Şimdi Ara

aracınızın anahtarı içinde mi kaldı buraya bakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
2
Favori
25.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • geçenlerde başıma bir olay geldi anahtear arabanın üzerindeydi ve bende dışına çıktım kapıyı kapatır kapatmaz bagaj kapılar heryer kitlendi bende anahtarcı çağırdım telle falan kapı kolunu denedik nafile hırsız kilidine almış kendini servis çağırmayı düşündüm oda 600 700 tl alır dediler çilingirde buldum çağreyi adam geldi yarım saatte açtı başınıza böyle bişey gelirse şiddetle tavsiye ederim kilit bozma falan olmuyo o en son çağre açılır büyük ihtimalle ama açılmazsa kilit kırıyolar 700 tl servise vermektense 100 tl çiligire verdim sorunsuz açıldı kilit kırılsaydı oda 300 tl falan yani her türlü kardasınız bilginize :)

• Yapay Zekanın Yanıtı

Araç Anahtarı İçeride Kaldı: Nasıl Açılır

Araç anahtarınızı yanlışlıkla arabanızın içinde bıraktığınız durumlar, stresli ve can sıkıcı olabilir. Ancak panik yapmayın, bu sorunu çözmek için birkaç yöntem bulunmaktadır.

Öncelikle, aracınızın modelini ve markasını belirlemeniz önemlidir. Farklı araçlar, farklı kilitleme ve güvenlik sistemlerine sahip olabilir. Bu nedenle, belirli aracınız için doğru yöntemi belirlemek esastır.

Fiat Linea Anahtar İçerde Kaldı Nasıl Açılır?

• Fiat Linea araçlarında, anahtarsız giriş sistemi bulunuyorsa, araç kumandasını arka tamponda bulunan anahtar deliğine yaklaştırın ve basılı tutun.
    • Anahtarsız giriş sistemi yoksa, bir çilingirden yardım almanız gerekebilir.

Anahtar Bagajda Kaldı

• Anahtarınız bagajdayken aracınızı açmak için bagaj kapağındaki acil durum açma kolunu kullanmayı deneyebilirsiniz.
    • Bu kol genellikle bagaj kapağının içinde, plaka lambasının yakınında bulunur.

Araba Anahtarı İçindeyken Kapı Nasıl Açılır?

• Bazı araçlarda, pencereyi hafifçe aralayarak bir tel kanca veya ince bir tahta parçası kullanarak kapı kilidini açabilirsiniz.
    • Bu teknik, tüm araçlarda işe yaramayabilir.

Ford Transit Anahtar İçerde Kaldı

• Ford Transit araçları, genellikle bir yedek anahtar deliğine sahiptir. Bu delik, sürücü kapısının alt tarafında veya arka kapı kolunun yanında bulunabilir.

Fiat Egea Anahtar Bagajda Kaldı

• Fiat Egea araçlarında, bagaj kapağı içinde bir acil durum açma kolu bulunur. Bu kolu çekerek bagaj kapağını açabilirsiniz.

Ford Focus Anahtar İçerde Kaldı

• Ford Focus araçlarının bazı modellerinde, anahtarsız giriş sistemi bulunur. Bu sistem varsa, aracın yanında durarak uzaktan kumandayı kullanabilirsiniz.
    • Anahtarsız giriş sistemi yoksa, bir çilingirden yardım almanız gerekebilir.

Egea Anahtar İçerde Kaldı

• Fiat Egea araçlarında da Fiat Linea araçlarında olduğu gibi, anahtarsız giriş sistemi varsa bu yöntem kullanılabilir.
    • Aksi takdirde, bir çilingirin yardımı gerekebilir.

