Şimdi Ara

Aracınızı emanet verir misiniz? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
0
Favori
4.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Malıma deger veririm.Benim gibi özenli bakacak zaten 1 2 dostum var onlara cekinmeden veririm.Sonucta kalp kırmamak lazim fani şeylerle.Ama asla ve asla emanet araba almam (başımdan gecen bir olaydan dolayi kaza filan degil milletin malına deger verdigimiz icin)
    En iyisi kimsenin malına minnet etmicen bin otobuse git.
    Edit:imla
  • Emanet araç almak / vermek sıkıntılı iş.Emanet kullanan kişinin çok iyi niyetli olması gerekir.Hor kullanmamalı.Abisinin, babasının arabasıyla ralli yapmaya çalışanları görüyoruz / duyuyoruz.Emanet alan iyi niyetli de olsa, başka sürücüden kaynaklanan kazalar olabilir, araçta o an meydana gelecek motor arızaları olabilir.Cuma günü forumda biri paylaşmıştı.Yoldaki logar kapağına altı değiyor aracının ve pert olacak neredeyse.
  • ne aracımı kimseye vermek isterim, ne de kimsenin aracını almak isterim.

karşımdakinin acil bir durumu varsa kendim gideceği yere götürürüm müsait isem.

ama birkaç günlüğüne arabamı vermedim, vermek istemem.
    benden biri arabamı isteyince zoruma gidiyor
  • Bana kalsa veririm ama hanımın dırdırından korkuyorum , sırf bu nedenle vermem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa_atr -- 7 Mayıs 2012; 14:01:13 >
  • vermem.
  • Kimseye vermem. Sebebi ne olursa olsun kaza maza yapar bana masraf çıkar.
  • Çok canımı yakan bir konu. Versen bir türlü, vermesen bir türlü... Veriyorsun bi seferlik sonra tekrar istiyorlar. Bir kere daha veriyorsun, sonra karşı tarafta alışkanlık oluyor. Kırmamak için mazeret uydurmaya başlıyorsun ama olmuyor. Sürekli eğlence için bile istiyorlar.
    Bi sefer arabamda arka kapının orda göçük oluştu, bi sefer ön tamponum ortadan çatladı. Bi seferinde boyası kalktı vs..
    Yani ben birinden bugüne kadar araba istemedim. Eğer birinden istesem, sonra onun arabasına bi zarar versem o kişinin yüzüne bakamazdım. Ama herkes benim gibi duyarlı değil.
  • bu insanları çözemiyorum.

kimsenin arabasını istemedim şu zamana kadar.

araba aldım zamanında isteyen oldu verdim. getirdiklerinde ölüsünü çıkartıp veriyorlardı. bende sadece samimi olduğum kişilere vereceğim dedim ve öyle yaptım. değişen bi şey olmadı. gene aracın pestilini çıkardılar.

arkadaş, akraba, dost. vermem bi daha. kötü olan biz oluyoz gene ama vermem.
  • Ver bi tur atayım abi?
  • ısteyen herkese verırım

verırken tek soyledıgım arabaya ne olursa olsun hıc onemlı degıl sakın baskasına zarar verme ozelıkle cocuklara dikkat et yola fırlarlar
  • tanıdık kişiler için acil durumlarda kendim götürmeyi tercih ederim
    dostlarıma ise veririm canları sağolsun onlardan daha kıymetli değil ya
  • istediği yere ben götürüp getiririm ama vermem veremem
  • kendimi bildim bileli arabamız vardır ama sadece 2 kişiye emaneten vermişliğimiz vardır. biri belediye otobüsü sürüyor, diğeri uzun yıllar biçerdöver kullandı.
  • Cok gerekmedikce almam ama gerekirde alacağım ya da arabamı verecegim 2-3 kisi var
  • Arabam yokken çok yakın çevremden bile araba istemeye çekinirdim, hatta isteyemezdim.
    Şimdi arabam var, ben yumuşak yüzlüyüm. İsteyene yok diyemem.
    Vermek istemesem bile (ki istemem).
    Yine de hayır diyemem.
  • Araba almadan önce annem dışında kimsenin arabasını almadım. 1-2kere 1saatliğine falan dayımın boşta duran Uno'yu izin isteyip almışımdır acil işim olduğundan veya Ananeyi hastaneye falan götüreceğim içindir. Onada 5liralık gaz yakıp 20liralık lpg alıp bırakmışımdır.
    Ama mümkünse kimse benden istemesin. Gerekirse kendim alıp götürürüm veya araç kiralarım ama aracımı vermem kusura bakmasın. Çok çok acil durum olursada bi düşünürüm ama yinede vermem sanırım. Sonuçta heryere taksi otobüs gidiyor
  • halamın oğlundan ve babamdan başka kimseye arabamı vermem
  • komşum küstü galiba benimle eskisi gibi konuşmuyo.
  • vermem.
    çok eski püskü külüstür bir aracım var.
    olayın arabama kıymak ya da kıymamak kısmında değilim,farz-ı misal o araçla arkadaşım kaza yapsa.masraflarını ben mi öderim o mu öder?
    ona öde desen olmaz,ben ödesem içime dert.aracın darbeli vs olması bir dert(aracımda kasko yok).
    daha da beteri
    bunu geçtim,dediğim gibi eski püskü bir aracım var,olmaz olmaz ya,alan adam bu araçla kaza yapsa kendine bir şey olsa.ben kafayı yerim.şimdiki araçlar gibi hava yastığı falan yok bende.
    çok acil işi olur.arabayla gitmesi gerekir başka türlü yetişemez falan.
    veririm taksi parasını yollarım,başka bir zaman da ya yemek ısmarlatırım ya bira ödeşmiş oluruz.
    bir de bir evin bir erkeğiyim ben(babam yurt dışında.)
    ki birine bir şey olur,ne bileyim ailemden biri rahatsızlanır hastaneye götürmem gerekir falan.
    taksi beklerken hayatım boyunca hem bana hem de arabamı alan arkadaşa hayatımız boyunca yetecek kadar küfrederim.
    arabamı birilerine vermek fikri çok abes geliyor.
    not:emin olun normalde eli açık biriyimdir,şimdiye kadar yardımımı isteyen kimseyi de geri çevirmişliğim yok.ama araba konusunda bu şekilde düşünüyorum.

• kimsenin arabasını sürmek istemem arabamı da emanet vermek istemem. zira elektronik eşyalarımı emanet veriyorum sağlam alıyorum 1-2 güne bir sorun çıkıyor
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.