Şimdi Ara

Aracınızı sokağa park etmemek için bir neden daha... çok şaşırdım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.milliyet.com.tr/sokak-kopekleri-otomobili-parcaladi-gundem-2325414/

böyle bir olayı ilk kez duyuyorum, görüyorum...

• Bırakmayın imkanınız varsa arabaları sokağa. Siyah arabalar tırnak değince bile çiziliyor. O güzelliği korumak için kapalı garajın olacak herhalde.

Ben arabamı dükkana bırakıyotum kapatıyorum kepenkleri üzerine eve yürüyürorum biraz. Gün içinde sokakta olan oluyor yine. Siyah bir arabanın boyası arka tamponumda çıkmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayret bişey ya :) kedi falan mı girdi ki

• Köpekler bile o ön tasarıma dayanamayıp parçalamışlar demek ki

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hadi satarken anlatsin derdini :D hasar kaydi 5 bin cikiyor kopekler saldirdi deyince adama gülerler :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apartmanlarda daire sayısı kadar aracı alacak otopark zorunlu tutulmalı artık misal ben farkını verip garajlı daireyi aldım garajın önünede 2 araç zorlasan sigar tabi benim zehir akıllı komşularım garajın önüne çekmeye çalıştılar kullanılmıyor diye bende diktim kilitli kalkan park bariyerini yaptırdım elektrikli garaj kapısını bakarım keyfime şuan garaja ettiğim masraf sadece 2000 TL daireyi alırken verdiğim fark 5000 TL :) içerdeki araç 43000 felan eder komşunun 200 binlik Mercedes kapıda her gün kuş boku temizliyor 20 bine satsam alır garajı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoctorEconomy -- 11 Ekim 2016; 18:47:24 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kediyi kovalarken saklanmistir oraya oyuzden yapabilirler.

• Tietze kullanıcısına yanıt
    büyük ihtimalle öyle...
  • üstüne saksı düştü demekten bile kötü
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.