Şimdi Ara

ARACINIZIN GARANTİSİ İLE İLGİLİ HERŞEY SORU VE CEVAP? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
38.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bende 2012 hyundai i20 mevcut. 34000 km de.. 1200 motor benzinli...
    bakımlarını düzenli olarak yetkili serviste yaptırdım.

şimdi aracımda 1. ve geri vitese taktığımda zaman zaman ses geliyor (kapı gıcırtısı gibi)

Servise götürdüm, ve baskı balata bilyenin değişebileceğini söylediler. Garantiye de girmeyebilirmiş.

Sormak istediğim, hangi duruma göre garanti kjarşılar veya karşılamaz?

Not : Araç 15000 bakımına girerken servis formuna "geri vitesden ses geliyor" diye bir şikayet belirtmiştim ama onlar bir sıkıntı olmadığını söylemişlerdi.
  • 2013 comfort model caddy ayna ayar mekanizması bozuldu sanırım garantiden değişim olurmu?
  • UsTa_ kullanıcısına yanıt
    Araçlarda iade değişim gibi durumlar var mıdır. Varsa hangi hallerde bu iade değişim vardır? Hangi durumlarda ayıplı mal kapsamına girer? Yıllar olmuş konu sahibi konuyla ilgilenmeyi bırakmış olabilir. Bilen cevaplarsa sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir soruni da ben sormak istiyorum.

Fiat marka aracım var. Aracın normal şartlada kilometre ve süre olarak garantisi devam etmektedir. Araç bir kazaya karıştı. Bagaj ve bagaj kapağından hasar aldı ve araca çekme belgesi düzenlendi. biz bunu yetkili serviste yaptırmadık. Sanayide bagaj kapağını orjinal çıkma parçayla değiştirdik ve arka bölümde buna uygun onarımlar yaptırdık... aylar sonra (hatırlarsanız ki hasar arkadandı) dışarıda tamir gören yerle alakasız olarak örneğin start&stop çalışmamaya başladı ya da motor arızası oldu. Normal şartlarda yetkili servis start stop arızasını garanti kapsamında yapacak iken, SENİN BU ARAÇ ÇEKME BELGELİ, SEN BU ARABAYI SERVİSTE YAPTIRMAMIŞSIN, ARAÇ KOMPLE GARANTİ DIŞI KALMIŞ mı der, yoksa aracın garanti kapsamında kalan yeri sadece dışarda yaptırdığımız bölümler olup bahsettiğim start stop arızasını garanti kapsamında yapmak zorunda mı??? Çok acil cevap bekliyorum.

• iyi akşamlar

bir sorum var aracın garantisi ruhsatta yazan trafik tescil tarihide mi başlar yoksa aracın bayinin satış sözleşmesindemi Başlar?

aracı 03.03.2016 tarihinde bayiden satış protokolü yaptık parasını ödedik yalnız bize sonradan söylenen evrakları tamamlamamız 11.06.2016 tarihini

buldu bu tarihte trafik sigortası ve ruhsat çıktı plaka alındı aracımızı aldık araç şu an 8000 km de ama servis 12 ayı doldurdu diyor gelmezsen garantiden çıkar diyor

bu konuda bilginiz varmı ?..

• sıtkıergün S kullanıcısına yanıt
    Bayiinin kapisindan ne zaman cikarttiysaniz o zaman baslar hocam. Garanti belgenize tarih atmis olmalari lazim.

• Aracımın Z-Rot değişimini orjinal parça ile sanayi de yaptırsam garantisi bozulur mu ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.