Araç anahtarı içeride kaldığında, paniğe kapılmak yerine sakin kalmak ve yukarıdaki yöntemleri denemek önemlidir. Çoğu durumda, sorunu kendiniz çözebilirsiniz. Ancak, aracınızın modeline ve kilitleme sistemine bağlı olarak, bir çilingirin yardımına ihtiyaç duyabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • peki camı kırsaydın yan cam ne kadar tutardı masraf_?
  • 19 kullanıcısına yanıt
    arabanın markasını söylersen bi tahmin yapabilirim kardeşim ama şöyle söylüyeyim alman arabası özellikle volkswagen gurubu camı kırsanda hiçbir elektrik aksamı çalışmaz kendini komle kitler ve ayriyeten hırsız kilidini kitler :)
  • gitmen iyi olmuş kardeşim eğer cilingir çağırsaydın daha çok tutardı :)
  • bilgi için teşekkürler. benim araba 2009 focus.
  • 19 kullanıcısına yanıt
    valla kardeşim emin değilim ama cam kırmayı deneme derim onunda ucuz olacağını sanmam hem orjınalini bozmak iyi olmaz cilingir işi daha sağlam ve güvenli tavsiye ederim :)
  • 19 kullanıcısına yanıt
    ufak bir araştırma yaptım ön cama 1500 tl civari diyolar ön yan camlarda olsa olsa en az 500 tl civarıdır yani artık karar senin :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ön cam ile yan camlarda kullanılan malzeme ve cam farklıdır. Ön cam mercekli ve çift katlıdır. Yan camlar ondan kat ve kat ucuzdur.
  • ozgur_gs_91 O kullanıcısına yanıt
    bende tam bilmiyorum kardeş internetin yalancısıyım ama cilingir işi daha iyi bak aracın orjinalini bozmuyosun :) birde arada bir anahtar ile açın arabanızı benm sağ kilitte çalışmasa aracı açamıyacaktık kilit kıracaktık :)
    mesala bir golf 4 ün ön yan camı kaç paradır kardeş tahmini :)
  • Tahmini soruyosan 200 lira anca eder audi a3 önceki kasanın camı 1000 lira idi mesela.
  • ben de geçen yıl bi anlık dalgınlıkla anahtarı içerde unutmuştum. kumandayla kilidi açtığında 30 sn içinde şoför kapsını açmazsan araba kendini kilitliyor. ben de arka koltuktan eşya alıyordum anahtarı koltuğun üzerine bırakmıştım. eşyayı aldım kapı rüzgardan kendi kendine kapandı. çilingirci çağırdım 70 liraya açmıştı ve iyi panik yapıp camı kırmamışsın demişti. bir de adam 15 dk filan uğraşmıştı açmak için. arada bir anahtarla aç kapıyı kilit çalışsın iyi olur demişti. zaten çok zor durumda kalmadığın sürece camı kırmak mantıksız. çağır çilingirciyi açsın.
  • 01018 kullanıcısına yanıt
    aynen kardeşim çok haklısın çağır çilingiri :) yani arada bir kullanın kilit pas tutmasın yoksa çilingirin açmasıda imkansız benim bagaj ve sol ön kapı kilidi bozuk çıktı en sonnda sağdan açtık oda olmasa kilit kıracaktık :)
    kardeş 200 lira ederde birde orjinali dururken değiştirmek var yani birde benm camlar filmli film çekilecek aynı olmaz tonu falan filan yani :)
  • 01018 kullanıcısına yanıt
    cizilmez american film fiyatları ustalığıyla birlikte ne kadara yapılır bilgin var mı :)
  • en basiti yedek anahtar ama ulaşılamayacak yerdeyse çilingir, o da yoksa camı kırmak, en son servis. Camı kırınca bir de camcıya gidip onun başında yaptırması arabanın yatması olayları var.
  • ben bi kere bagajda unutmuştum arabada kitliydi zaten öyle kaldı bi cam biraz acık tı 2 parmak giricek şekilde ordan inşaat demiri ile filan sürücü koltugunun ordan açmaya çalıştık açmadı bagaj kapagını açdık açmadı içerdeki tuştan hnai megersem hırsız kilidine almışhiç bişey yapmıyor arbaa açılmıyor sonra bi çilingirci çagırdık bi kova ile geldi açdı kapagını 10 kiloluk yogurt kovasıydı :D içi full anahtar dolu bizim arabnın benzerinden onları teker tekre denedi sonunda biri açdı bizden 20 lira almıştı olay bu şubatınm ortasında olmuştu eger nurdagı veya kömürlerde başına böyle bişi gelirse mesaj atın size numarasını verirm :d
  • 27alperen27 2 kullanıcısına yanıt
    bizim çilingir maymuncukla geziyo kardeşim adam sağ sol aşağı yukarı derken yarım saaat 45 dk da açtı :D
  • dusau kullanıcısına yanıt
    evet yedek anahtar olacak başın ağrımayacak :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.