Birisinden emanet araba isteyenlere / Arabasını emanet isteyenlere yöneltilecek sorular
1. Allah belamı versin, gözüm önüme aksın ki birşey yapmayacam. Nolur ver. 2. Abi arabayı yıkatacam, deposunu dolduracam, çukura da girmem. Nolur ver. 3. Baba arkadaşlar arabalarıyla gelecek, ben otobüsle mi gidim, oooff of. Nolur ver. 4. Hocam manitayla gezmeye çıkacaz, kızı zor ikna ettim. Kötü niyetim yok. Nolur ver. 5. Hani arkadaştık, senin da bir gün bana işin düşecek, görürsün. Veriyon di mi. Nolur ver. 6. Dayı hiç Passat'a binmedim, kız arkadaşıma gösterip gelecem, 10 dakika sürmez. Nolur ver. 7. Aşkım tamam babanın arabası ama benim de 1 yıllık ehliyetim var. Hemen gelirim. Nolur ver. 8. Usta bu araba dizel mi. Bir tur atıp gelelim şununla, bakalım nasıl gidiyormuş. Hadi. Nolur ver. 9. Şahin'den düğün arabası olur mu Fehmi! Nolmuş oğlum Mercedesi istemişse, yakışır ona. Nolur ver. 0. Kendi arabam gibi binecem, kendi arabam gibi bakacam ve kendi arabam gibi kullanacam. Nolur ver.
taner abi bukadar "nolur ver" i görünce aklıma "bir kızdan istemek" isimli nadide ses kaydı geldi
quote:
Orjinalden alıntı: suicide
taner abi bukadar "nolur ver" i görünce aklıma "bir kızdan istemek" isimli nadide ses kaydı geldi
Bir şeyi 40 defa söyleyince mi oluyordu, ya da birisine 40 defa deli dediğinde mi deliriyordu. Yoksa çok arzuladığın bir şeyi 40 defa istediğinde mi veriyordu, ne oluyordu, bu 40'ın kerameti kendinden menkul bir öyküsü vardı ama... Nolur ver x 40
quote:
Orjinalden alıntı: tanergode
quote:
Orjinalden alıntı: suicide
Bir şeyi 40 defa söyleyince mi oluyordu, ya da birisine 40 defa deli dediğinde mi deliriyordu. Yoksa çok arzuladığın bir şeyi 40 defa istediğinde mi veriyordu, ne oluyordu, bu 40'ın kerameti kendinden menkul bir öyküsü vardı ama... Nolur ver x 40
abi açık konuş kimden ne istiyosun
emanet araba verirken zaten ailedekileri saymıyorum.ama emanet arabayı alanda düşünce yoksa o koyuyor.birinde arabayı sabah 1 saatliğine alan kişi gece yarısına kadar beklememe rağmen gelmedi.bende yatıp uyudum.sabah araba kapımın önündeydi ama anahtarına 2 gün sonra kavuştum.
emanet vermem (hayati durum hariç insan hayatı her şeyden değerli sonuçta) kimse de istemiyor zaten vermeyeceğimi bildikleri için
Acil durum haricinde ne emanet veririm ne de alırım. Daha bir hafta önce dayımın oğlu arkadaşından emanet aldığı arabayı pert etti .
güvendiğim birisiyse neden olmasın, gün gelir benim de ihtiyacım olabilir, mümkünse arabayla ben de giderim ama
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme