurum cunku

şimdi oturdu,anladım...

teşekkürler cevabınız için...
  • Ben tesekkur ederim. Direk o tabiri kullaninca pek hos olmadi aciklamam en iyisi oldu :)
  • Vermem istemem de gerekirse silsin arkadaşlıktan böyle bir konu için silecekse zaten... Ben kimseden almıyım kimsede benden istemesin abi ben göz bebeğim gibi bakacam adam alıcak gidip vurucak sürtücek içinde içicek afedersin alem yapıcak sigara o şu bu sonra getircek vericek yüzüne de diyemiycen burayı sen mi vurdun o yüzden vermem acil durum olursa ben götürürüm edirneden karsa fark etmez
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.