Şimdi Ara

aracınızı emanet verirmisiniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
0
Favori
5.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu an emanette
  • Emanet araç vermemde almamda...

Rahatsız olurum çünkü...
  • Arkadaşın Forester var 40 bin kmde.Herhalde 20 binini ben yapmışımdır,çoğunda da yanımdaydı.Yoksa ben onun şöförümüyüm
  • Kişiye göre değişir.. Yakınımsa ve iyi kullanıyorsa veririm.. Şimdiye kadar çok emanet araba aldım. Belkide arabaya bişey olucak diye dikkat etmekten iyi araba sürmeyi öğrenmişimdir..
  • babam ve abime ne zaman isterlerse arabami veririm ama baskalarina güvenemiyorum
  • Emanet alırım da verırımde. Aldıgım zaman yakıtını koyar kırlettıysem temızler verırırm. Emanete verınce de sag salım gelsın yeter. Arabayı surtmus vurmus dert degıl. Sonucta maddı degerı olan bırsey ıcın karsımdakı kısıyı ıncıtıp kıramam...
  • Hayat memat meselesi yoksa ortada ne veririm ne de alırım. Hele de keyif için gezmekk için asla kimseden araba istemem, benden isteyenden de artık şüphe ederim samimiyetimi azaltmaya bakarım. Sırf gezmek için nası alıyosun o sorumluluğu üstüne? Çok meraklıysan git kirala kardeşim. Ben illa ki arabaya ihtiyaç duyuyorsam başka bi şehirde arabasız gittiğimde fln, arkadaşım olsa da gider kiralarım asla arkadaşımdan istemem.
  • bencede kişiden kişiye göre değişir arkadaşlarda corolla vardı vermiş babası aldığı adam bi hortumunu patlatmış üstelik sabah gelip anahtarı verirken böyle bişey olduğunu bile söylememiş nasıl insanlar var ya bari söylese gam yemez adam
  • Genellikle almamaya çalışıyorum. Ama birinde arkadaşıma arabamı vermiştim ve kaza yapmıştı. Yaklaşık 4000 YTL masraf çıkmıştı. Neyse ki kasko vardı da yaptırabilmiştik. Kasko olmaması durumunu düşünmek bile istemiyorum. Ayrıca haftalarca arabasız kalmam da cabası.

Sonuç: Halen arabamı emanet veriyorum, akıllanmadım anlayacağınız....
  • Çok yakın iki arkadaşım ve babam dışında vermem. Oda şehir içi kullanacaksa corsayı veririm sadece. Şehir dışı olmaz
  • arabamı emanet vereceğim kişiler bellidir onlardan başkasına vermem emanetde almam
  • Tabiki ölüm-kalım durumları haricinde "artık" vermiyoruz. Benzin konusunda çok haklısın. Terbiyesizliğe vuranlar var işi. Depoyu boşaltıp 1 litre benzin koymadan geri verebilecek kadar utanmayan insanlar mevcut. Bu tür şeyler zamanında az da olsa yaptığımız ödünç verme işinden bizi soğuttu.
  • Veriyorum ama almam, yapı meselesi,
  • sadece yanımda kullanması suretiyle veririm yoksa başka türlü vermem içim rahat etmez.
  • Ne emanet alırım ne de emanet veririm.
  • Çok yakın dostlarımıza fln ama almayız ne olur nolmaz......
  • AL GÜLÜM VER GÜLÜM
  • allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin lakin
    ne başkarının aracını kullanmayı severim nede başkalarının benim aracımı kullanmasını.
    geçen cumartesi aracımı biri emanet alıp 30 ytl lik lpg mi yiyip bitirip ( dügün konvoyuna girmiş hemde bir sürü yol yapmış)
    bide araç sıralı sistem benzine geçirip kapıma bıraktı bir dost
    aynı kişi 20 km diye tarif ettigi yolu 190 km yapıp geldi...
    ben bu insanlara ne diyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi triger -- 5 Şubat 2008; 23:27:13 >
  • Bir kere şöför kullanmıştı . Arabayı önüme getirdi motordan hararet sıcağı benzin yarıya inmiş .

Ne birinin aracını kullanırım nede aracımı isteyene veririm. Benim malım değerli kardeş.

Ha oldu arkadaşım fenalaştı . Mecbur eve götüreceğiz çare yok ..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.