çok acil bir durum olmadıkça emanet vermedim vermem de ancak nadiren yanında ben oturmam şartıyla alkollü olduğum durumda veriyorum ben aracımı çok önemserim o yüzden pek fazla araç verme taraftarı değilim. yinede herkes kendisi bilir.
vermek istemem aslında ama isteyen olursa da -sevmediğiklerim hariç- veririm. kimseyi bir araba için kırmak istemem.
emanet almam emanet vermem psikolojim şöyle; emanet aldım diyelim sonra kaza oldu üzüleceğim aynı zamanda aldığım kişinin işini aksatmış olacağım emanet sahibi bir şey demese bile ben daha çok üzülürüm adamın arabasının değeri de düşer işin içinden çıkamam bende adamın hakkı kalır vb sıkıntılardan dolayı almam
quote:
Orjinalden alıntı: geremy
çok çok zorunlu olmadıkça emanet vermem ve almam.
aynen
samimiyetine vede direksiyonuna güvendiğim dostlarımın aracınıda alırım aracımıda veririm.cana gelmesin mala gelsin.eğer bir sorunla karşılaşırsam
paşa paşa gider sorunada göğüs gererim.ama her insana değil orasının altını çizerim.
ne kimseden ödunc alacaksın nede kımseye vereceksin
tesadüfmüdür bilinmez ama ne zaman versem arabanın bi yerinden bişeyler çıkıyor bü yüzden ne alırım nede veririm
Aile bireylerim dışında kesinlikle hayır.
acil bidurum olmadan yada abi abla kardes dısında kimseye vermem aracımı istememde.hadi diyelim adamdan istedin geldi biri arkadan carptı yamulttu arabayı sende suç olmasa bile verenin içi gider o yüzden istememde vermemde
Ben de ailem dışında kimseye vermem.İsteyenlere de gideceğin yere ben götüreyim derim.
Kısa mesafe için babama dahi verdiğim zaman müthiş rahatsız oluyorum. Pek hayır diyemeyen birisi olarak söz konusu arabam ise çok rahat hayır derim. Bu arada hiç bir zaman başkasının arabasını da istemem çünkü %99 beni kıramayacağı için evet diyecektir ve arabasını teslim alana kadar adam resmen diken üstünde oturacak. Bunu isterken insan kendisini diğerinin yerine koyup öyle istemeli.
vermem de almam da
2 arkadasım abim ablam annem ve babam dışında kimseye vermem
(ablamada vermem ya arabayı ayıp olmasın diye yazdım)
bende vermem ama aile breyleri hariç en sevdğm arkadaşımda olsa vermem istedm bi gün vermedi arkadaşım bende vermem daha ne isterm nede veririm aile breyleri hariç
Arabamı benden isteyebilecek kadar samimi olan arkadaşlarım zaten beni tanıdıkları için böyle bir teklifte bulunmazlar. Kimseden de araba istemem. Kimsenin aracının direksiyonuna da geçmem.
aslaaaa vermem
Her 3 haftada bir arabasını cilalayan, en ufak tıkırtıda servise götüren biri oldugumu bilenler zaten benden arabamı istemez. Bir kez ev arkadaşıma verdim, o da daha önce yanımda arabamı kullandıgı için (benim arabamdan almayı düşünüyodu), onda da aklım kaldı. Bi tek sevgilime koşulsuz veriyorum, o da dehset araba kullandıgı için. Ha bi de büyük ablama veririm, onun da zamanında clio II RS (172 hp) si vardı,o da iyi şöfordür =)
çok güvendiğim ve sevdiğim birisi olursa veririm benzin alıp almaması da çok önemli değil benim için
çok samimi bi dostum asla kimsenin arabasını emanet almam derdi. birgün evimin karşısında süpermarkettten çıktı elinde bir sürü poşet çocuklar vs bindiler arabaya araba çalışmadı bende balkondan seyrediyorum. biraz uğraştı sağa sola bakındı. sonra göz göze geldik birşey demesine fırsat bırakmadan anahtarı attım yere. işini görüp getirdi. o gün bugündür zorunlu kalırsak birbirirmizden alırız başkasına gitmeyiz.
ben veririm çünkü zamanında çok çektim emanet arabadan
kimse vermiyodu ve bende sinir oluyodum
bahane olarakta km yapıyor veya ben kimseye arabamı vermem gibi bahaneler uydururlardı